הרהורים לעת ערב

חן (*_*)

New member
הרהורים לעת ערב

דווקא עתה זה צף ועולה. הן הגעתי לחוף מבטחים מים רבים זרמו בתודעתי, סערות שרגעו מכסים. הטובה השיגרה המוכרת טבועה בה עמוק עד צוואר, מדשדשת במי האפסיים של שיגרה יציבה ורגועה. מה הצית בערה בליבי? טרד שלוותי המדומה? עוד לגמוע עוד פעם ודי זו אולי עת רצון אחרונה, ואולי, עדיפה השיגרה המוכרת והבטוחה? מן הסתם, לא אנסה ולעולם לא אדע את פשר החידה.

זה עצוב שמישהו מהווה../images/Emo4.gif

לשני,רק מפלט בפני השגרה. ואני לתומי חשבתי שעושים זאת,רק למען האהבה..

עוד....

רגע של זמן לחשוב על אותו עבר עוד שניה של הירהור על מה שנגמר ואולי עבר... חום של זיכרון ישן ניעור זיק אש תבערה סוחף כמו אותה שיגרה המתגלגלת במדרון..

תלתלית

New member
מה טרד

את שלוותי המדומה? המשפט הזה שלך מהדהד בי. שלווה מדומה. כמו תקווה כוזבת. שלווה מדומה היא לי כמו שמברכים בחלומות נעימים או בבוקר טוב.. פעם היתה שלווה אחרת, אני בדרך אליה. בדרך. <מחבקת אותך>

ולי יש בעיה קשה עם שיגרה..

שיגרה בשבילי היא מחנק חייבת לתת לאדרנלין לעוף כל פעם מחדש שהשיגרה אלי מגיע מרגישה שחוקה וכה בודדה מחפשת את אותו ניצוץ קטן שימשוך אותי מאפלת השיגרה יעטוף אותי בהילה לבנה וימשוך אותי להרפתקאה חדשה שיטע בי תקווה למחר צבעוני יותר אז נכון השיגרה אולי בטוחה אבל שוחקת את האדם ולכן תמיד מן הסתם אברח מהשיגרה כמו מדבר רע.. ולך חן יקרה מנסיון אישי אמליץ לא לשקוע לתוך שיגרה כי זה ממה לדעתי כמובן רע.. לנפש האדם תמיד מומלץ לחדש לרגש לחלום לטוב ומיוחד יותר..

Mוניk

New member
חן../images/Emo24.gif

שגרה לעיתים היא אכן מעיקה, חונקת ודביקה ואני לאחרונה מאוד עסוקה בלשבור אותה, את אותה שגרה וזה קצת מצליח לי אך עדיין חושבת שעדיפה השגרה והקרקע היציבה חן מאמי
יפה כתבת אהבתי מוניק

למעלה