הרהור

SMOLANIT1

New member
הרהור

האם יש למקדונלדס זכות לגרש אותי מהחנות ולקרוא לאבטחה רק בגלל שהסברתי לקוני החנות על כל מיני עובדות לא ממש מחמיאות על המקום הזה? יש לציין שכל מה שעשיתי היה בשקט ובתרבות.. (זה היה שווה רק בשביל לראות את הפרצוף של מנהל הסניף כשלא היה לו מה לומר כנגד הטיעונים שלי...)

Weird Eyal

New member
אני לא יודע אם יש להם זכות

אבל נראה לי שכן כי זאת מין תעמולה שכזאת...... את יכולה לשאול במועצה לצרכנות...

f rat1

New member
../images/Emo31.gif הדעה שלי קצת שונה.

אני חושבת שזה מאד לא מכובד לבצע תעמולה שכזו בסניף של מקדונלדס. מילא, אם היית עומד מחוץ לסניף (לא ממש בדלת, אבל קרוב לשם...), והיית מנסה להשמיע את טיעונייך בפני העוברים ושבים, עוד לפני שנכנסו לסניף (ובכך אולי גם היית מונע מכמה מהם להיכנס לשם מלכתחילה!) תחשוב איך היית מגיב אם המצב היה הפוך... נראה לי שבהחלט יש לבעל המקום סיבה טובה וזכות חוקית להעיף אותך מהמקום (אם כי אין לי בסיס להשערה הזו), ובפרט אם לא קנית שום דבר בעצמך! מעבר לזה שהמעשה הזה גובל בעיני בהטרדה, אני חושבת שהוא מאד מזיק ליחס החברה כלפי צמחונים, טבעונים ושאר ירקות, וייתכן שבגלל מעשים כאלה אותם אנשים ישמרו להבא מרחק כפול מאנשים "כמונו", רק כדי לא להיקלע חס וחלילה להטרדה נוספת. אני יודעת שאני לפחות מאד לא אוהבת שכאשר שומעים שאני טבעונית מתייחסים אלי באופן אוטומטי כמטרידה שמטרתה בחיים היא להטיף נגד אכילת בשר, ואני חושבת שמעשים מסוג זה הם שיוצרים את היחס הזה.

Weird Eyal

New member
גם נכון

אני זוכר לפניי שהייתי צימחוני אכלתי המון שם וכשמישהו היה בא ומרצה לי על צימחונות אני הייתי מעיף אותו ואומר לו שיתעסק בצלחת שלו ולא בשלי...... לפניי שהבן אדם נכנס למקום אז אם כבר להרצות על צימחונות אבל לא בנודניקיות.........

SMOLANIT1

New member
הקטע הוא שזה היה בתוך קניון

אני בסך הכל דיברתי בנימוס עם אנשים שעמדו ליד החנות של מקדונלדס והסברתי להם כל מיני דברים..

לצערינו, אין לנו זכות ../images/Emo10.gif

יש להם רשות להעיף אותך, במיוחד אם את בקניון (שטח פרטי). אני מעדיפה לא לעשות דברים כאלה, כי זה עלול להפוך את "אוהבי החיות" לפושעים וכו´. לעומת זאת, פעם הלכתי ואמרתי למנהל הסניף שההמבורגרים הללו סבלו לפני היותם המבורגרים, ולכן אני מחרימה את המקום. אחרי שגמרתי להגיד לו את זה הוא הסתלק מהר מהר, ואני עזבתי את הריח הדוחה של אנשים בולסים פרות מתות.

princess black

New member
מצטרפת

זה לא כל כך נחמד לעשות דבר כזה ואל תישכחי שיש המון אנשים שחושבים שאנחנו לא צודקים. אין מה לעשות ואנחנו לא יכולים לדחוף לכולם את הדעות שלנו כי מי שאוכל בשר אולי חושב שזה הכי טוב והכי נכון בעולם ואם הוא ירצה יום אחד לחשוב מאיפה הגיע הבשר לצלחת שלו הוא כבר יסתדר בעצמו.

SMOLANIT1

New member
אבל אבל אבל...

זה ממש כיף!
נתקלתם בדבר יותר כיפי מאשר לצעוק "בשר זה רצח" ליד מסעדת המבורגרים?

princess black

New member
זה ילדותי

בגלל זה באים אנשים לפורום (כמו הפיטמה שהיה פה) ואומרים שאנחנו לא בסדר

או-הו...

אם זה היה התענוג שלי, מעניין מה היה הסבל.. איני רואה כל "כיף" במלאכת כיפוף האוזניים. היא נכפית עליי בקוֹר-אח(!), לתוֹּר(-)אח.

למעלה