הרואין באנגליה:

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
הרואין באנגליה:

באנגליה יש טיפול חדש בו נותנים למכורים קשים ששום גמילה לא עזרה להם הרואין במירשם.כמו שנותנים היום מתדון רק שיש אנשים שהמתדון לא עוזר להם והם חוזרים לסם.למכורים קשים מהסוג הזה נועד הטיפול בהרואין במירשם.אחרי לילה באישפוז בו מוחדרת להם פיית סיליקון קטנה לווריד הם מתחילים לקבל הרואין (דיאמורפין) במירשם אותו הם מזריקים בלי הצורך לחפש ווריד וליפצוע את עצמם בתהליך בו רבים כל כך מאבדים ידיים ורגליים ואת החיים.זה שירותי רווחה (להבדיל מימה שקורה כאן). השיטה הזו התחילה בניסוי קטן שנערך בשוויץ ושהראה סימני הצלחה מעל ומעבר לכל ספק ,בירידה בפשיעה,הפצת מחלות ומימון אירגוני פשע וממשיך בכל העולם כשבכל שנה עוברת מיצתרפות מדינות חדשות "לניסוי".הלוואי שבקרוב גם אצלינו.זה יחסוך חיים של הרבה אנשים.זה טוב למכורים וטוב לחברה. זה מה שאני חושב על הירואין.שצריך לתת אותו למי שזקוק לו.זה לא אומר שזה צריך ליהיות חוקי. כמו שנותנים היום מתדון.עדיין מתדון נישאר סם קשה ולא חוקי אבל שמכורים שזקוקים לו יכולים לקבל אותו(לא משנה שבארץ גם זה לא ממש קורה). משה קראון ומג"ל צעיר מטפלים בנוער במצוקה שמישתמש בסמים בעיקר קשים.אני לא שמעתי שיש שם נערים שאובחנו כמכורים לגראס.אני דווקא שמעתי על נערים ונערות שמיתשמים בהרואין ואקסטזי וטריפים וקוקאין ומה לא.ברור שהם גם מעשנים גראס אבל להיתפס על זה זה כמו להגיד שנרקומנים מכורים לסיגריות...בכל אופן אולי יש במגל צעיר טיפול לנערים שמישתמשים גם בגראס אבל למבוגרים אין ולא קיים שום מרכז שמאבחן או שמגיש עזרה למה שקראו כאן"מכורים לגראס". מה שמביא אותי למסכנה שבמגל צעיר אולי מטפלים בנערים עם בעיות כולל עישון סמים קלים ביגלל שיש להם מנהל נשמה שרוצה לעזור לילדים האלה. בין זה לבין להישתמש בזה כהוכחה שיש בכלל חיה כזאת "היתמכרות לגראס" המרחק הוא עצום. תראו לי מרכז גמילה אחד למבוגרים שמטפל "במכורים לגראס". בכל אופן אם מישהוא שאל את דעתי על הירואין אז לדעתי צריך לספק אותו למכורים קשים כמו באנגליה והלוואי שיום יבוא וגם לסמים קלים וגם לסמים קשים יתיחסו כאן בארץ כמו שנהוג היום באנגליה. t

למעלה