הרווק 6 ...

JAMES GIRL

New member
הרווק 6 ...

תגידו מרי זאת לא זו מהרווק 4?...רואים שהיא נואשת...

M i l k y W a y

New member
מישהו יודע אם הם עדיין ביחד??

וחופשי נואשת... לפחות הפעם הצליח לה...

r o n c h i

New member
למה נואשת??

היא עוד לא מצאה אהבה (עכשיו כן!! ומגיע לה כל כך! היא מדהימה!!) והציעו לה לבוא לתכנית אז למה שהיא תסרב?? ועובדה שהיא כן מצאה מישו...

n l m

New member
מסכים ולא מסכים

כל מי שבא לתכנית הרווק/ה הוא בן אדם נואש אם זה לאהבה ואם לתהילה היא לא יוצאת דופן חוץ מזה טריסטה, בוב, ג'ן, מרדית' והת'ר (שאפילו הגיעה יחד עם מרי) כולן התנסו פעמיים בקוןנספט של הרווק/ה למה דווקא אותה הכתרתם כנואשת במיוחד?

LuLiLoPiLaTo1

New member
זהו מצטרפת לשאלה ומנסה לברר

מי מהזוגות כן נשאר ביחד? כל הזמן אני שומעת על אלו שלא הצליחו ונראה לי שזה כמעט כולם הרי גם בוב וזאת שהוא בחר לא נשארו יחד אבל בסוף הוא התחתן עם מישהי אחרת...

M i l k y W a y

New member
רק טריסטה וראייןן נשארו ביחד

והם כידוע נשואים.... לפי מה שקראתי על ביירון ומרי הם עדיין ביחד ואמרו שם עומדים להתחתן והוא הרווק הראשון שיתחתן מבין כל הרווקים שהיו... אנדרו וג'ן מהרווק 3 היו ביחד שנה וקצת עד שנפרדו.. מרדית ואיאן מהרווקה 2 גם היו איזה שנתיים ונפרדו לא מזמן.. שאר הרווקים סיימו מאוד מהר את הקשרים שלהם,הכי מהר היה הרווק החמישי ג'סי פאלמר... ומרי נואשת כי היא פעם שנייה הלכה לתפקיד של המתמודדת ולא בתור הרווק/ה כמו מרדית' טריסטה ג'ן ובוב... חוצמזה ההתנהגות המוזרה שלה ברווק 4 הייתה יותר מדי מוזרה...אבל אני שמחה בשבילה שהפעם הצליח לה...

למעלה