הרהורים

הרהורים

היום, קצת אחרי אחת בצהריים, בעלי התקשר להגיד שהכל בסדר. הוא עובד בבניין שנמצא מרחק 5 דקות ממקום הפיגוע בכפר סבא. פתחתי את הרדיו לשמוע מה בדיוק קרה, כי הוא ידע לדווח רק על אמבולנסים וניידות ויריות שהם שמעו. ביד אחת החזקתי את הסלולרי ודיברתי איתו ואת היד השניה הנחתי על הבטן, וליטפתי מבחוץ את העובר שפתאום נהיה מאוד פעיל. וכל זה כשאני באמצע כתיבת מסר למישהי מהפורום השכן. פתאום הכל קיבל משמעות חדשה. אח"כ נזכרתי ש"עלינו כיתה" ל-IVF כמה ימים אחרי שהתחילה האינתיפאדה או המלחמה (איך שתקראו לזה זה לא משנה). אני לא יודעת עדיין אם זה בן או בת, ולא רוצה לחשוב על עוד 18 שנה+כמה חודשים. מספיק מפחיד לחשוב על מה שקורה ברחובות, ליד הבית, ליד העבודה. עד לפני כמה ימים עוד התלבטנו לאן אפשר לטייל בפסח (לפני שבועיים בערך בעלי הציע את הגליל המערבי-אז זה עוד היה בטוח) עכשיו אפילו ללכת לעבודה נהיה מסוכן. אנחנו רגילים כל כך להלחם, להתאמץ, לא לוותר ולעשות הכל בשביל ילד משלנו, וכשמצליחים סוף סוף מרגישים שהכל קטן עלינו אם הצלחנו, ורק היום הבנתי שהחיים יהיו הרבה יותר מורכבים ולא כל כך תלויים בנו, כשנגיע לפיסגה ונחזיק תינוק בידיים. סליחה על הפסימיות. הפעם זה פשוט היה קרוב מדי.

טילי2

New member
שמש, לא רוצה לערוך תחרות הירהורי

אינתיפדה, אבל היא מלווה את ההריון הקודם שלי, הלידה וגם הסוף המר. זוהרה המצליחה החודש אמרה לרופא מכר שלנו שהיא מגדירה את בני כחלל אינתיפדה ולא יכלה לתת תאור מדויק יותר למצב. אנחנו לא חוזרים לגור בקיבוץ שישועתי היה ממקימיו עם התאומים כי הוא נמצא בעין הסערה. איך נסתדר פה, לא ממש ברור. ההורים שלנו הצעירים שבהם חצו את 75 והמבוגרים שבהם חצו את ה-85. הלנצח נאכל חרב? לאן אני מביאה את הילדים האלה? סליחה על הפסימיות.

limi m

New member
כתבתן בדיוק את מה שמעסיק אותי..../images/Emo7.gif

בכיתי לפני כמה ימים לבעלי שאני לא רוצה שהילד/ה שלנו ילכו לצבא, או יותר גרוע: אני לא רוצה לפחד כשהם ילכו לקניון לאכול פיצה ולך תדע אם הם יחזרו... מאז שאני בהריון, אני בקושי יוצאת מהבית. רק לעבודה ולדברים הכרחיים. אפילו, מזה כמה שבועות, יניב מציע ללכת לסרט ביום שישי ואני מסרבת בגלל ההתרעות (אנחנו גרים בת"א). אז גם ימי שישי מעבירים בבית... אני פחות מפחדת עליו או עלי, אני יותר מפחדת על התינוק שעוד לא נולד... אפילו התכניות שלנו לעתיד לא ברורות: מאז שאנחנו ביחד, ברור לנו שנלך לגור בגליל או בכלל באזור הצפון, אבל המצב כ"כ מטורף שאנחנו לא יודעים אפילו אם נשאר בארץ אחרי תום הלימודים שלו... נו כבר, שמישהו ישים סוף למצב כאן, הלא ברור והמפחיד הזה!

למעלה