הרוב קובע:מותר לצחוק על הנשיא

לוּבּה

New member
הרוב קובע:מותר לצחוק על הנשיא

דמותו של הנשיא ב"ארץ נהדרת" מכה גלים. מקורביו חוששים שדמות הנשיא הבור והטיפש הרסנית לתדמיתו. אבל סקר חדש קובע:יותר מחצי מהישראלים חושבים שמותק לצחוק על הנשיא ו-63% חושבים שזה מצחיק הכתבה יותר ארוכה.. מישו יכול לסרוק
זה ממעריב.

double O S

New member
אבל הוא באמת מצחיק../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

למרות שאלי עושה אותו כמו מטומטם

mati88

New member
שלי שלי שלי....

בדיוק באתי לשים תכתבה...הנה היא (או http://www.maariv.co.il/channels/1/ART/648/182.html אם תרצו): הציבור קבע: מותר לצחוק על הנשיא מאז עלתה ''ארץ נהדרת'' לאוויר מוחים מקורבי קצב על האופן בו הוא מגולם. הציבור חושב אחרת זאב ינאי נשיא המדינה, משה קצב, אינו צופה בתוכנית הסאטירה ''ארץ נהדרת'', בהיותו שומר מסורת. אך יש להניח שגם מבלי לצפות בתוכנית, הוא לא רווה נחת מדמותו הטלוויזיונית המגולמת על ידי השחקן אלי פיניש. קצב הטלוויזיוני מוצג בתוכנית כאיש לא אינטליגנטי במיוחד, הדורש תרגום למילים לועזיות ומקיים מערכת יחסים הדוקה וביזארית למדי עם חיית המחמד שלו, התוכי מואיז. מסקר שערך הגל החדש עולה שיותר ממחצית מן הציבור חוששים הרבה פחות לתדמיתו של הנשיא וחושבים שמותר לצחוק עליו. רק 30% חושבים שהתבדחויות על חשבונו של האזרח מספר אחד הן דבר מוגזם. מקורביו של הנשיא בוודאי לא ישמחו לדעת ש-63% מהישראלים שמכירים את דמות הנשיא בתוכנית אומרים שהיא מצחיקה אותם, והמספרים גבוהים הרבה יותר כשמדובר בצעירים ובבני נוער – 88% בגילאים 18-24 סיפרו שהחיקוי של קצב ב''ארץ נהדרת'' מצחיק אותם. כשליש מהישראלים אומרים שהחיקוי לא משעשע אותם, וארבעה אחוז סירבו לענות. מקורבי הנשיא: הוא יוצא דביל מוחלט הנשיא יכול להתנחם בעובדה שמרבית הנשאלים לא באמת משתכנעים מדמותו הנלעגת כפי שהיא מגולמת בידי פיניש. רק 9.6% חושבים שהנשיא האמיתי פחות חכם מהממוצע, 41.7% חושבים שהוא חכם כמו הממוצע, ו-28.8% מרגישים שקצב אפילו חכם מהממוצע. אבל בגילאי 18-24 אחד מכל ארבע נשאלים מאמין שהנשיא קצב פחות חכם מהממוצע. זמן קצר לאחר עליית התוכנית לאוויר, מחו מקורבים לנשיא על העוול שנגרם לו. ''במערכונים הוא יוצא דביל מוחלט. התדמית שיוצרים לו מעוותת'', אמר אז חבר כנסת מהליכוד. בבית הנשיא סירבו בעבר להתייחס לנושא והבהירו שכבוד הנשיא אינו צופה בטלוויזיה בהיותו שומר שבת.

ElinorL

New member
אם תגידי לי את התאריך ואיזה מדור

של מעריב אני אסרוק לך אם עדיין יש לי את העיתון... בכל אופן זה באמת מצחיק אבל שצוחקים על מישהו אמורים להקצין תכונת אופי שלו ולפי מה שהבנתי הנשיא קצב הוא מאוד חכם!

למעלה