חברה חברה חברה, יחי השירשור
ומוות להודעות החדשות!!! בקשששששששששששששהההה לשרשר הודעות הקשורות אחת לשנייה
כרונולוגייה, כאילו דאהההההההההה!!!!! טוב בקשר לבלינק יש לאנשים המבינים בתחום מסויים ברמה טכנית בסיסית ומעלה נטייה להסתכל על העולם או התחום בו הם מבינים דרך המשקפת המקצועית הזאת זה מביא להם, לעיתים,את איבוד הרגש הכלכך נחוץ להבנה של כל דבר הקשור לבני אדם (שהוא לא תאורטי וקר) ניהלתי דיון זה בעבר עם חבריי שלא עשו הפרדה בין הרגש לתאורטי, לקר, לאקדמי לפעמים אנשים שוכחים גם שמה שלימדו אותם בבית ספרם היה סובייקטיבי ושייך לאסכולה מסויימת. מורים משפיעים ומנתבים את תפישת תלמידיהם. לין, (ואני לא הופך אותך לאובייקט הראשי אליו התייחסתי בפסקה מקודם, זה היה במבט "מקרו-אי" יותר) נסי להבין שצרכים שונים לאנשים שונים. אני למשל מתייחס לקצב כשאני שומע מוזיקה, לבס ולתופים, בעיקר
לתופים וסתם יפה היה הקטע : שהופתעתי מקודם כשראיתי את מילות השיר של דרימ-טיאטר, שיש לי את הדיסק בית , שהוא סוף הדרך!!! והדיסק שיש לי הוא הוא החלק הראשון לדעתי, ובטח גם בו ישנן יצירות שקשורות לרוח ושאלות קיומיות, ובחיים לא ידעתי זאת!!! נפלא שישנו חיבור בין כתיבה עמוקה או רוחנית לנגינה
פאקינג מדהימה, טכנית-וירטואוזית, פאקינג אלוהית ומתופף שהוא קונספירצייה, כי אי אפשר לנגן כך
אחותי למשל הזדעדעה לשמוע שקראתי למישהי מתוקה "איך אפשר להגדיר מישהי כמתוקה???"בעולם המושגים שלה מתוקה מזוהה כטפשי, חלול, נטול כל אינטליגנציה ואינפנטילי, ובעולם המושגים שלי, בחורה שתהיי איתי חייבת להיות מתוקה
הכי חשוב !!!
IC4, אני אוהב אותך נהנה לקרוא אותך ות´הודעות שלך זה שהגורל קבוע מראש, לא הופך אותך לצמח פשוט זאת זוית אחת דרכה רואים את העולם, ובתוך המשגרת שלה משחקים והמסגרת שלה מצטרפת לעוד מסגרות שיוצרות שלם במילים אחרות: הבנתך שהגורל נקבע לך לא חייבת להפוך אותך לצמח כי תלוי מי אתה אם המסגרות הנוספות שלך מכילות בתוכן אמביצייה, פעולה ולא תגובה, אמונה עצמית, ביטחון בדרכך, אהבה לעצמך ולאחרים, אז תהיה אדם שמאמין בגורל ויוזם ומגשים את המקסימום שאפשרי להגשים בחייו, כי הא יודע שהוא אינו יודע את גורלו, רק יכול ליצור לו כזה, כי אולי נקבע לו שייצור כזה, וזהו גורלו? ואולי הוא אדם פאסיבי שמאמין שאלוהים יביא לו כלה ומקצוע ושאינו צריך לעשות דבר חוץ מלהתפלל כל היום? דברים מורכבים כלכך, לא ניתן להתמודד עם סוגייה אחת בלי לקשור אליה את האחרות או להביט במבט כולל יותר. אני מאמין שקיים עוד המון!!!!!!!!!! שאיני מבין אבל אני לא מנסה למצוא תשובה מסויימת, כי ברגע שאחפש תשובה מסויימת, אמצא את הלא נכונה, ולא אאפשר לתשובה הנכונה להגיעה כי ארצה כלכך להרגיש את הטעם אליו אייחל, וכשטעמה של התשובה יגיעה ללשוני, לא הבחין בו או אם אבחין, לא אתייחס אליו. אחרי שירות הקורס ויפאסנה האחרון שלי הבנתי שאני צריך ליצור לי מטרות בחיים - "אופק". כי ברגע שאין לי אופק, כל פעולותיי הן ארעיות, כל רגע שיניתי דברים בהתאם לרוח הזמן. ברגע שקבעתי לי אופק - נ.צ. יכלתי לכוון אליו את מצפני. ברגע שאין לי אופק, המצפן שלי רקד יותר מדי. שלכם שלומי