הרהור לגבי רג'ינה
עד 3X18

Macphista

New member
הרהור לגבי רג'ינה
עד 3X18

תגידו...
אתם לא חושבים שהדמות שלה נהיית קצת... מממ... דבילית? ילדותית? לא אמינה? קצת מתקרבת לדמויות של ארץ הפלאות?

כן, חה חה היה מאוד מצחיק כשאמרה un-charmings, וכשאמרה לבל bookworm has teeth ועוד כל מיני יציאות מטופשות שכאלה, שכן, הן מאוד משעשעות כשאומרת אותן טינאייג'רית בסדרת נעורים, אבל לקבל אותם מאישה בת 35 (60? כמה היא צריכה להיות באמת?)?
לא יודעת, היציאות שלה מתחילות להגחיך את הדמות בעיניי, או לגרום לי להרהר למה כותבים אותה עם בדיחות של בחורה בת 17.

Shiri from the block

Active member
אני דווקא מאוד אוהבת את היציאות של רג'ינה
הן מצחיקות ודי קרובות למה שמהעריצים באמת חושבים גם

בל תולעת ספרים. זה ידוע עוד מהסרט היפה והחיה.
ה un-charming זה פחות או יותר מה שכולנו חופרים עליו כבר מאז עונה 2
החליף את the 2 idiots האדיר חח

בכל אופן אני מאוד נהנית מהעקיצות שלה. זה מה שעושה אותה מי שהיא.
וגם בגלל שהיא כבר לא בקטע של להרוג את צ'ארמינגס וזה, יהיה מוזר אם היא פתאום תתייחס לכולם בכבוד ונחמדות... זה כבר יהיה ממש שינוי לרג'ינה ולא בא לי שהיא תיהיה ככה.. אני אוהבת כשהיא יורדת על כולם :)

למה? היא הורסת

אני ממש אוהבת אותה ככה, כאילו עבר עליה שינוי ואני שמחה שהיא כבר לא מנסה להרוג את הצ'ארמינג, אני ממש אוהבת את השיחות שלה עם סנואו, הן....שיחות של החלמה כאלה, עושות לי טוב בלב.
ואני ממש אוהבת שהיא צינית עם השאר, שהיא עדיין רג'ינה רק בלי המרמור.

היא היחידה שעברה שינוי ממשי

ואני ממש נהנת מההתפתחות שיש עם רג'ינה איתה באמת אני מרגישה שיש התקדמות וכיף לצפות בזה

Macphista

New member
סבבה שהיא עברה שינוי

אבל האם אישה בגילה, אחרי כל השינויים שעברה, תדבר ככה? תעליב אנשים בפניהם בו בזמן שהיא מבקשת מהם עזרה?

יסמין@

New member
זה עושה אותה קצת

דמות של קומיק רליף, זאת שמקלילה את האווירה, הקומיקאית. וזה לא תמיד לטובת הדמות. וגם מה שהיא אומרת: תולעת ספרים. נו באמת. זה לא באמת מעיד על חוש הומור יוצא דופן לומר מונח כל כך שגור.

Macphista

New member
יותר הפריע לי

שאמרה לתולעת הספרים יש שיניים.
כאילו... אחרי שאמרת את זה... בפניה... את רוצה שהיא תעזור לך?
למה להגיד את זה בכלל בפניה?
זה משחקי קקי של ילדים.

יסמין@

New member
נכון

וזה עוד אחרי שבל הזכירה לרג'י את כל הדברים הנוראים שהיא עוללה לה. היא כנראה סומכת על טוב לבה של בל שתתגבר על כל הסבל הנורא וגם על העקיצות הילדותיות. אבל ההתנהגות הזו אכן מעידה על פגם באינטליגנציה הרגשית: גם רשעית וגם לא מי יודע מה מבינה בתקשורת ובדרך לפנות לאדם שאת מבקשת שיעזור לך.

Macphista

New member
העניין הוא שזה כל כך פגום

ברמה שזה כבר לא נראה אמיתי.
רג'ינה, שחיה כבר.... 60 שנים? עברה את הקללה, עברה את תלאות הנרי, עברה את שבירת הקללה, את המסע בנוורלנד ו... היא עדיין מתנהלת כך?
זה פשוט לא מציאותי.
קשיי תקשורת ואינטיליגנציה רגשית נמוכה היו מתאימים לרג'ינה לפני/בזמן הקללה. לא לרג'ינה עכשיו.

