הרהורים ותהיות

klapim

New member
הרהורים ותהיות

אני מקווה שבפורום יש גם אנשים בוגרים שגמרו תיכון, ובוגרים, אז ככה,הייתי מבין שאם אחד הזוכים היה נותן לכם אחוזים,יכלתי להבין תהערצה המסנורת שלכם כלפי הגבור שלכם במקרה זה יוסי, אותי מעניין תוכנית טלוזיה טובה,ואם שפרה תודח,התוכנית פשוט לא תהיי מענינת,שפרה נותנת תפלפל תלמון ותמלח לתכנית, כמו שאין עניין לראות קבוצה מאנביאי משחקת כדורסל נגד קבוצה מליגה ב בישראל,כך אם הכ הכל ברור ומובן מאליו אין ערך לתוכנית, לכן כדי שהתוכנית תהיי מענינת גם שפרה וגם יוסי צריכים להשאר כרגע בסט. נב אני לא אחות של שפרה

../images/Emo41.gifהתכוונת הרהורים והטעיות?../images/Emo41.gif

כנראה אתה בן אדם שאוהב לראות אנשים סובלים תככים ורוע. כל מה ששיפרה עשתה בבית לדעתי אף אחד לא הגיע לרמה כזאת באח הגדול בעולם.. והיה מכות ודברים גרועים אבל הדברים ששיפרה עשתה.. באו מרוע והנאה שהאחר סובל.

SharonPL

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לגמרי

בלי יוסי עינב ושפרה הבית לא יהיה אותו בית לטוב ולרע. גם על רנין ולאון לא הייתי מוותרת בשלב זה, השאר פחות רלוונטים מבחינתי.

עוד פעם מנסה לחבר את יוסי ועינב לשיפרע../images/Emo126.gif

העובדה שאתם מנסים לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתם לא בטוחים במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתם יודעים שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה באימרות כגון-"חשוב ששפרה תשאר בשביל יוסי" זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה חוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול. צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

SharonPL

New member
זה לא בהכרח נכון מה שאתה אומר

תתפלא אבל יש אנשים שהפייבוריטים שלהם הם גם יוסי ועינב וגם שפרה, כמוני למשל. מבחינתי אנשים שמעניינים אותי צריכים להשאר ולמרות שלכל אחד מהם יש את השריטה שלו, אני עדיין חושבת ששלושתם הדמויות הכי דומיננטיות ומעניינות בבית ולכן צריכים להשאר. לא תמיד יש מחנה "שפרה" ומחנה "יוסי ועינב", אני מכירה הרבה אנשים שרוצים ששלושתם ישארו כי זה מה שמביא אקשן לבית.

אנשים שאוהבים לראות רוע ואנשים סובלים?../images/Emo41.gif

הבנתי.. נו אז סיכמנו את ממחנה שיפרע..

SharonPL

New member
אתה לוקח את התוכנית הזאת יותר מדי קשה

אני בניגוד אליך לא צופה בתוכנית כדי לראות אנשים מושלמים וטובי לב שחיים יחד בהרמוניה. מבחינתי שפרה ויוסי ועינב מייצגים שני צדדים שונים ובגלל זה האינטרקציה בינהם מעניינת. ממש לא מעניין אותי אם הם פו ושם מקללים, מרכלים או מתנהגים בצביעות (וכל אחד מהם עשה את זה לא פעם ולא פעמיים). אם הייתי רוצה לראות "אנשים טובים ואמיתיים" הייתי מצביעה קבוע לאיתי.

לפעמים בשביל לתת מט יש צורך להקריב מלכה

תשאלי כל שחקן שח והוא יגיד לך את זה... שפרה מיצתה את תפקידה, עכשיו הגיע הזמן להעביר את השרביט הלאה... במשחק הזה יהיה/תהיה רק מנצח/ת אחד/אחת.

EMC1

New member
שיפרה לא נותנת פילפל/לימון/מלח לתכנית.

