הרודן צ'רלטון

מוצארט

New member
הרודן צ'רלטון

תכנסו לקישור הזה. צ'רלטון מנסה לעשות ביזנס על הכיס של אוהדי מכבי חיפה. כולנו בעד שהם יגיעו לדרום.
ביום חמישי בשעה בשעה 7 בערב תתקיים פגישת חובה ואחרונה של מועדון האוהדים במקלט, עד המשחק נגד מכבי חיפה. הפגישה נועדה לגזור ניירות ולהתרמות.
ערן פרוסט ישפוט בשבת. כנראה שההתאחדות עושה יד אחת כדי להשאיר את הפועל ת"א בליגה. יוחזר יצחק בן יצחק לאלתר!
אתר ONE פירסם כי עד כה נמכרו בקושי 300 כרטיסים למשחק בשבת. לעומת זאת "ידיעות אחרונות" מפרסם כי מכירת הכרטיסים רצה יפה מאוד, וכמעט כל הכרטיסים המוזלים נמכרו. יכול להיות שזה תרגיל של זינו ללחוץ על צ'רלטון, שבכל זאת יקדימו את שעת המשחק.

RED OR DEAD BS

New member
חסר לפרוסט לפתוח איתנו חשבון

אני מקווה מאד שהוא יפעל בשיקול דעת ולא יהיה לא "אצבע קלה על ההדק" בכל הקשור אלינו. לגבי הכרטיסים, לא יודעים למי להאמין, מצד אחד השעה באמת מאוחרת ומצד שני כל פעם שיש פה חיפה באה כמות צופים לא רעה בכלל, ככה שאת זה נדע במשחק עצמו. ומחר יש פגישה אחרונה לקראת המשחק שבה יוחלט על דרכי העידוד, איך וכיצד אבל לצערי אני לא אוכל להגיע.

הנה משהו על צ'רלטון

מהרגע שהודיעו שישנה חברה שלוקחת את הזיכיון של ערוץ 2 למשחקי השבת,אבל ממש מאותו רגע,הבנתי שכאן מתחיל להיות הגולל של הכדורגל. אני לא ישכח שעשיתי חרם עצמי לאבא שלי,שגם שהוא ראה משחקים,והייתי מת לראות,לא ראיתי,והסתפקתי בקריאות של אבא שלי ואחי מלמטה. לא רציתי לתת את התענוג לצ'רלטון. אבל אם הזמן,התרככתי לצערי,ונהייתי,כמו כולם,צופה בכל שבת בערוץ 54. רק רציתי להביע את הרגשתי באותו זמן שהקימואת שידורי התשלום.

למעלה