הרהורים נוספים על DS9 (כן שוב...)
הפרק של היום היה פשוט פשוט מדהים! נורא אהבתי לראות את התסכול של דמאר לאורך הפרקים האחרונים ומה שהתבטא גם בסופה של הברית הקרדאסית -דומיניון... אבל דיי הייתי בעצבים כאשר הברין תקפו את כדור הארץ... הרי מכל מה שאנחנו יודעים על הפדרציה זה דיי בלתי אפשרי להכניס צי שלם של ספינות ממש ללב ליבה של הפדרציה. מה קרה לתחנות הממסר בפלוטו ובמערכות הכוכבים האחרות... איך יכול להיות כזה כשל (וממש גם לא נתנו לזה דגש בפרק...) בכל מקרה... אני דורש הקמת ועדת חקירה (עדיף של הפורום)
ועוד משהו.. בקשר לקווארק. כשהייתי צופה בסדרה בהתחלה שלה חשבתי שהוא עוד פרנגי שיתנהג כמו פרנגי וכרגיל ירצה רק רווח ודברים כאלה. עכשיו, אני לא אומר שהוא השתנה אבל בפרקים של העונה האחרונה הוא יותר ויותר חביב. הוא פחות "ארסי" ועוקצני לגבי שאר האנשים בתחנה... וגם בקשר לקרב שהיה בסדרה היום... למה לא הראו את האנטרפרייז E... זה פשוט לא נורמלי! בקרב בעל כזאת חשיבות ספינת הדגל של הצי לא תשתתף? אני אישית נעלבתי
בקיצר... נראה מה יקרה בהמשך ... נ.ב. מישהו יכול להסביר למה דוקט התחפש לבג´ורי ונהיה ליועץ של הקאי? אני מתכוון מה המניעים שלו ?(לא ראיתי הרבה מהפרקים הקודמים..)
הפרק של היום היה פשוט פשוט מדהים! נורא אהבתי לראות את התסכול של דמאר לאורך הפרקים האחרונים ומה שהתבטא גם בסופה של הברית הקרדאסית -דומיניון... אבל דיי הייתי בעצבים כאשר הברין תקפו את כדור הארץ... הרי מכל מה שאנחנו יודעים על הפדרציה זה דיי בלתי אפשרי להכניס צי שלם של ספינות ממש ללב ליבה של הפדרציה. מה קרה לתחנות הממסר בפלוטו ובמערכות הכוכבים האחרות... איך יכול להיות כזה כשל (וממש גם לא נתנו לזה דגש בפרק...) בכל מקרה... אני דורש הקמת ועדת חקירה (עדיף של הפורום)