הרהורים מהלב

bell2002

New member
הרהורים מהלב

הפורום הזה נתן לי אפשרות לשחרר קיטור שלחץ לי בנשמה כבר המון זמן - שנים. שיחררתי אותו, ובפרספקטיבה של שנים אני מסוגלת לראות אותה בגודלה האמיתי. שלא תהיה טעות, כל מה שכתבתי מקודם תופס. אבל... אין אדם שכולו שחור או שכולו לבן, ולכן גם לה יש צדדים טובים. חמותי היתה אצלי שלשום כ-6 שעות ושמרה על הילדים שלנו כשעבדתי, נתקעתי בלי מטפלת ועם בעל בחו"ל. כשחזרתי הביתה ילדיי היו מקולחים ו"אכולים", הכביסה שהיתה על החבל מקופלת ובארון. והיא גם תלתה כביסה חדשה על החבלים. וממש לא ביקשתי ממנה להתעסק לי בכביסה. אתמול כשהורדתי את הכביסה מהחבל, גיליתי שתי חולצות לבנות שנצבעו כי היא לא הפרידה בין כביסה לבנה וצבעונית. יכולתי להתרגז כי שתי חולצות התקלקלו וכי לא ביקשתי ממנה להוריד כביסה ולהכנס לי לארונות, אבל האמת? אם היא לא היתה עושה זאת - אני הייתי צריכה לעשות זאת, והיא חשבה עלי וניסתה להקל עליי. ועבורי זה ה-מ-ו-ן! אין לי ספק שיהיו עוד חילוקי דיעות, ביקורת סמויה ואולי גם גלויה. אבל נכון להיום - היא חיממה לי את הלב. רציתי שתדעו, כי אולי גם לכם זה קורה. והפורום הזה נתן לי את האפשרות לפרוק מעל ליבי את הכעסים והמרירות, ומה שיוצא לאויר העולם מאיים פחות. וגם את זה צריך להיות ישרים מספיק כדי להגיד. עדיין אני חושבת שכל אחת חייבת להיות מספיק אנוכית כדי לדאוג ולשמור על כבודה ולא "להפיל" על הבעל את משימת שמירת הכבוד. אנו במאה ה- 21 ולא בימי הביניים שבהם האביר על הסוס דואג לכבודה של יפהפיתו. ואין משהו חשוב יותר מאשר חיים טובים ומאושרים עם בעל וילדים.

5שוש

New member
כיף לך

הבעייה שאצל חמותי אין דבר אחד טוב.וברצינות

הגנובה

New member
לי זה מעולם לא קרה...

אבל אני בעד שלוש פעמים כיפק לחמתך!!!!

בולי27

New member
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

שיום אחד תהיה לי סיבה להשוויץ גם. הלוואי שיום אחד היא תעשה משו שיחמם לי את הלב. באמת שאני מתפללת שהיא תיתן לי סיבה להרגיש שהיא דואגת לי ולו טיפטיפונת... אפילו לבן שלהם לא ראיתי אותם עושים איזשהי מחווה. תמיד הכל צריך להעשות בשבילם ולמענם. אז שיעשו בשבילי?

בל המקסימה.

אני כל-כך גאה בך. (אפשר לחשוב שאני אמא שלך). זהו בדיוק! מחמם לב. לא הכל צריך לדבר. לא הכל צריך להגיד. יותר טוב לפעמים להרגיש קצת. וקצת לחשוב. ולפתוח מקום גדול בלב לכל דבר טוב - ברוך הבא שיכנס. ועד כמה שאפשר, לצמצם עד סדק את הפתח שנותן לרע להכנס.(לא חייבים לסגור עד הסוף, כי יש בזה משהו נאיבי מדי). יש בשפע מהכל. ושיבוא אליך רק מהטוב. ריף

