הרהורים ותהיות

klapim

New member
הרהורים ותהיות

מאחר ואני לא מחשיב את עצמי לשחקן פוקר מצטיין, לזכות בטורנרים בפולטילט אין לי ום סכוי שבעולם עם 12000 שחקנים, וגם לשחק בשולחנות שאפשר לשים בכל רגע אול יין לא בשבילי, החלטתי שבשבילי טוב לשחק בשולחנות .10.20 בלי אול איין, ששם אי אפשר לעבוד עלי בסכומים גבוהים מכסימום 20 סנט,וגם המשחקים הם על סכומים זניחים, ב5 דולר אני משחק לפעמים כל היום,כך שהפסדים הם יחסית קטנים, ודוקא בגלל זה מאחר ואני משחק תמשחק עד הסוף יש משהו באתר הזה שלא מוצא חן בעיני שוב אני מפסיד ידיים שאחוז שלהם להפסיד הוא קטן ביותר, סתם לדוגמא,אני מחזיק אס קינג נפתחים אס קינג ו3 אני מעלה מעלה בסוף השחקן היריב מראה לי זוג אס או זוג קינג,וזה קרה לי כבר פעמיים, או יש לי 10 8 נפתחים 10 8 ו2 אני מעלה מעלה ובסוף כמובן היריב מראה לי זוג 2 ואני יכול להמשיך הרבה דוגמאות, מאחר ואני לא משחק על סכומים גבוהים אז בנתיים אניקצת משתעשע, אבל האתר לא מוצא חן בעיני.

aqz

New member
לשחק עם יתרון../images/Emo41.gif

שלום חברים, כתבתי כתבה קטנה בבלוג שלי על משחק פוקר עם יתרון, אשמח אם תכנסו תקראו ותתנסו. לכל אחד בעולם יש מקצוע שהוא טוב בו ולכל מקצוען יש את כלי העבודה הדרושים לו על מנת לבצע את עבודותו בצורה הטובה והמקצועית ביותר. בבלוג אני אני מציג בפנייכם מספר כלי עבודה Poker calculaotors שבהחלט יכולים לעזור לכם להשתפר . להשתפר בכל הרבדים של משחק הפוקר האהוב עלינו כל כך. לדעתי , פשוט הימור לשחק בלי אחת התוכנות הללו, תחשבו שכל שחקן שמשחק מולכם יש לו יתרון משמעותי שלכם אין. אז למה לא לנסות.....שווה כל שקל בהצלחה!

b.o.b

New member
אני באמת לא מצליח להבין אותך

אתה בעצם אומר שאם יש לך זוגיים בפלופ האחוז לנצח אותך הוא נמוך? קורה המון פעמים שמישהו תופס יד מאוד חזקה בפלופ(זוגיים, אופנד+פלאש דרואו) והשחקן נגדו תפס סט, מה אפשר לעשות? אתה רוצה שכשאתה פוגע בפלופ ישלמו לך עם יד שהם דרואינג דד איתה ? מי שיש לו מושג ישחק איתך כשהוא עם יד חזקה וזה קורה עשרות פעמים ששני השחקנים עם מפלצות וזה חלק מפוקר, אומר לך אחד שסובל בתקופה האחרונים מבאד ביטים די רציניים(זה חוזר אצלי בתקופות) מן הרגשה כזאת שכל פעם שאני עם קינגים מישהו עם אסים או תופס סט גבוה יותר וכו'. אחי, באמת שזה לא האתר, זה המשחק וזה מה יש, אם אתה מעדיף לשחק בגלל זה על סכומים נמוכים זה בהחלט פיתרון, אבל הבאד ביטים והקולר ימשיכו כי כמו שאמרתי זה המשחק.

going2

New member
אם אתה רוצה משחק בלי מזל

לך שחק שחמט. אם לא, אז אתה משחק במשחק שמזל זה החלק העיקרי בו, לא מתאים לך אז תפסיק לשחק או שתפסיק לבכות. זה המשחק וככה זה, לא סתם רק 2-3 אחוז מהשחקנים מרווחים.

2המרפא

New member
בנאדם תצא מהסרט שלך

פוקר זה משחק של מזל. אתה אוכל באד ביטים וסטאפים לפעמים ואתה רץ רע קורה. אתה חושב שאני הולך לבכות כל פעם שאני מפסיד עם זוגות וסט על סט? חלאס SHIT HAPPENS. כולנו פה היינו בסרטים האלה ולכולם יש תקופות שרצים רע זה קורה ממשיכים הלאה.

למעלה