הרהורים....

הרהורים....

נשאלת השאלה- מהן ההשלכות של הבקשות שלנו.... ואתן לכם דוגמא: אחי גרוש +2, החליטו עם האקסית לנסות להאחות את הקרעים, לחזור להיות משפחה ואפילו לחזור לגור יחד. היו צריכים למצוא דירה חדשה הוא אכן הלך בדרך של הסוד והנה יש דירה. רק מה... הוא לא יהיה בדירה הזאת. הגיע למסקנה שלא ילך וזהו, הוא ממשיך הלאה. כשאנחנו מבקשים משהו, לדוגמא רכב, אז נגיד ויש רכב חדש דנדש אבל מה, אחרי חודש עשינו תאונה. יש עוד מליון ואחת דוגמאות כאלו. לכן, לפי הידוע לי, היהדות שכמובן מכירה את הסוד אולי לא בהגדרה של כ"סוד" אומרים שבעצם אם אתה מבקש משהו אז שיהיה לטובת כלל ישראל ומהו הדבר היחידי שלא יהיו לו השלכות שליליות? תשובה: שלום על ישראל. ברגע שיהיה שלום לישראל, ישרור שלום בכל העולם ואם תחשבו על זה לעומק, כל המלחמות וכל הבעיות בעולם קשורות בדרך כלשהי לישראל- כמה שזה נשמע הזוי זה כך. אמא שלי דווקא הגיע לכך שלא צריך לפחד מההשלכות כי בכל מקרה, מה שלא יהיה תמיד יש השלכות שאי אפשר לצפות להן- או משהו כזה, צריכה לשאול אותה שוב. אז מה אתם אומרים?

SummerSpirit

New member
כל הרעיון של "הסוד"

תרשי לי לחלוק על אחד המשפטים שכתבת- " המלחמות וכל הבעיות בעולם קשורות בדרך כלשהי לישראל- כמה שזה נשמע הזוי זה כך." זה בהחלט נשמע הזוי ואני חושבת שאלו שטויות במיץ. מה הקשר שלנו לפשיעה בברזיל? מה הקשר שלנו לטבח בדרפור? מה הקשר שלנו למורדים בכוויית? אנשים פשוט התסגלו לחיים בעידן של מלחמה וזה מה שהם משדרים כל הזמן- אנחנו בעידן של מלחמה, יש מלחמה, לזה אנחנו רגילים. זה לא משנה אם זה טוב או רע- אם זה מה שאת משדרת על בסיס כקבוע, זאת תהיה המציאות שלך. אין לנו שום קשר לזה חוץ מהמלחמות הביתיות שלנו. לכל אדם ומדינה יש אחריות למצב הנוכחי ואני חושבת שזאת חוצפה להפיל הכל עלינו. עכשיו בקשר לשאר ההודעה- לא הבנתי מה את מנסה להגיד. אם אח שלך רצה דירה וקיבל אותה, זאת בעיה שלא שאחר כך הוא החליט לא לגור בה. הסוד עשה את שלו, אחיך הוא זה שצריך להסכים לקבל.

מרי לי

New member
תרשו לי לחלוק על שתיכן,

לכל המלחמות בעולם יש קשר ישיר עם כל אחד אחד מאיתנו, כי הכל זה אחד אמנם זה רחוק מאיתנו אבל הכל קשור בהכל, אבל אני בהחלט לא חושבת שהכל סובב סביב ישראל, או סביב כל מדינה, עם, דת, לאום אחרים.

SummerSpirit

New member
אני לא מכלילה, להפך

כמו שאמרתי, אנשים התרגלו לחיות בעידן של מלחמות. אנשים בשדרות מדברים כל הזמן על קסמים שנופלים עליהם, על כיתות לא ממוגנות, על כמה שנורא לגור שם אז אם זה כל מה שהם משדרים, למה שהמציאות תהיה שונה? במקומות אחרים אנשים רגילים לפתוח את הטלויזיה ולשמוע ידיעות על מלחמות ודברים רעים ועצם זה שהם רגילים לזה, זה מה שהם משדרים- לזה הם מחכים, אפילו אם זה מה שהם מרגישים בתת מודע וזה מה שגורם למלחמות להמשך\להתרחש ולשאר הדברים הרעים. כל אדם בפרט אחראי לזה עם כוח המחשבה שלו, לא מדינה בהכללה או עם או דת.

