הרהורי בוקר

aFish

New member
הרהורי בוקר ../images/Emo42.gif

אח איך השתננו...ואנחנו חשבנו שילדים הופכים לנו את החיים (זה נכון בעצם). אופנים מבלבלים אותם כבר לגמרי. אני לאט לאט רואה איך הפכתי לאדם של בוקר. מוקדם בבוקר. עשר וחצי, אחד עשרה בלילה מקסימום אני כבר די קרוע (אפילו אחרי שינה ממושכת באותו הבוקר)...מחפש את המזרון...בטח אם יש רכיבת בוקר. אתמול לאחר "שנים" של חוסר יציאות רציניות, בטח שלא בגפנו, הפקדנו את פרי יצירתנו אצל סבתא ויצאנו לתור את העיר הגדולה=תל אביב. אין ספק שנהיינו פרובינציאלים רציניים...שכן הרגשנו כמו בחו"ל בביקור במתחם שפך הירקון ששמענו עליו רבות. זוגתי לא הפסיקה להלל כל פינה שעברנו. ככה ישבנו לנו במקום פלצני, אכלנו את הפיצה היקרה ביותר מעולם (אבל טעימה), נוף לים משהו מדהים...ים של כ***ות (איפה מיצרים את הג'ינסים האלה שנגמרים כל כך נמוך?) שיצרו את האפקט כמו בפרסומת הזאת לשמפו שלכולם יוצאות העינים...לא חשוב...המון רוכבי אופנים עוברים בסך על כל מני מדבקות וש"מ ושאר ירקות. קבוצה ע-נ-ק-י-ת של גולשי רולרבליידס בסוף המסלול האורבני שלהם. צעירים עם בגדים הדוקים (בנות), ללא חולצות (בנים), אנרגיות מטורפות, נצנצים, הורמונים - מדליק. ואני יושב ונהנה (בחיי) אבל חושב כל הזמן איך מתקצרות לי השעות שינה עד להשכמה של חמש בבוקר לרכיבה (ורשף עוד מתקשר אלי באמצע לבטל למחר כי לא בא לו לישון 3 שעות
- ומה איתי?). ואני ממש מבסוט ככה לשבת בערב חג האהבה, עם אהבת חיי, ברומנטיות, אבל מגניב מחשבה מודאגת על הרכיבה מחר ואיך יהיה לי כך לעלות את כל העליות האלו של יער צרעה אל דרך הפסלים. גם אפקט העיפות שתארתי למעלה הגיע ובגדול ופתאום כבר ממש נקרעתי...לא לפני שיצאנו לצעדה ארוכה עד קצה הנמל וחזרה (לאן נעלמו כל המועדוני צלילה?). הגענו רצוצים הביתה רק כדי לגלות שעקב נסיבות משונות במקצת אין לנו מפתח לדלת האינטרקום. בחרנו בשכן חסר מזל שציפצפנו לו...ופתח לנו בנימנום(בבוקר התקשרתי להתנצל והם לא ידעו על מה אני מדבר). 4 שעות שינה והופ לרכיבה. אחרי ערב כל כך ארוך ולילה קצר הימים מתחברים וזה מן גבול מטושטש שמקשה קצת להכנס לרכיבה. אני בשטח או בבית קפה? הפחד מהעיפות נמוג ולאט לאט נכנסים לקצב ולתחושה הרגילה שכוללת הכל: האויר, נוף, מאמץ, זיעה - כיף. תאמינו לי - אני איש של בוקר, מוקדם בבוקר, על שני גלגלים. 23 ק"מ - שעה וארבעים - יער אשתאול, יער צרעה, דרך הפסלים.

IlanShacham

New member
אין כמו הרהורי בוקר של הפיש ../images/Emo13.gif

תודה שאת ההרהורים עשית בעצם כבר על האופניים בזמן הרכיבה, ורק העלת אותם על הכתב כשהגעת למשרד
זה חלק מהעניין - הזמן למחשבות כשהטבע עוטף אותך.

aFish

New member
בשביל זה אני פה!

האמת שזה משהו שהצטבר לאורך כל הדרך, לילה ובוקר...

