הרהור? הצעה? לא אחת מתפרסמת שאלת סק

הרהור? הצעה? לא אחת מתפרסמת שאלת סק

כדוגמת מהי העוגה המנצחת בעינכם מהו התבשיל? איזו עוגה אפיתם מה בישלתם ל... וכד' מה דעתכם יחד עם מתן תשובה לשאלה להקליד המתכון? כך שיווצר שרשור מתכוני עוגות לשבת , מתכוני אירוח, תבשילים לשבת וכד' אותם ניתן יהיה אף להוסיף לקישורים\ תודות על התייחסותכם ורק ימים טובים

ערב טוב חומדה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תסתכלי בטאגליינס נמצא שירשור של עוגות יום הולדת. ובקישורים תמצאי ארוחות של כמה גולשים.

למדינת ישראל 1 ולשאר חברי הפורום

נראה כי הצעתי או ההרהור שחלף בראשי לא הובן כראוי כשעונים על שאלת סקר כמו מה בישלת לשבת? מה אפית ל... או כשמדווחים על מה הוכן לאירוח מסויים נראה לי יעיל יותר אם במקום לכתוב רק את שם ה עוגה \["אפיתי לשבת עוגת תפוזים\ שוקולד או גבינה "וכד'] או" בישלתי דג ברוטב , סלט..מרק... "וכד' יצרפו את המתכון עצמו וכך יווצרו שירשורי מתכונים של עוגות לשבת , מתכוני אירוח בנוסח כזה או אחר מאכלי שבת או סתם ליום של חול מקווה שהצלחתי הפעם להבהיר כוונתי אך כפי שכתבתי זה רק בגדר רעיון ...

לא נראה לי שלא הבינו פשוט

אני מאמינה שאם היה מתכון מסודר היו רושמים אותו אך כנראה שאין מתכון אלא הצעה לכן לא רושמים את המתכון.

../images/Emo140.gifלדעתי יש במחשבה משהו חיובי

אבל זה יכול קצת להעיק כי לפעמים עושים כמה דברים ולפעמים עושים מהראש. אבל פה תמיד נותנים מתכון ואם משהו שבה את ליבך, תבקשי אותו ותקבלי

למעלה