הרהורים כנגד זוגיות .

הרהורים כנגד זוגיות .

מה אתם אומרים? יכול להיות שזוגיות זה לא בשביל כולם? אני בן 23, ויצאתי עם דיי הרבה בחורות, והאמת. עם היד על הדופק, חלק אהבתי מאוד, אבל אם הייתי מאושר זה היה אושר של בורות, כי לא ידעתי איזה דברים מדהימים עוד מחכים לי. מבחורות סופר אינטיליגנטיות שאפשר לדבר איתן לילה שלם, לבחורות ביתיות, וכאלה שמדהים ללכת לרקוד איתן, שלא נדבר על אלה שפשוט אלוהי לשכב איתן, וגם כאן ישנן כל מיני סוגים ומינים, ואם כל אחת זה שונה. ואני חושב לעצמי, בשורה התחתונה? מה אנחנו מקבלים מזוגיות שלא נקבל מיזיזות? למה שלא יהיו לנו כמה מאהבים, ופשוט נהיה עם מי שמתחשק לנו? לא כל העולם מסודר בזוגות, ואם כן לא כל ההיסטוריה. מספיק להסתכל על התנ"ך ולקרוא על גברים מרובי נשים, ויש בלה דאק חברות מטריאכליות של נשים עם כמה גברים, חצי מהנישואין מסתיימים בגירושין, אהבה הופכת לשינאה? האם אנחנו חייבים לשלב בעלות ואהבה? אנשים זה דבר מורכב ומלא ניגודים, אתם באמת חושבים שאי שם נמצא מישהו שתהיו במאה אחוז מאושרים איתו? שגם יהאב את כל הדברים שאתם אוהבים יבין אותכם, ויענה על כל הפנטאזיות שמסתובבות בראש? אני ממש לא, אתם לא תקבלו את כל מה שאתם באמת רוצים, ואו שתבגדו מתישהו, או שתחשבו על זה ותהיו מתוסכלים, או שתיפרדו, הסבירות לאושר ואושר ניראת מאוד נמוכה במסלול הזה. אז למה אנחנו מתעקשים? יציבות? פחד להיות לבד? כשאהבה היא לא אקסקלוסיבית, אין ממש קינאה, אין רכושנות כלפי האדם, אין אחיזה, אתה יכול להשתנות השותף או השותפה יכולים להשתנות, האם זה כה רע שאם אדם אחד תרצה להקים משפחה, אם אחר תרצה לנהל שיחות נפש, ואם שלישי תרצה לטייל, להגשים פנטזיות מיניות נניח, או כל מאווי אחר? האם כשאתה אוהב מישהו אחד, אתה באמת מחפש את האושר שלו? או שאתה מנסה להרחיק אותו מגברים נשים אחרים המהווים איום על היחסים שלכם? מה אתם אומרים אנשים?

דנדוש20

New member
אין

בן אדם מושלם, שמסכים איתך בהכל, כיף לך לעשות איתו הכל, לעולם אין לך ויכוחים איתו וכדומה. מצד שני גם לא אני ולא אתה ולא אף אחד לא מושלם. וזה גם לא מה שאני מחפשת בבן זוג שלי. תמיד יש יותר. מישהו יותר חתיך. מישהו יותר חכם. מישהו יותר עשיר. מישהו יותר טוב במיטה.. אבל שאוהבים מישהו באמת, מרגישים שהוא "הכי הכי" ולא רוצים מישהו אחר. שאוהבים מישהו באמת לא רוצים להיות עם מישהו אחר או מסוגלים לסבול שהבן זוג יהיה עם מישהי אחרת.

ואללה,

אולי, לא מכיר את האהבה הזאת. אף פעם לא הרגשתי כזאת קינאה. קרה לי שלא רציתי מישהי אחרת אבל.

עתודאית

New member
לא מסכימה

"שאוהבים מישהו באמת לא רוצים להיות עם מישהו אחר או מסוגלים לסבול שהבן זוג יהיה עם מישהי אחרת. " ממש לא! כשאוהבים מישהו באמת הכי בעולם רוצים שהוא יהיה מאושר ואם יש מישהי אחרת שתעשה אותו מאושר אני רק אשמח בשבילו!!!

אני חושב ש

"כשאוהבים מישהו באמת מרגישים שהוא הכי הכי" לא ממש מחזיק מים לדעתי, כשמאוהבים במישהו כן, אבל בנינו. כמה זמן תישארו מאוהבים? או שאני טועה?

דנדוש20

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי שכל עוד מחליטים להיות ביחד ויש אהבה הדדית אז לא מסוגלים להיות עם מישהו אחר או שהוא יהיה עם מישהי אחרת מה שנקרא נאמנות להבדיל ממה שפנטזיה המליץ, שלכל אחד מאתנו יהיו כמה בני זוג, וכל אחד יהיה למטרה אחרת (סקס, הכנת אוכל, טיולים) שזה ממש לא מובן לי.

רוב הגברים כבר מזמן

הגיעו למסקנה שאין צורך לקנות את כל הפרה בשביל כוס חלב כמו שהנשים מבינות שהן לא צריכות לקנות את כל החזיר בשביל נקניקיה אחת קטנה

נועם m

New member
ובעוד 40 שנה...

כשלא תוכל לשכב איתן כי כבר לא יעמוד לך, כשלא תוכל לרקוד איתן בגלל כאבי הגב, כשלא תהיה מושך מספיק בשביל קשרים שטחיים, כשלא תהיה צעיר נלהב ורענן, שיכול להכנס לשיחות נפש שנמשכות עד השעות הקטנות של הלילה, כשכל מה שתרצה יהיה לחזור הביתה לפנים מוכרים ואהובים, לספר על תלאות יומך בלי צורך להסביר עצמך למישהי שלא מכירה אותך טוב מספיק, כשתרצה משפחה גדולה שתבוא לבקר אותך בחגים, מה אז?

למעלה