הרהורים לערב יום שני איש חכם אמר פעם: **אדם נופל תמיד לאן שהוא מתכופף** ואני שואלת אתכם- האמנם?
א אחות שלו New member 5/1/04 #1 הרהורים לערב יום שני איש חכם אמר פעם: **אדם נופל תמיד לאן שהוא מתכופף** ואני שואלת אתכם- האמנם?
א אחות שלו New member 6/1/04 #9 לא למדתי שיעור היסטוריה אחד כל השנה, ויש לי בגרות עוד חצי שנה גאון אני אה? הגאווה של המשפחה
א אחות שלו New member 6/1/04 #11 איך אני יכולה לעזור לך מאמי? (מוזר שאתה מבקש ממני, במיוחד שאני לא מצליחה לעזור לעצמי...)
I idoz New member 6/1/04 #4 כן, והנה הדוגמא חנוכה 2003 טיול צופים במדבר אחד החניכים התכופף לעבר התהום כשרגל נשלחה לעבר עכוזו. מיותר לציין שהחניך הזה נפל לאן שהוא התכופף, לתהום.
כן, והנה הדוגמא חנוכה 2003 טיול צופים במדבר אחד החניכים התכופף לעבר התהום כשרגל נשלחה לעבר עכוזו. מיותר לציין שהחניך הזה נפל לאן שהוא התכופף, לתהום.
א אחות שלו New member 6/1/04 #5 למען האמת, הוא מת באופן מצחיק הרבה יותר. הוא עמד על קצה הצוק, ואמר לחניכיו "תרגישו את הרוח הנפלאה של המדבר". אז הוא באמת הרגיש את הרוח הנפלאה של המדבר... << סיפור אמיתי >>
למען האמת, הוא מת באופן מצחיק הרבה יותר. הוא עמד על קצה הצוק, ואמר לחניכיו "תרגישו את הרוח הנפלאה של המדבר". אז הוא באמת הרגיש את הרוח הנפלאה של המדבר... << סיפור אמיתי >>
א אחות שלו New member 6/1/04 #7 איכס לא!! אולי אני מטורפת אבל אני בכל זאת שפויה! מה נראה לך אני פרחולה קטנה שצועקת שהשבט שלה הוא הכי טוב?? נעלבתי.
איכס לא!! אולי אני מטורפת אבל אני בכל זאת שפויה! מה נראה לך אני פרחולה קטנה שצועקת שהשבט שלה הוא הכי טוב?? נעלבתי.