היא סרגנית כפייתית וחוץ מלסרוג ועוד קצת חפירות - היא עושה גורנישט. היא לא מצחיקה, אין לה כלל חוש הומור ( את זה היא אמרה על עצמה) ומנסה לשרוד ככל האפשר. בתוך הוילה, הצליחה להדביק לעצמה זנב אחד בלבד בדמותו של ליאון. אין לה סיכוי לשרוד ומי שבאמת מחבב אותה - יותר טוב שלא יסמסס לה כדי להפסיק את מצב הדיכי שבו היא שרויה.

klapim

New member
סיכום שלי

אני מקווה שאפול לאישה כמו שפרה כן תתפוצצו,אני אוהב את שפרה,עם כל המעלות והמגרעות שלה, אותי זה קונה,ואני לא נער כמוכן בן 16 אחרי שראיתי איך היא טפלה אתמול בלאון,בכפפות של משי עם נשמה,ואגב את לאון אני לא סובל, אחרי שראיתי תכשרון שלה,ולראייה תראו איך הכינה תכלים לשח מט, לא חושב שעינב או יוסי מגיעים לצפורן מבחינת כשרון ליד שפרה. אני מאחל לעצמי שתהיי לי אישה יפה וומוכשרת כמו שפרה, בטוח שחיי לא יהיו משעממים, בטוח שאסבול ליד אישה כמו עינב בטוח שלא רוצה אבא כמו יוסי, בריאות טובה לכולם.

קופנגן

New member
סביר להניח ששפרה היא אישה מקסימה

באמת. ואני לא ממש מאוהביה. אני בטוח שבעולם האמיתי היא אישה אחרת לגמרי, לא קל לקחת 2 אחיות קטנות תחת חסותב, לדאוג ולשמור עליהן. אבל במשחק הזה רואים צדדים לא חיוביים שלה, היא מצטיירת לא טוב, סגנון הדיבור שלה וחלק גדול מההתנהגות שלה הם יהירים ומרגיזים.

סיכום שלי

אני מקווה שתפול לאישה כמו שיפרה, שתעשה לך דווקא על כל דבר,ותהנה מהעובדה שרע לך, ד"א אני בן 22. שיפרה הביאה את לאון לדיכאון הקליני שהוא נמצא בו עם מילים גבוהות והעובדה שהיא נתנה לו לחשוב שהדרך שלה היא הדרך הצודקת. היא דרכה על כולם כדי להגיע למליון, אבל שכחה שזה תלוי בנו הצופים בבית ואנחנו רואים הכל. דבר אחד אני מסכים איתך שהיא מוכשרת- לא ראיתי בן אדם שמצליח לעשות כל כך הרבה רע ודווקא בזמן כ"כ קצר.

קופנגן

New member
איזה פלפל ומלח בדיוק היא נותנת?

בואו נזכר מה קרה בבית במשך שבוע לפני שהחדשים הגיעו: שפרה, לאון, צבר ורנין ביחד בפינה אחת. שפרה סורגת, פה ושם מוציאה מילה עם צבר.שפרה סורגת. עוד מילה עם לאון. ריכול על יוסי ועינב. שפרה סורגת. בפינה אחרת יוסי, ואיתי, מידי פעם עינב מצטרפת. יוסי בדכאון, שיחות משעממות. ונסה עם איתי, רוב הזמן במיטה. בית מפולג, שבור, שקט. הגיעו החדשים: כמעט כל אחד בבית הבין את המצב החדש, אם זה באופן מיידי (יוסי, איתי וונסה) ואם זה מאוחר (צבר). היחידים שנותרו בשלהם, בפינה שלהם, עם כצמם, הם שפרה ולאון. אז במה בדיוק שפרה תורמת כרגע למשחק מלבד שיחות עם לאון, ועם צבר? אין לה שום אינטראקציה עם אחרים, היא מנותקת מהבית לחלוטין. מילא, אם היה נוצר אקשן , אם היו ויכוחים, ריבים בינה לבין שאר בני הבית. אבל היא יושבת בפינה שלה, סורגת/בונה יצירות אומנות, וזהו, בעוד שרוב הבית צוחקים, משחקים, מספרים בדיחות, התעוררו לחיים.

זברה17

New member
לא רוצים את העניין ששפרה מכניסה

את מנסה לשכנע אותנו להשאיר את שפרה בשביל העיניין זה לא עובד עלינו .לפי קו המחשבה שלך, היינו צריכים להמשיך לסבול את שי , גם הוא הכניס עיניין . תגידי, בחיים הפרטיים שלך, את תשארי חברה של אדם רע, תככן,ומתנשא רק בגלל שהוא מכניס לך סערות ואקשיין לחיים?

למעלה