הרהור שעולה בראשי...

e i t a n 1 2 3

New member
הרהור שעולה בראשי...

מהו אחוז האנשים באוכלוסיה בארץ שניתן לשער שאינם מודעים כלל לקיומם של א-מיניים או לקיומם של בעלי יצר מיני נמוך ביותר (כלומר מעט יותר משלנו...במקרה של אלו - כמעט אפסי) ? והרהור נוסף,פרובוקטיבי במובן מסוים : מעניין מהו האחוז באוכלוסיה שחי בפועל חיים א-מיניים,כלומר האחוז באוכלוסיה שמאגד את כל האנשים שמטעם זה או אחר (וזאת על מנת להרחיב את הבדיקה מעבר ל"מרחב המחיה" שלנו כלומר מי שותף לסגנון החיים שלנו ולא חשוב מה סיבותיו) לא מקיימים יחסי מין כלל,או באופן נדיר ביותר. הרהורים מטופשים אולי מצידי,רק רציתי לשתף אתכם בהרהור הזה ולקבל השערות אם למישהו יש ,כיד הדמיון הטובה עליכם ...ועל פי סביבתכם והיכרותכם עם אנשים בכל מישורי החיים שלכם וכל מה שיצא לכולנו להיתקל. הכל כמובן בגדר השערות גסות ,אך בהיעדר מידע מוצק,גם אלו מתקבלים בברכה.

Limbonic Art

New member
אף פעם לא הייתי טובה באחוזים

אין לי מושג ולא חושבת שיש דרך לדעת , כי בנתיים לא ממש בודקים א-מיניות. אני מכירה די הרבה אנשים מיניים שהם לא מקיימים יחסים מיניים כשנתיים 3 כי אין להם בן/ת זוג ולא בא בחשבון הקטע עם הסטוצים, חשוב לציין שהם מאוד עצובים במצב זה ומצד שני הם לא מוכנים לקיים יחסים למען היצר בלבד חשוב להם שזה יהיה מאהבה
יש לי חברה אחת כזו וידיד טוב הומוסקסואל כזה ואני מכירה פה ושם עוד כמה , רק שאין לי מושג אם בנתיים לאחר תקופה ארוכה בנתיים מצאו או לא. לגבי אחוזים שלא יודעים בכלל מהי א-מיניות, אני חושבת שבעייתי לענות על זה. נראה לי ,די יודעים מה זה , רק שלא מאמינים וקשה לאנשים לקבל שקיים דבר כזה.

../images/Emo140.gifהיי אהבתי את הפורום!!

אומנם לא ממש א-מינית אלא סאטיריקנית לא קטנה ומצא חן בעיני הרעיון של פורום לא מאיים זה. אבל אם אני לא בקטגוריה לא אפריע לכם. אתם מוזמנים לקפוץ לביקור אם תרצן.הקלקה על שמי תעשה את העבודה. מצחיק בכניסה לפורומים שונים במהלך חופש פורים קיבלתי הרבה בינה. תמשיכו להיות מי שאתם ולקבל את מה שאתם. פרי

p019

New member
אני חושבת שהמצב יותר טוב מזה

בפורום הזה צצים כל המיניים שקשה להם לקבל א-מיניות, אבל אני לא חושבת שהם מייצגים. מכל האנשים שסיפרתי להם (והמופע הטלוויזיוני הקצר לי הפך את הראשימה לארוקה) היה רק אחד (לצערי אחי) שמתקשה לקבל את זה. וגם זה, לדעתי, ככל שהא-מיניות יהיה יותר ידוע ויותר א-מיניים ירגישו חופשי לספר שהם א-מניים (או "לצאת מהארון" כמו שאוהבים לקרוא לזה) אחוז "המתקשים" ירד.

p019

New member
../images/Emo9.gif הערה

סיימתי לכתוב את ההודעה הקודמת ועלה בדעתי שאולי עלול להיות קונטקסט מיני למישפט האחרון. איזה כיף לכתוב במקום שאני לא צריכה לדעוג לדברים כאלו

e i t a n 1 2 3

New member
אמרו כבר לפני את המשפט

שבעולם המיני שסביבנו,קשה לאמר מילה אחת שלא תתחבר לאנשים עם סקס. כמעט כל פועל או שם עצם,אם מתאמצים,יתחבר. העניין המילולי הזה מזכיר לי תמיד את הפוליטיקלי קורקט בארצות הברית.מרוב נסיון להמנע מכל מילה שמא היא תתפרש כמינית,הם התחילו להסתובב עם מילונים בכיסים,במקום פשוט,להבין שהכל בעיני השומע או המאזין ומה שהוא רוצה לשמוע,למרות שאצלינו זה לא משום שאנחנו מעוניינים לשמוע את המשמעות אלא מרוב שהתרגלנו להקשיב לקונוטציות שלא שייכות לעולמינו.

avi1283

New member
לא ממש

יודע, לגבי השאלה השנייה והיותר מענינת גם יהיה מאוד קשה לדעת, הבעיה תמיד תהיה שא-מיניים או אלו שחיים אורח חיים א-מיני לא יענו על סקרים שקשורים למין, אז אף פעם לא נדע מה האחוז האמיתי, וזה תמיד יהיה יותר גבוה ממה שהסקרים יגידו. לדעתי משהו כמו 5% אבל זה סתם זריקת מספרים.

