הרהורים,,,,,על הא ודא

TWEETY =^.^=

New member
הרהורים,,,,,על הא ודא ../images/Emo140.gif

אתן יודעות,,,,מטבעי איני מאמינה בעין הרע - תמיד צחקתי והתבדחתי על חשבון אלו שכן. פתאום, אני מרגישה/מבחינה שמשהו השתנה בי
רגע רגע,,,זה לא שהתחלתי להאמין פתאום, אבל,,, גם לא לוקחת צאנס
והנה אני אסביר,,, לשם ההסבר אגלה לכם קצת מהנעשה מאחורי הקלעים
כשנתפתח פורום חדש נהוג לברך אותו ולאשר לו את הפירסום אצלנו בפורום. אלא אם כן הנושא ממש לא רלוונטי ואז נשארנו רק עם הברכה אבל בלי הפירסום
קפיש
בקיצקצ, נפתח פורום חדש אשר אמור לתת תמיכה לנשים/זוגות שאיבדו את ילדיהן במהלך ההריון מסיבה זו או אחרת - רעיון פנטסטי
נכון
יפה
משום מה לא הצלחתי לברך את הפורום הזה ובטח שלא לאשר להם לפרסם אצלנו, מין פחד שכזה או תגובה של בת יענה
מצד אחד נורא חרא לי עם זה, ומצד שני הפחד של: טפו טפו טפו רק שלא יקרה לי מין עין הרע שכזה, והפחד מהעין הרע תפס לו פתאום תעצומות שלא הכרתי לפני וזה כנראה גדול יותר וחזק יותר מהרגשת ה
שלי. ורציתי לשאול, האם גם אתם נתקלתם בסיטואציה דומה
או שאני צריכה אישפוז כפוי ובהול
עוד משו קטנטן להסבר ההרגשה,,,, אמרו לי שלסדר חדר ילדים לפני עושה מזל רע
ואתן חושבות שסידרתי
לא
כי אני מאמינה בעין הרע
לא
אבל גם לא לוקחת צאנס

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo42.gif בוקר טופ ה../images/Emo96.gif על האש

אז אחרי שנכנסנו קצת לתרדמת חורף, הגיע הזמן למתוח איברים, לחלץ עצמות ולעשות פיקים למפרקים
אז בוקר טופ לכן ולכל עם ישראל ויאאלה תתחילו לשפוך אותיות ולהזרים ת´מילים מהמיקלדת למסך. ואני עדין מחכה לתגובות בענין העין רעה ושאר ירקות
יש
אין
חושבים על זה
נתקלים בזה
וכו´.

אושרתת

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo25.gif

נתחיל בכך שאני שולחת לכל אחת פה פרח לכל יום
לשבוע נפלא
ובשורות טובות עין הרע ,,, חבל על בזבוז אנרגיות,,, אבל,,בכל זאת אני אומרת תמיד בלי עין הרע,,,טפו טפו וכו´ פעם אמרה לי גיסתי - אם לא תאמיני בעין הרע הוא לא ייתממש, אז הכי טופ להתעלם. חדר לפני הלידה או ההריון ברור שעדיף לא להכין אני בכל אופן לא עשיתי את זה אבל היום הולכים לקנות את כל הדברים ומשאירים אותם בחנות. אין הבדל גדול ,,אבל הרבה עושים את זה. לגבי הפורום השכן,,,פורום מאוד קשה וזה באמת נותן תחושה של כאב בטן כשכותבים עליו, אני מאמינה שמי שחס וחלילה זקוק לפורום הזה יידע למצוא אותו. עד כמה שידוע לי גם נועם לא פירסמה את הפורום הזה בפוריות,,,בכל אופן זה לא פורום כ"כ מעודד ובטח שלא נשים במצבינו אנו... לסיכום,,, אשפוז כפוי את בטח צריכה אבל זאת לא הסיבה לכך
ומה שלומך בכלל? ´תגעגעתי מה קרה לאיי סי קיו שלך?
שבוע נפלא ומחויך לכולם

