הרהורים

הרהורים../images/Emo58.gif

זהירות! ספוילר! יש פה דברים שיש במנגה. מי שלא קרא את המנגה עד הפרקים האחרונים שיצאו (יש כבר 196) נא לא להמשיך אם הוא לא רוצה שזה יהרוס לו
עקב סיבות שלא היו בשליטת הגוטי 13, יש עכשיו חוסר ב3 קפטנים - אייזן, גין וטוסן. צריך להשלים את החסר! מי לדעתכם יהיה קפטן מתאים?

Violettecat

New member
אני בעד...../images/Emo58.gif

שאיצ'יגו יהיה מפקד,בוא נודה בזה הוא מספיק חזק,הוא בהחלט יוכל להחליף את טוסן, ואני גם בעד שהינאמורי תמלא את מקומו של אייזן,היא הכי מתאימה לכך, מה שגם אומר שקירה צריך להיות מקודם ולמלא את מקומו של גין.

Violettecat

New member
../images/Emo58.gifלא היא לא...

הגעתי לפרק 197 במנגה ,אני יודעת שהיא לא מתה.

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif*____* באמת ?!!??! ^OOO^

כלומר, היא בסוף חייה ?!?!!? תספיילר ליייייייי ^OOOOOOOOOOOOOOO^

|ספויילר| היא?

חיה?! יששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לאהוב הינומורי! הינומורי שליטע!

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

ככה הבנתי מההודעה שלה D::::::::::::::::: אני סוגדת להינאמורי ^O^ חהחה ^OO^

dark max

New member
../images/Emo58.gif, ומהר!

אני חייבת ספוילר לאחר הפצצה הזו! אה, ואולי רוקיה תיהיה קפטן? היא היתה מס' 2 פעם, לא? או שיאצי'רו תחליף מישו, למרות שלא ממש נראה לי שהיא תסכים לעזוב את קן-צ'אן=/

../images/Emo45.gif ספוילרים רולז.../images/Emo122.gif

בכל אופן, אני מתקדמת במהירות בקריאת המנגה, אז עוד מעט אני אוכל לספיילר לאנשים תמימים בעצמי
יאי

elhaha

New member
מה? קראתי את הפרק זהז

ולא ראיתי איפה רשום את זה... אפשר הסבר?

elhaha

New member
אני דיי לא רוצה להחזיר אותך שוב

לבאסה. אבל נראה לי שהיא טועה בגלל שאין שום דבר ב197 שמדבר בכלל על זה. יכול להיות שאני קפצתי על זה בלי לשים לך או שהיא מתבלבלת בין דנויות וזה מה שאני חושב שזה. אני מקווה בשבילך שאני טועה P= שמתי
שיש לך הרבה אהבה אלייה.

גם לי נראה שהוא טועה../images/Emo58.gif

סיבות:1. הקפטן של 4 (אונהנה) אמרה שהיא הולכת להציל את את היטסויאגה והינמורי אחרי הקרב של היטסויאגה ואייזן. 2. התמונה המצורפת(מפרק 180).

ועוד סיבה../images/Emo58.gif

בפרק 179 כששהונוהנה מגיעה למקום שטיפלו שם בפצועים מהקרב עם אייזן עם הבאנקאי שלה, מישהו שואל אותה מה עם קפטן היטסוגאיה(בעע טעיתי בשם שלו בפעמים הקודמות) וסגנית הקפטן הינמורי. היא עונה שבקצרה, הם עדיין איתנו.

elhaha

New member
אני זוכר את את הקטעים האלה

אבל עם אני לא טועה משהו קרה אחריי זה.

למעלה