מרי לי

New member
זה נכון, כי אנחנו דור מכור לאקשן

כשרע, רע לנו, וכשטוב, אנחנו מחכים לקצת אקשן זה הטבע שלנו.... אני מאז ששמתי לב לזה הבנתי באמת כמה אחריות ש לנו עם המחשבות שלנו

orli997

New member
אני דוקא חושבת שיש משהו בדבריה

אנו חושבים שמה שאנו רוצים נכון לנו, אם אן לנו רכב יכול להיות שקיימת אנרגית חסימה במקום ובדר"כ יש לה סיבה, אם עבר של טראומה של תאונה או פחד לקחת שליטה ואחריות או מליון סיבות, אז הפעלנו את כוח המחשבה ואכן קיבלנו רכב, ואז מה? האם בזה ניפתרה הבעיה? ואולי הוספנו חדשה? אחיה רצה לאחות את נישואיו וביקש דירה, הפעיל כוח מחשבה לקבל דירה, אולם אנרגית הבית היתה חסומה אצלו מאיזו סיבה , אז קיבל דירה והפסיד את הזוגיות שרצה. בתורה יש עניין ההמרה, המרה של אנרגיה, כאשר אנו מתערבים בלי מודע ובלי ידיעה מה נכון לנו אנו עושים המרה של אנרגיה ע"י כוח אנרגטי שהו כוח המחשבה, אז אני לא הייתי מכלילה את הסוד כסגולה לפני שהייתי מודא מה נכון לי ומה המשמעות של הבקשות שאני רוצה, גם הטכניקה הזו צריך להיות מדוייקים ולא חמדנים לדעתי.

מרי לי

New member
עד כמה שזה CONTRAVERCIAL

להיות בקי ביהדות זה לא העניין למדתי 5 שנים בבי"ס דתי, ואני יודעת בדיוק על מה את מדברת, ועם זאת, שאני יהודייה ושלמדתי את כל זה, לא אומר שאני מסכימה עם זה.

kibbel

New member
הרהורים......./images/Emo2.gif

פיצפונת77 שלום. חשבתי לעומק לגבי מה שאמרת על עם ישראל וזאת דעתי: בכל שנותינו כאן (ישראל) נמצאנו במלחמה מתמדת:רק החזיתות שלה משתנות או משנות את אופיין. כיום,בעידן של נשק להשמדת המונים עם כל השנאה הסובבת אותנו משכנינו,המשך קיומנו מוטל בסכנה של ממש.יתרה מזאת,לא רק עם העולם איננו חיים בשלום אלא גם עם עצמנו. נראה כי אנו מפורדים ומפולגים יותר מכל אומה אחרת.... השאלה מדוע? האם יש בנו משהו מיוחד? מה אנו צריכים באמת לאחל לעצמנו לשנה החדשה?
ממש לא מזמן קראתי מאמר מעניין בנושא:ראש השנה הרוחני

אפשר לפתוח דיון ארוך

אם כי לא בטוחה שזה המקום. האם אינך מודע לזה שיש בנו משהו מיוחד??? בעם ישראל? (אני לא דתיה ובכל זאת מאמינה בכך). אני לא חושבת שאנו מפולגים יותר מכל אומה אחרת אבל אני כן יודעת שכאן בארץ ישראל הכי טוב למרות כל החרא שאנחנו אוהבים להתלונן עליו. וסתם קח לדוגמא מה קורה בכל העולם מבחינת אסונות טבע ואצלנו פתאום יותר טוב- לא שמת לב??? פתאום הקיץ לא כזה חם והרבה יותר נעים, החורף לא קטלני, הכינרת יחסית מלאה לשנים קודמות, בחדשות אפילו אמרו שהעוני קצת נבלם.... וכל זה קשור לזה שיותר ויותר אנשים מתחילים להבין את העניין ודווקא פה גם יש איזשהו קשר לסוד שבעצם הוא לא כל כך סוד כי כולנו יודעים את זה רק ששכחנו - המהות של הסוד נמצא בכולנו כחלק מקיומנו. הסוד הזה זה לא רק ספציפית לאוטו חדש שאני רוצה. הסוד הזה מכיל בתוכו את כל ההבנה של כל העולם הזה, למה אנחנו כאן ותפקידנו בעולם הזה והתענוג (תענוג במלוא מובן המילה) שיותר ויותר אנשים מתחילים לקלוט את הענין ומזה אין דרך חזרה אחורה- ובעצם אם חושבים על זה זה די טפשי לקרוא לזה הסוד כי בעצם זה בדיוק ההיפך. הם הגדירו את זה ככוח המשיכה אבל יש הרבה מעבר לזה ופה רק לנו הזכות לדעת זאת. ודרך אגב את ה"סוד" צריך לתעל לטובת כלל ישראל ומכאן גם שאר העולם ילמד. אז באמת שנאחל לעצמנו שנה חדשה ונפלאה, שנאהב, נכבד, נלמד, נתקן את דרכינו, שלום על ישראל ויש לי עוד הרבה אבל לא אמשיך כי אלו הכי חשובים בעיני. אני נשמעת כמו איזו דוסה.....

למעלה