gabriel1349

New member
לא חושב שיש דרך לדעת

אפשר לשער... נגיד נזרוק אלה שלא מודעים לא-מיניות ולחוסר מיני נמוך הוא לא מי יודע מה גבוה , לפחות לא על אלה שעם בעית חשק נמוך, זו תופעה מוכרת ונפוצה, אך נמנע לתת אחוזים אין לי מושג. לגבי ההרהור השני - השערה מופרעת לחלוטין: א-מינים= 1%- 5% אנשים בעלי חשק נמוך או הפרעה בריאותית אחרת= 20% (כולל מבוגרים, מחלות כמו סכרת וכו') ועוד 20% ניתן (וזה משתנה בתדירות מפחידה) לאלה שאינם נמצאים בקשר זוגי ומאמינים באהבה בכל זאת (כמו שציינה לימבוניק) . לסיכום : בלי להתחשב באוכלוסיה שמעוניינת ומסוגלת , רק שאין להם כרע בן/בת זוג מדובר בכ-25%- 35% (כולל א-מיניים, מבוגרים ובעלי הפרעות תפקוד כאלה ואחרות) איזה אופטימי אני היום
אה! ויש עוד איזה אחוז של אנשים שמסיבות אידאולוגיות, פתחו מעין קבוצת אנטי מין .

e i t a n 1 2 3

New member
אני תמיד מתחבר לאופטימיות...

לכן אני מעוניין לקבל,מטעמים אינטרסנטיים לחלוטין את האחוזים שציינת כאילו הם עובדה מוגמרת....ומי יודע - אולי זה באמת נכון. אם זה ככה ,מצבנו טוב מתמיד...

p019

New member
אתה יודע מה אחוז הילדים באוכלוסיה?

או שאותם אתה לא מחשיב?

gabriel1349

New member
הכל השערות פרועות

לא אתפלא אם הן קרובות למציאות . ובדקתי שוב , כתבתי בדיוק מה חישבתי ומה לא. ילדים לא ברשימה , גם אנשים מיניים (לפחות הנורמלים שבנהם) לא מצפים שילד בין 8 או 10 יקיים יחסים , גם בן 12 לא (אם כי ,שמעתי כבר מיקרים חריגים).

queen helen

New member
אםםםם...

וזה מעביר אותי לשאלה הבאה: האם אתם מרגישים כמו ילדים קטנים בכל הנוגע למין? (נכון לגבי) או כמו זקנים יגעי קרבות שראו, עשו ומיצו את העניין? סתם, מסקרנות...

gabriel1349

New member
ילדים קטנים? מה הקשר?

קשה לי לענות על שאלה שאני לא מבין את קישרה. זה לא שאני לא מתעסק במין כי עוד לא התבגרתי וזה גורם לי למבוכה או משהו. אני לא בעיניין כי אני לא נמשך לנושא , זה היה כך מאז ומעולם. מה גם שאני די טיפוס קיצוני ושומר על עקרונותי , כך שאפילו לא ניסיתי, מה שלא מעניין אותי לא מסקרן אותי, מה שלא מסקרן אותי אני לא מנסה- בדיוק כמו שסמים וסיגריות לא מעניינים אותי ולא נסיתי מעולם
אני לא מרגיש כמו ילד ולא כמו זקן ...

Limbonic Art

New member
איפה היית כשחיפשתי אנשים כמוך

ונותרתי ללא תקווה כי קיימים כאלה בעולם כולו?

queen helen

New member
כנראה שבסין... ../images/Emo3.gif

אז אנחנו מיעוט מבין הא-סקסואלים? כמה אחוזים את חושבת שאנחנו מבין האוכלוסיה שלנו?
אני לא רואה את זה כאדישות, יותר כ"חוסר הבנה מה לעזאזל כולם מדברים עליו"... אולי זה אותו הדבר בעצם

Limbonic Art

New member
אצלי זה קצת שונה .

נגיד את זה ככה, נכון אני לא מרגישה צורך למין או לזוגיות בכללי (ולא מרגישה שזה מחוסר ילדותיות ובטח לא שאני זקנה ומציתי). אבל כשחברה אומרת ומשתפת אותי או אפילו ידיד אם הוא מספר בצורה בוגרת לא גסה ובלי יותר מידי פרטים מיותרים על הצורך שלהם במין עם מי שהם אוהבים- זה דווקא משמח אותי, לא יודעת , משתדלת להשתתף בשימחתם, גם בלי להבין יותר מידי על מה הרעש . באופן תאורתי, אני מבינה את העינין זה לא נראה לי דבר איום ונורא (אלא אם עושים אותו בצורה מגעילה, מלוכלכת ומכניסים לי מול העיניים תכנים כאלה). לי זה נשמע טיבעי שאדם מיני אוהב מישהי הוא ירצה גם להרגיש אותה או מה שזה לא יהיה (בדיוק כמו שיש א-מיניים המעוניינים בקשר והם ירצו להתחבק עם מי שהם אוהבים). הסביבה בה אני נמצאת לא מדברת כמעט על מין , אלא על הבת/ן זוג שלהם - ככה שזה לא מפריע לי- כל עוד לא לוחצים עלי למצוא אחד כזה
לא מתעסקת באחוזים, אין לי שום ידע ויכולת לדעת מעבר למה שכותבים בעיתונות ומחקרים שהתפרסמו באינטרנט

Limbonic Art

New member
*חוסר בגרות ולא חוסר ילדותיות.

אם כי, חסר לי קצת ילדותיות באמת בלי קשר

אדישה לזה

אני יודעת מה זה, יותר מילד קטן. לא מיציתי את העניין, שלא כמו זקנים. הוא לא מעניין אותי, אין לי צורך למצות או לא למצות. סקס הוא לא חלק אינטגרלי בחיים שלי, שעליו עולה שאלת ההרגשה שלי כלפיו.

למעלה