IlanShacham

New member
הכי אהבתי את משפט הסיכום

"אני איש של בוקר, מוקדם בבוקר, על שני גלגלים" - גדול! אפשר להשתמש בזה בתור הציטוט שלי?

aFish

New member
ואני עוד התפעלתי פה לפני זמן מה

מאיזה חתימה שמישהו שם לעצמו עם ציטוט של יורם...

רֶשֶף

New member
אני כבר מזמן אוסף אמרות של פיש

(אחד מהם בכרטיס האישי שלי) בסוף נכרוך אותם ונוציא לו ספר.

aFish

New member
עוד קטע שנזכרתי...

בלי הרהורים ובלי בטיח - קטע. עוד אנו רוכבים בדרך הפסלים אחרי תל צרעה וקבר שמשון...מפתחים לנו מהירות בירידה לכיוון היציאה לכביש הראשי ומצאנו את עצמנו פתאום בין המוני ילדים מתנועת נוער המתעוררים להם בתוך היער. המחנה שלהם נמצא מצדי דרך הפסלים. טסים הלאה בדרך הרחבה אנו רואים מחסום מאולתר עם חבל שאמור להוות נקודת ביקורת לנכנסים עם רכב לתוך המאהל - אממה? אנחנו הגענו מאחורי המחסום, מהכיוון השני, כששני הליצים החמושים, השומרים במחסום, מסתובבים לכיוון שלנו בהפתעה ומסמנים לנו להאיט בעצבנות (איך הפתענו אותם ובאנו מאחורה). עברנו על פניהם ההמומות כשאנו מסבירים להם שהדרך שהם חסמו היא בפירוש לא דרך הגישה היחידה למאהל עם רכב ומלבד זו שרכבנו בה אני יכול לחשוב על עוד כמה... והרי לכם אבטחה במדינת ישראל מוכת הטרור...חלם כבר אמרנו?

יורם חן

New member
אם תכניס מפה או תיאור של המסלול

אולי אוכל להוסיף כמה סינגלים שיש שם, על בסיס התוואי שעשיתם

aFish

New member
יש איזה אחד הכניס את זה כבר ../images/Emo8.gif

אה כן...זה אתה! זה המסלול של יער אשתאול - דרך הפסלים שלך. אני אחסוך לך זמן ואנסה להלות את כל הסינגלים שם שלא עשינו היום...הסינגלים שם זה כבר אופרה אחרת - מצוינים.

BikingViking

New member
אני מניח שמרוב אהבה ../images/Emo3.gif

שכחת את החברים שלך... לא נורא, נרשם בפנקס...

aFish

New member
../images/Emo31.gif תרשום נקודה שחורה גדולה!

פשלה...נראה לי יש כבר פחד מודחק להציע לך מפגשים לפני שש בבוקר...
כאות פיצוי אני אנקה לך את האופנים אחרי הרכיבה הבאה...

רֶשֶף

New member
הולי מוזס! ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo163.gif

כנראה שמרוב התעסקות באהבה אני כבר לא רואה בעיניים. התבלבלו לי שתי אותיות ולרגע אחד הייתי משוכנע שאתה מבטיח לו: כאות פיצוי אני אקנה לך את האופנים... וואו! אין לך מושג איזה מזל שלא התבלבלו לך האותיות באמת ושלא זה מה שהבטחת לו שחור על גבי פורום. היית צריך למכור את אהבת חייך בשביל לממן את הגחמות של האיש היקר הזה. תרתי.

shl17

New member
בענין אבטחה

פעם ברמת הגולן נכנסנו באופן די דומה לבסיס של שריון ואחרי שמילינו מים יצאנו מהשג המופתע

לי זה קרה עם שיירת ג'יפים.

נסענו לנו במדבר להנאתנו, ופתאום היינו בתוך בסיס שיזפון. והש"ג המסכן היה צריך לפתוח שער בשבת כדי להוציא אותנו. טוב, זאת היתה שיירה קטנה.

רֶשֶף

New member
"אהבת חיי"? ../images/Emo3.gif

חצי שעה אתה מלהג על "ים של כ***ות" ועל ג'ינסים נמוכים ועל בגדים הדוקים ועל הורמונים גועשים ועל עיניים שיוצאות מחוריהן ואז אתה מגניב ככה בדחילו, בחצי פה, "מבסוט ככה לשבת בערב חג האהבה, עם אהבת חיי"? לא פלא שאתה חושב שהאהבה מתה.

למעלה