בל ..... ../images/Emo3.gif

האם אני סתם חושבת כך או שאת סתם מ"אכילה" לנו כאן את הלב?
אם לא , אז: נא לחלק גם לנו את חמותך שווה בשווה (ואל תשמרי את ה"חלקים" הטעימים לעצמך
) אל תהיי אגואיסטית ותחשבי גם על חברותיך כאן
באמת שהסיפור עושה טוב על הנשמה. (גם אם נהרסו שתי חולצות לא נורא, אצל אמא שלי היית מכניסה גרביים לבנות והיית מקבלת הפתעה
של גרב אחת כחולה וגרב אחת ירוקה)

bell2002

New member
תעשי חיפוש על שמי ותגלה גם את החצי

השני... ועדיין לפעמים יש לי התקפים של "חוסר איזון הורמונלי". אבל... תמיד הייתי הוגנת והגונה, ולאחר שהשתחרר לי השסתום - המאזניים מאוזנים ואפשר להתחיל שוב.

אז להסיק מזאת שאת ../images/Emo8.gif

לא מכבדת אותנו ב "חטיף" הטעים הזה?
ק מ צ נ י ת
נעלבתי

bell2002

New member
חבל...

אל תבחרי להעלב, לא התכוונתי להעליב אף אחת. תלכי אחורה ותחפשי את ההודעה הראשונה שלי... היא לא מחוקה.

לוקחת את מילותיי חזרה../images/Emo10.gif

אני רק מקווה שתלמדי לעצור את זה לפני שזה יבוא שוב ואז את באמת בבעיה. האומללה הזאת מנסה להיכנס לך לחיים בניצול של כל פירצה קטנה, כשהרעב לתשומת הלב הוא שם המשחק !!!. האמת ? ביאסת אותי לגמרי !
חשבתי שהנה סוף סוף לאחר כל ה"קדיחות" גילנו חמות כזאת נהדרת שחבל לבזבז ולשמרה במוזיאון
.

bell2002

New member
תודה.

לפעמים צריך להיות ב"אמצע סופה" כדי להעריך אח"כ "מזג אויר טוב". אני מסכימה לחלוטין, לא תמיד צריך לדבר. לפעמים "מעשים שוים יותר מאלף מילים". יחס גורר יחס, וכבוד גורר כבוד, הגינות גוררת הגינות (כמעט) תמיד ובכל מערכת יחסים. חשבונאות קטנה ומעצבנת מפחיתה מהכבוד העצמי וזה כפועל יוצא מפחית מהכבוד. אני באמת מקווה שיבוא אליי רק מהטוב, רק אותו אני מחפשת. חשבתי הרבה על מה שקרה עם השרשור ההוא, וחשבתי עלייך גם ובחום רב. בעקבות השרשור ההוא כמעט ופסקתי מלכתוב בפורום הזה. כל-כך הרבה כעס ואינטרפרטציה שגויה עשה לי מאוד רע. אבל את הבנת. שיבוא גם אלייך ואל כל הכותבות בפורום הזה רק טוב.

bell2002

New member
תודה.

לפעמים צריך להיות ב"אמצע סופה" כדי להעריך אח"כ "מזג אויר טוב". אני מסכימה לחלוטין, לא תמיד צריך לדבר. לפעמים "מעשים שוים יותר מאלף מילים". יחס גורר יחס, וכבוד גורר כבוד, הגינות גוררת הגינות (כמעט) תמיד ובכל מערכת יחסים. חשבונאות קטנה ומעצבנת מפחיתה מהכבוד העצמי וזה כפועל יוצא מפחית מהכבוד. אני באמת מקווה שיבוא אליי רק מהטוב, רק אותו אני מחפשת. חשבתי הרבה על מה שקרה עם השרשור ההוא, וחשבתי עלייך גם ובחום רב. בעקבות השרשור ההוא כמעט ופסקתי מלכתוב בפורום הזה. כל-כך הרבה כעס ואינטרפרטציה שגויה עשה לי מאוד רע. אבל את הבנת. שיבוא גם אלייך ואל כל הכותבות בפורום הזה רק טוב.

למעלה