יסמין@

New member
ייתכן בהחלט

שזה עוד פגם בתפיסה של היוצרים. או ייתכן שהם רוצים להראות דווקא פגם באישיות של רג'ינה: כל כך הרבה שנים, כל כך הרבה אירועים, כל כך הרבה סבל שהיא גרמה לאחרים ושהיא עצמה סבלה - והיא עוד לא למדה. וזה מזכיר לי לשם השוואה והנגדה את דמותה של אווה המלכה הבוגרת: היא למדה מכל הסבל שעברה. היא הסיקה את המסקנות שלה. היא התפתחה והשתנתה ובבגרותה התנהגה כפי שמתאים שמלכה (בכלל ומלכה טובה בפרט) תתנהג.

Macphista

New member
אבל רג'ינה כן למדה

והיא כן השתנתה.
אם היא לא הייתה משתנה היא לא הייתה "סולחת" ברמה כזו או אחרת לסנואו על שהרגה את אמא שלה.
היוצרים כן עשו בה שינוי יפה וטוב, אבל השאירו אותה עם הערות נבזיות וילדותיות של הביריון הבית ספרי או ראש נבחרת המעודדות.

יסמין@

New member
כל פעם

בשיחות על מותה של קורה מדברים על מה שסנואו עשתה. אבל לא מוזכר בכלל למה היא עשתה את זה ומה היא רצתה למנוע שיקרה. מה קורה רצתה לעשות.

וכן, להערות מהסוג הזה של רג'י ראויה התגובה: תגידי, את בגן ילדים?

Rachel47

New member
הכל מאוד נכון

וגם לי מפריע שכן וואלה היה שינוי משמעותי ועכשיו מה זה?
מצד שני, רג'ינה תמיד! הייתה קווין בי
אז עכשיו היא חמודה ומבקשת עזרה (לעומת לכלוא, להכריח, לאיים, לצעוק) אך האם אפשר להוציא ממנה את המניירות של המלכה?זאת שמגיע לה הכל? לא יודעת
הקטע הזה שהיא לא אמרה תודה, היא לא כל כך יודעת להגיד תודה, או לפחות לא זוכרת מתי בדיוק זה אמור להכנס במשפט
אני חושבת שהשינוי שהיא עברה כזה גדול וקיצוני, אולי בפרקים הבאים היא תהיה גם מנומסת..
ואולי מנסים להגיד לנו משהו? אולי היא לעולם תהיה קצת מעל כולם (היא אכן
)
אני מבינה למה זה מפריע, יש דברים ספציפיים שמפריעים גם לי

Rachel47

New member
זה שהיא אמרה את זה לבל

אחרי שבל אמרה לה את כל הדברים הנוראיים יכול להראות לנו שהציניות היא מנגנון הגנה
בל לא אמרה את הדברים האלה כדי להיות נחמדה וחמודה אז למה שרג'ינה שמבחינתה באה בטוב תהיה נחמדה?
מנגנון הגנה..אני אלך עם זה..

כן מהסיבה הפשוטה שזו רג'ינה....

לא משנה כמה ינסו לREEDEM HER תמיד יהיה משהו כמו סוג של "חבלה עצמית" אבל זה מה שאישית אני אוהבת בה... שלמרות שכמה שתנסה להיות טובה וכו' וכו'.. עדיין יש בה משהו שמסרב לוותר על מה שהיה קודם.

Rachel47

New member
אני תמיד אעדיף

דמויות עגולות שעוברות תהליך
ורג'ינה/המלכה עברה תהליך משמעותי ומורגש!

Rachel47

New member
אני חושבת

שהעקיצות כן מראות שאפילו עכשיו כשהיא בצד ה"טוב" למעשה ובדרך לרידמפשיין יש לה עדיין לשון חדה ומעט Evil שזה בסדר אבל היא לא תוציא את זה כבר ברמה של להרוג, אז היא עוקצת
היא כל החיים שלה חיה עם הרוע שלה, עכשיו היא פתאום לא צריכה אותו כל כך, אך האם הוא יכול להעלם לגמרי? כנראה שלא, אפילו השחקנית אומרת את זה (ומאוד אוהבת את הצד הרע)
אז הציניות זה מה שנשאר וזה די מושלם, אני מתה עליה ככה

למעלה