הרהור

anatotel

New member
הרהור

רגע שעמום מתמשך הביא אותי לחשוב על זה שבסדרה יש זוגות מאוד משעמים. נגיד ניק ושרון- נשואים, ילדים, זהו. פול וכריסטין- לא צריך להרחיב. נינה תומס- כנ"ל. מלקולם ודרו- גם לא כזה מרתק. הזוג הכי מעניין שהיה בסדרה היו ויקטוריה וניל- זה נראה קצת מוזר בהתחלה, אבל יכל לעבוד. ומשום מה, כנראה שהקהל האמריקאי לא אהב נערכת יחסים כזאת אז ירדו מהעניין. לפי דעתי, לא רק שהגיע הזמן שיהיו עוד מערכות יחסים שחור- לבן, אלא הגיע הזמן למערכת יחסים מאותו המין! מה אתם חושבים? מי עם מי?

ים כחול

New member
יהיה מעניין לראות את ......

ויקטור עם ג"ק יחד , כל הלילה יריבו מי יהיה למעלה בסוף ויקטור ינצח .... חחחחחח מייקל עם בראד - מעניין לסטוץ קליל
נינה וכריס מידי פעם יחד כשפול חוקר בולש מחוץ לג"נואה
אמרו כבר ---- מריסה ולין
ווורטון עם תומאס - מקסימים ביחד
ניל וויקטור - בתור העבד והאדון ....
מיגל וסילבה - אחלה רומן יכול להיות . דייאן ומריסה ויצרפו את לין למשולש סוער
ג"ייטי עם קארטר
שיסבלו אחד את השני בכייף
קאתרין ואסתר - השפחה והמלכה
-----
טרישה והפיצול אנסה לחשוב על עוד ......

enicegirl

New member
וואי וואי

לא חשבתי על זה לעומק אף פעם אבל יש משהו בדבריך, להכניס פילפל לסדרה בכך שיהיה זוג מאותו מין... אשכרה הלם לכל משתתפי הסדרה אבל זה יהיה קשה. קשה לי לחשוב על מועמדים פוטנציאלים, לדעתי אולי ג'ק היה מתייאש מנשים והיה עובר לרומן לוהט עם גבר, זה היה הכי שוס אבל אין לי שום מועמד פוטנציאלי בשבילו

אור2221

New member
יזרמו עוד הרבה מים

בירדן עד שנראה בצח"מ מערכת יחסים אמיתית בין בני זוג מאותו המין. זה בDAYTIME, בשעות שיש ילדים בבית, והאמריקאים נעשים יותר דתיים - ולא פחות. אם כבר, למה לא יהודי בסדרה?, בDAYS היתה ישראלית, בOLTL יש את נורה. יכול להיות קטעים, לראות את ויקי מתחתנת עם בחור יהודי ומנסה לשיר שירי חנוכה.

למעלה