הרהורי בררנות

הרהורי בררנות ../images/Emo18.gif

מעניין, היתה לי שיחה עם חברה לגבי הבררנות ... אני לא בטוחה עד כמה זו בררנות. עם השנים אחנו לומדים מה אנחנו לא רוצים, מה לא טוב לנו במערכות יחסים ולעומת זאת מה אנחנו כן רוצים ואיפה נוח לנו וטוב לנו. האם זו הבררנות המדוברת ? האכזבות בדרך גורמות לנו ל"הרים" חומה, ומשם לעיתים מגיעה הציניות וסרקאזם מה שלעיתים גורם להפסקת מערכת יחסים עוד בראשיתה במיוחד שצד אחד מעוניין יותר והוא הוריד מעט את החומות והצד השני עוד מהסס והוא עם החומות למעלה. אני מכירה כמה וכמה אנשים שטענו שהם בררנים כי הם מחפשים משהו מאוד מוגדר וכשהם מצאו את החצי השני שלהם זה לא היה בדיוק מה שהם טענו שחיפסו. אני לא חושבת שאני בררנית (ואולי אני טועה?!) .. אני חושבת שאני יודעת מה אני לא רוצה, למה אני כן נמשכת ומה עושה לי טוב. לרוב אני זורקת הרשימת מכולת ונותנת ללב ולאינטואיציה להרגיש ומשם... השמיים הם רק מעבר גבור

נוגע בך

New member
בררנית !

כן בהחלט אנו ... למה להתפשר למה להסתפק בחצי. מי שבאמת יודע מה הוא רוצה הרי במהות ימצא זאת בסוף ומי שלא יודע ילך לאיבוד בקשר כזה או בקשר אחר. בררנות אינה מילה גסה
ובעניין השמיים-----------------> אי שם מעבר לקשת בענן נמצאת ארץ גן עדן כמו בסיפור ישן אי שם מעבר לקשת במרומים שם כל חלומותייך בן רגע מתגשמים אם עוד מעט ייפול כוכב הוא את שמיי יצבע זהב הלילה ואז בארץ הפלאות שוב ייתגשמו המשאלות הרחק למעלה אי שם מעבר לקשת שיר וגן אל מעבר לקשת לו רק לעוף ניתן אל מעבר לקשת לו רק לעוף ניתן ציפור האושר שם בגן מעבר לקשת לו לעוף ניתן -------------------- אז סיכמנו שניתן!!!

נוגע בך

New member
יודע ולא בדיוק

אין מסגרת וחושים הכי חשוב ולא אפרט פה רשימת קניות

גלית35

New member
חושבת שזה שילוב של הכל יחד../images/Emo20.gif

הפחדים,ההגנות=חומות,הגיל הכל יחד. חושבת שזה גם עניין של ביטחון עצמי ושל שלמות עצמית-ברגע שיודעים מה רוצים ויש דברים שלא מוכנים להתפשר עליהם. נכון שזה לא הולך יחד עם המפשט הראשון שאמרתי ובגלל זה אמרתי שזה שילוב של הכל יחד. מישהו הבין משהו בכלל?

אחרי שתחזירי לי את ה- ../images/Emo20.gif

אולי אני אבין משהו
לרוב שמנסים לערבב רגש והגיון בצלחת אחת התוצאה לא ברורה

snow white 7

New member
בררנות...

התייחסתי לנושא לאחרונה, אז מצרפת פה שני קישורים להודעות שלי:

למעלה