הרהורים של בוקר...

שיר m

Well-known member
הרהורים של בוקר...

רבע לשש. אוטובוס ראשון. שמעתי קצת רשת גימל. פרסומות. הגיע הזמן לשיר החדש של שרון. "כל מה שאת חושבת כל מה שאת רוצה תשתמשי בזה כמשענת תצאי לדרך חדשה" אני יכולה לעשות הכל. חודשים של חיפוש, של בדיקת אפשרויות. כל מה שאני רוצה אני יכולה. הגיע הזמן לדרך חדשה. "העולם פרוס לפנייך ויש לך מליון אפשרויות" מליון אפשרויות... זאת הבעיה. במה לבחור... עדיין מתלבטת. "את משאירה הרבה מאחורייך אבל סוף סוף מתחילה לחיות" כי הגיע הזמן. זה הרגע להתחיל לחיות. עוד חודשיים ואני על מסלול אחר. מקווה לא לטעות. "יש מקום אחד שמור רק לך יש אחד שמחכה רק לך" זה הקטע שמחזק את הביטחון העצמי. אם שרון אומר שיש רק לי, אני מאמינה לו. "הילדים יצאו מהבית בידיים מורמות החיילות נשכו שפתיים ולא יכלו לעצור את הדמעות" מישהי כאן אמרה שזה קשור להתנתקות... המשפטים האלה אולי מתאימים, אבל שאר השיר ממש לא נראה לי... אני רואה במשפטים האלו התקדמות בשלבים של החיים, שלבים לא טובים, שאחריהם צריך לצאת לדרך חדשה. "העולם פרוס לפנייך ויש לך מליון אפשרויות" מלהיב ומפחיד כאחד. "את משאירה הרבה מאחורייך אבל סוף סוף מתחילה לחיות יש מקום אחד שמור רק לך יש אחד שמחכה רק לך את לא לבד.." אני לבד. ומפחדת. וכאילו כדי לחזק, מגיע "מוכרח". "וזה לא בשמים לא זה לא באדמה לא מתחת פני המים לא בכוח התפילה" "מוכרח להיות מישהו שיהיה גאה". "אין לך מה לחשוש. הכל אצלך בראש. אין נחמה בפחד"

hodayoyo

New member
גם אצלי זה בא עכשיו במקום../images/Emo60.gif

של הדרך חדשה, שמעטים יודעים כמה אני מחכה לרגע הזה, והנה הוא כמעט כאן. את הבחירה שלי כבר עשיתי, עכשיו השאלה היא עד כמה הבחירה הזאת היתה נכונה בשבילי.

למעלה