הרהורים נוספים על DS9 (כן שוב...)

^hunter^

New member
הרהורים נוספים על DS9 (כן שוב...)

הפרק של היום היה פשוט פשוט מדהים! נורא אהבתי לראות את התסכול של דמאר לאורך הפרקים האחרונים ומה שהתבטא גם בסופה של הברית הקרדאסית -דומיניון... אבל דיי הייתי בעצבים כאשר הברין תקפו את כדור הארץ... הרי מכל מה שאנחנו יודעים על הפדרציה זה דיי בלתי אפשרי להכניס צי שלם של ספינות ממש ללב ליבה של הפדרציה. מה קרה לתחנות הממסר בפלוטו ובמערכות הכוכבים האחרות... איך יכול להיות כזה כשל (וממש גם לא נתנו לזה דגש בפרק...) בכל מקרה... אני דורש הקמת ועדת חקירה (עדיף של הפורום)
ועוד משהו.. בקשר לקווארק. כשהייתי צופה בסדרה בהתחלה שלה חשבתי שהוא עוד פרנגי שיתנהג כמו פרנגי וכרגיל ירצה רק רווח ודברים כאלה. עכשיו, אני לא אומר שהוא השתנה אבל בפרקים של העונה האחרונה הוא יותר ויותר חביב. הוא פחות "ארסי" ועוקצני לגבי שאר האנשים בתחנה... וגם בקשר לקרב שהיה בסדרה היום... למה לא הראו את האנטרפרייז E... זה פשוט לא נורמלי! בקרב בעל כזאת חשיבות ספינת הדגל של הצי לא תשתתף? אני אישית נעלבתי
בקיצר... נראה מה יקרה בהמשך ... נ.ב. מישהו יכול להסביר למה דוקט התחפש לבג´ורי ונהיה ליועץ של הקאי? אני מתכוון מה המניעים שלו ?(לא ראיתי הרבה מהפרקים הקודמים..)

Bajoran Preist

New member
אכן פרק מצויין

בקשר לתקיפת הברין על כדור הארץ, זה בה ללמדנו שהברין הם חזקים ביותר ויש להם את נשק האנרגיה החשמלי הזה שאין לפדרציה יכולת להתמודד עימו כרגע, למרות זאת הצי של הברין שתקף את כדור הארץ הושמד לבסוף. למה האנטרפרייז לא הופיעה? באמת קצת חבל, אבל אל תשכח שזה לא הקרב הראשון שהיא נעדרה ממנו(לפחות על המסך, אולי היא כן השתתפה). המניעים של דוקט? לא משהו מסובך, כנראה... למלא אחר מצוותם של הפא-ריית´, לצבור כוח, להשתלט על באג´ור, דברים כאלה.

Esmena

New member
רק רציתי לציין...שהוא לא בדיוק יועץ

וגם היא כבר לא בדיוק קאי

lightm

New member
הקטע עם דמאר שווה

אני אוהב את זה שפתאום אויב נהיה מישהו טוב... הוא באמת הציל את החיים של אזרי ושל וורף ועכשיו הם גם חייבים לו טובה, ואני בטוח שהם יחזירו לו טובה

Esmena

New member
הפדרציה תחזיר לו טובה (ותשכח מזה

מהר מאוד) אבל לא באמצעותם, באמצעות הפריייארית הקבועה.

Esmena

New member
אלא מה חשבת ../images/Emo13.gif?

יש אנדשים שטוענים שאני מגזימה בשטויות הניחושיות שלי. הם כנראה צודקים. חוצמזה שהיא כבר קולונל, אבל בפורום הזה עוסקים בניתוחי פרקים ולא בצבע הקומבפג´ של השחקנים
(אבל ממילא הוא לא יקרא את זה, הוא כאן רק כדי למחוק שירשורים
)

DDN

New member
חברה, יש לך ספוילרים בכותרות.

יותר נכון, לך הצייד. יש אנשים (אני לא ביניהם) שזו להם צפייה ראשונה בפרקים האלה. אנא מכם, שימו את סימן הספוילר בכותרת.

rdaffi

New member
ע"פ האינציקלופדציה...