TWEETY =^.^=

New member
את משו משו יקירתי ../images/Emo3.gif

רק עכשיו קלטתי את הקטע, את לא מאמינה, אבל חדר ילדים לא עושים לפני
כאילו דא אז למה בעצם
ואני לא מדברת על לקנות ריהוט - אך הלוואי והיה לי קצת יותר "פפלינוס", בטח הייתי מרוקנת את רב-קט
אני מתכוונת לסיוד צביעה מעניינת - אצלי למשל זה היה מחסן, אז רוקנתי אותו, סדרתי את התריס, ואת ארון הבגדים, ואפילו התחלתי קצת לקנות קישוטים, שאני נתקלת בהם - כאלו זולים ושלא ממש עולים. לחברות שלי יש כל מיני דברים שהן רוצות להעביר לי, אבל לא מוכנות לדבר איתי על זה, אלא רק אחרי הלידה,,,,,,נווווו אז יש או אין עין בולשיט המממ סליחה- הרע
פעם קיבלתי משכנה שקית בגדים של ילדים, והיא ישבה לה ככה במחסן, עד שהנסיון השלישי שלי נכשל, ואז לקחתי אותה וישר העברתי הלאה,,,מין טפו טפו טפו שכזה - פכככככ עד היום אני לא יודעת מה היה בה. אז אני לא מאמינה - אבל לא לוקחת צ´אנס.

אושרתת

New member
בוקר טוב לכם../images/Emo42.gif

מה אני הראשונה? טוב שיהיה,,,, אם התכוונת על צביעה/הכנת חדר ילדים אז זה בהחלט בסדר, מבחינתי כמובן. יאאלה לכי לצבוע ת´חדר
אבל אל תקני או תקחי בגדים לפני כן! זאת המלצתי,,,, יום נפלא לכולם הפעם אני לא מכינה קפה

TWEETY =^.^=

New member
אין קפה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לכי לפינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יקירתי,,,,,זה היה סתם נושא לדיון, וכהרגלי בקודש אני מנסה להביא נושאים מהרהורי ליבי, אבל את הפורום אי אפשר להעיר - אחלה
נעשה לו הסבת מקצוע
בקיצקץ, זה בסדר להתבדח ולהשתטות,,,אז הבמה פתוחה לכל האורחים ולכל המשתטים ולכל מי שאוהב את החיים הטובים.

ליברה*

New member
היי טוויטי ובוקר טוב

הפורום הזה מעניין אותי אך איני מוצאת אותו בתפוז. תוכלי לתת כאן כתובת שלו או לינק, בבקשה?

TWEETY =^.^=

New member
אההההה ליברה - נפל לי האסימון../images/Emo5.gif

את מתכוונת להוא,,,,שפחדתי לאחל לו בהצלחה ולפרסם???? המממ,,,,,,,הלכתי לחפש, הממממ אני לא רואה אותו - אני אשלח לך מסר ברגע שיצא לאויר, רק תעדכני אותי אם אליו התכוונת.

דחוף אישפוז יקרתי ../images/Emo140.gif

סתאאאאאאאאאאאאאם אמונות תפלות כאלה מגיעות עם המשאלות והתיקוות זה טיבעי אבל יחד עם זאת לא להיסחף שלך לצח המחייך

TWEETY =^.^=

New member
וי איזה אורח פורח - רגע שטיח אדום../images/Emo140.gif

אההההה וואלה, לזה התכוונתי, אמונה טפלה
יאללה הלכתי לאישפוז
ות מלא
ים מלא

betya

New member
היי טוויטוש

"נרדמתי" לכמה ימים. אני חושבת שהעלת דוקא נושא מעניין. אני אישית חושבת שכל אחד/ת צריך ללכת עם התחושה הכללית שלו, וזה ידוע שבעת מצוקה - קטנה כגדולה, יש נטיה לחפש סימנים (/חיזוקים, /סיבות וכו´) מבחוץ. אני למשל - לא חושבת/מדברת על תאונות דרכים במהלך נסיעה, אמונה תפלה? לא יודעת, אבל אני מאמינה בכח המחשבה, וביכולת של מחשבה על תאונה לקרב אלי "חוויה" לא נעימה שכזאת, כמו מגנט כזה. ע"פ הגיון זה אם אכין חדר לתינוק שיבוא, אני מתכווננת כל כולי לילד ולאו דוקא לדבר אחר - אבל אם יש לי תחושה משונה שאני עלולה להרוס סיכויים - אקשיב לתחושתי זאת. לסיכום אני יכולה להבין את התחושות שליוו אותך לגבי הפורום ה"הוא" ואני שמחה ששיתפת אותנו, כי כך גם נודע לנו על קיומו, אולי את חלקנו הוא כן מעניין, ואותו חלק אולי לא מאמין בעין הרע. בכל אופן לעניני בנקי הזרע - לא נראה לי שתזרום עוד אינפורמציה, איך נמשיך מכאן? לא ענית לי על כמה רעיונות ששלחתי לך בתפוז, איבדת עניין? להתראות,