לברין יש טכנולוגית הסוואה. זה מסביר איך הם הגיעו לכדו"א, וכנראה שהם הצליחו להתגבר על הצי השלישי (שמגן על כדו"א כמוזכר בפרק Favor the Bold) בזכות מפזרי האנרגיה שלהם. מה שמעלה את השאלה איך בדיוק הצוות לא ידע על זה בקרב על צ´ינטוקה (שנמשך בערך שתי דקות וחצי והיה מאכזב ביותר). בעניין האנטרפרייז- באמת מוזר. אולי לא היו שולחים אותם לשם, אבל איפה הם היו בקרבות ב Sacrifice of Angels, Tears of the Prophets וכמובן בקרב האחרון? כנראה שלא רצו להוציא את הדפיאנט מאור הזרקורים, שיחנקו. או שאולי פיקארד וחבר מרעיו לא הסכימו להופיע?

Alex20

New member
בעניין פיקארד

לדעתי העובדה שספינת הדגל של הפדרציה ENTERPRISE-E ואחד הקפטנים המעולים של הצי לא הוזכרה(אולי לא השתתפה) אפילו במלחמת הדומיניון וגם לא הוזכרו ספינות מסוגה!! (SOVERIGN CLASS) זה יוצר תחושה שDS-9 נמצאת בגזרת דלתא ביחד עם וויאגר!! זאת תקלה

Bajoran Preist

New member
תראה, תשמע

קודם כל, העובדה שלא ראינו Soverign Class לא מעידה שספינות כאלו לא השתתפה. ואולי אפילו האנטרפרייז השתתפה, זה פשוט זדה קרב גדול. מנקודת מבט מסויימת, אולי דווקא אם היו רואים את האנטרפרייז, זאת הייתה חריגה מההסתברות הסטטיסטית, כי היא לא הייתה קשורה לעלילה. אם היו מראים אותה, זאת הייתה מחווה לקונטיניוטי של סטאר-טרק, וזה היה נחמד. אבל כנראה שחסו על התקציב, או שלא רצו לגרום לחוסר תשומת לב בעלילה. בכל מקרה, אגב וויאג´ר, באמת ראו ספינה מהדגם שלה בפרק עם באשיר, סקטיון 31, והרומולנים. אז אולי אם וויאג´ר לא מגיעה לגזרת אלפא, גזרת אלפא תגיע לוויאג´ר.

rdaffi

New member
למה בעצם שלא יראו...?

ספינות מסוג אינטרפיד קטנות פי 2 מגאלאקסי-קלס, יש להן אותו ייעוד (מחקר) ולעומת זאת האינטרפיד חזקה בדיוק כמו הגאלאקסי והיא הרבה יותר מהירה ממנה. הייתי מצפה שבשנת 2375 סטארפליט כבר יחליף את רוב הגאלאקסי שלו באינרטרפיד.

Bajoran Preist

New member
חלילה לא אמרתי שלא יראו!

להפך, שיראו, כן ירבו. דרך אגב, יש עוד פרדוקס נחמד- בח"ע 9 אף פעם לא הראו ספינות מדגם דפייאנט חוץ מזו שהצוות שלנו מטיס, למרות שכבר נוצרו חדשות. ולעומת זאת- בוויאג´ר הראו שתי דפייאנט בסצינה אחת בפרק Massage in a Bottle כשהדוקטור ביקר ברביע אלפא. אז אולי וויאג´ר יותר ברביע אלפא מאשר ח"ע9?
כמובן שהסיבה היא שבח"ע9 הבמאים רוצים שכל פעם שנראה דפאיינט נדע שזו הדפייאנט "שלנו"... whatever

Alex20

New member
טעות בידיך!!!

בחע"9 כן הראו עוד ספינות מסוג דפיאנט :כמובן את ה"VALLIANT" וגם הראו בפרק לפני SUCRIFICE OF ANGELES כשהראו את כל הצי הראו שתי דפייאנטים וגם כמה גלאקסי,אקירה וכו.

Bajoran Preist

New member
צודק!

מה לעשות, כנראה תופעת זמן חלל מסתורית פקדה את מוחי וגרמה לו לשכוח את העובדות ה"פעוטות", הללו.
תודה

למעלה