TWEETY =^.^=

New member
אז אני לא צריכה איפוז מסתבר../images/Emo8.gif

ככל שאני מדברת עם יותר ויותר אנשושים, אני מגיעה למסקנה שכולם בזמן זה או אחר חושבים על כך, ולאוו דווקא שמים על זה תוית של עין הרע או אמונה טפלה וכדומה.
אז טוב לדעת וטוב לשמוע, ואני מקווה שזה יוריד קצת את הרגשת הנאחס וחוסר הפירגון מהפורום ה"הוא" שאגב עוד לא נפתח, אבל אוטוטו הוא יפתח. ולעניננו אנו,,,,ת´אמת
קצת נמאס לי להלחם לבד בתחנות רוח, נמאס לי להיות אחראית על כל המלחמות, נמאס לי המתח הזה,,,,ודווקא השבוע זכיתי במלחמת חורמה ממש, נגד אחד השכנים שלי, מלחמה שנמשכה יותר מ-4 שנים- אומנם זכיתי אומנם ניצחתי, אך הגעתי למסקנה שלו, כל השכנים היו מתאגדים זה היה הולך הרבה יותר מהר. להלחם לבד זה קשה ולוקח המון זמן והמון כוחות נפש שאני לא ממש בטוחה שאני רוצה להקצות אותם עכשיו למאבק הזה - יותר חשוב לי הטיפולים, גם ככה הם כבר נמשכים המוןןןןןןן זמן, ומי יודע, אולי כל המתח הזה שהייתי עם השכנים שלי, לא ממש תרם להצלחה, מי יודע. אז אתן רוצות, נרוץ ביחד, נרוץ קבוצה, כי לבד אני לא מתכוננת לקחת על עצמי שוב מטלה שכזו. ומי שהייתה עדה למאבק הקודם שלנו, יודעת על מה אני מדברת
חוצמיזה יקירתי, אין מסר שלא עניתי לך עליו, אולי שלחת איזה שהוא מסר שלא הגיע אלי.

שמעתי פעם...

מספרים על הפיסיקאי הגרעיני, חתן פרס נובל, נילס בוהר. שפעם נכנס מישהו למשרדו, וראה פרסה על הקיר, לשאלתו: "מה, אתה גם מאמין בזה???", ענה המדען: "בטח שלא! אבל אומרים שזה עוזר גם למי שלא מאמין" >אתאיסט מזהיר: זה מביא חוסר מזל לזלזל באמונות טפלות<

על פרקטיות ואמונות תפלות...

נראה לי שלהכין חדר ודברים לפני שיש הריון .... בלי קשר לאמונות תפלות זה סתם מלחיץ ומאכזב אם לא מצליח... לא עשיתי ולא אעשה... אבל כאשר כבר יש הריון מתקדם (נניח חודש 4-5 ומעלה), אז עם כל הכבוד לאמונות, יש גם פרקטיקה - אנחנו חד הוריות (מבחירה), מה שמוריד את הסיכוי שהאבא ירוץ מיד אחרי הלידה ויסדר חדר, דברים, כביסות וכ"ו לאפס. אז מעבר לצביעות (קירות, רהיטים וצעצועים) - שאני קצת חוששת (זהו שמי...) לבצע בהריון בשל רעילות שעשויה לפגוע בעובר, שניתן לעשות עוד לפני ההריון, אני כן ממליצה בחום לארגן *הכל* לפני הלידה. תכל´ס - הגעתי הביתה אחרי הלידה עם תינוקי פשושי, שכבר הכנתי לו חדר ומיטה ובגדים והכל, אבל חיתולים למשל לא קניתי. אז נסענו אני וקטנטני לקנות חיתולים כשהוא היה בן יומיים... מיותר לגמרי. תכינו, הרות, תכינו... אחרי הלידה זה יותר קשה להתארגן. ובואו נודה - זה גם נורא כיף, לא?

דבורי

New member
מסכימה...

אותי קצת הרגיזו לפני הלידה כל מיני חברות שהבטיחו להביא לי בגדים יד-שניה לתינוק, אבל לא רצו להביא לפני הלידה. ואני רציתי לדעת בדיוק מה יש לי כדי שלא אצטרך לרוץ לקניות עם תינוק בן כמה ימים. גם את כל ההכנות לברית השתדלתי לעשות לפני הלידה (בשבוע שלאחר הלידה למי יש ראש לתכנן דברים כאלה?)

למעלה