הרווק

הרווק

אני היחידה שראתה פה את התוכנית הרווק?
מקווה שלא... בכל מקרה, כל העונה עקבתי בצורה הדוקה להפליא.... קיוויתי שיבחר בנטלי... אתמוללללל - אחרי שכ"כ התאמצתי להקליט את הפרק (כי כמובן דווקא בפרק האחרון הייתי חייבת לעשות משהו אחר, מחוץ לבית) והתאכזבתי לגלות שהוא בחר בדפנהההה...... מהההההההההה......... אוף.... כאב לי לראות את נטלי ככה. איפשהו אני מזה מבינה אותה
נכון שאני לא היחידה?

pain is MY love

New member
את חצי יחידה חחח

אני ראיתי את הפרקים הראשונים ואז התחלתי להשתעמם אבל לקראת הגמר כמובן הייתי חייבת לחזור לראות רק שעם המזל שלי דווקא בפרק אתמול גססתי במיטה עם 39 חום ולא ממש ראיתי בבירור מה הולך בתוכנית חחח התעפצתי רוב הזמן עד שנרדמתי לפני הסוף אבל בבוקר כשגילתי במי הוא בחר באמת התאכזבתי אני ממש לא אוהבת את הדפנה ההזויה הזאת!!! אני כל כך אוהבת את נטלי! מהתוכנית הראשונה אהבתי אותה. היא כזאת יפה, ועדינה ונחמדה... היא כל כך אמיתית... אוף! אין צדק בעולם

../images/Emo45.gif

קודם כל תרגישי טוב
דבר שני, את מוזמנת לבוא, הקלטתי את הפרק
הייתי חייבת לראות כי כמובן שדווקא בפרק הכי מעניין לא הייתי בבית בכלל. נטליייי..... היא פשוט מדהימה
ממש ממש כאב לי לראות אותה שבורה אחרי זה. חחח דפנה, כן הזויה לחלוטין.. לדעתי הוא בחר בה כי היא פשוט אגוז שהוא עדיין לא פיצח... או במקביל לא ממש רצה משהו אמיתי ורציני.... שיוביל לחתונה

pain is MY love

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

ראיתי עכשיו את התוכנית אחרי הורד האחרון לא נראה לי אותנטי בכללל נראה יותר מדיי מלוקק כזה כאילו הם ממשיכים לשחק את המשחק תוך חודש הם כבר לא יהיו ביחד..

יאווו

אוף שכחתי לראות את הפרק הזה!! אווףףף... ידיד שליייייי היה פה והלך מקודם חחח שכחתי מזה לגמרי. הבנתי שזה צולם לפני משהו כמו חצי שנה, והיום הם לא ביחד.

lb22

New member
יש שמועו חזקות

שהיום הוא בכלל עם נועה הזו (הגבוהה עם השיער השחור) אבל כרגע זה רק שמועות. וטוב שלא ידעו מראש שהוא יבחר בדפנה (יותר מידי כתבות עליה , יותר מידי פעמים שראו אותה כסלב ולא את נטלי , וגם היא הגיע למשחקים של מכבי לזרוק לסל...)

לא ממש עקבתי אחריי הסדרה ,אבל

מה שקרה לנטלי,להזרק בגמר לעייני "כל" המדינה זה לא פשוט לאף בן אדם. מה גם שהתרשמתי שהיא ביישנית וחסרת ביטחון (ראיתי פרק אחד בהתחלה והיא לא מיישרת מבט לעיינים ) לא אתפלא אם היא תהיה לסבית בסוף או תתנזר מגברים ל5 שנים הקרובות. עוד קורבן ריאלטי.

Lir האחת

New member
מוזר לי מאוד

שרק לי זה היה צפוי וידוע מראש שהוא יבחר בדפנה. כל מה שיש בו אתגר, שהוא לא צפוי, שהוא לא מובן מאליו - הוא יותר מעניין ומושך. זה היה שקוף שהיא יותר מושכת ומעניינת אותו, היא תמיד תהיה "לא מושגת", לפחות בתחושה שהיא מעבירה לו. ולזה הוא נמשך. זה מה שהיה לו חסר אצל נטלי, אבל הוא לא ידע איך לבטא את זה, או שהוא לא רצה להודות בזה. בקיצור, לא מפתיע

LEATHER REBEL

New member
"הרווק" זו מין תכנית כזו ש...

אחוז ניכר של אנשים צופים בה ו... לא מודים שהם צופים בה. וזה עוד דבר שלמדנו מחו"ל.

Lir האחת

New member
ממש ככה..

כמו האח הגדול
האמת שאפשר ללמוד משהו מהתוכניות האלה, הרבה פעמים הן ממש משקפות את מה שקורה במציאות...

LEATHER REBEL

New member
אז זהו, שלא

אקדים ואומר, שאני לא צופה בתכניות האלה. צפיתי רק בעונה הראשונה של "האח הגדול" אבל רק פה ושם. איך בכל זאת אני יודע מה הולך שם? מהפרומואים, ומחברים שכן צופים באדיקות ומרגישים חובה ליידע את מי שלא. אז למיטב הבנתי, בעונה הראשונה של האח הגדול, הכניסו לנו לבית אחד... 1. ערביה 2. הומו 3. אחד שהצהיר כבר בהתחלה שהוא לא סובל ערבים והומואים. עבר שבוע, ולא היה שום מכות, וגם קללות היו בקושי. תגידו לי אתם, זה מציאות זה? אגב, החבר הכי טוב שלי כבר הכריז, קבל עם ועדה, ש"נשות הטייסים" זה ח** של תכנית. נכון, אני יודע ש"נשות הטייסים" זה לא ריאליטי, אבל משהו בכל זאת מצלצל לי מוכר, כי חבר שלי הכריז שזה ח** של תכנית, אבל... הוא ממשיך לצפות בה, ודי באדיקות. תהרגו אותי, אני לא מבין למה.

Lir האחת

New member
לדעתך - לא

לדעתי- כן. יש לי חברה ערביה ויש לי ידיד הומו. אנחנו מסתדרים מצוין. אז לא הבנתי למה זה לא יכול לשקף מציאות? אולי לא בצורה מוכללת, אבל בהחלט קיים במציאות.

LEATHER REBEL

New member
לא, זו לא דעתי. זוהי עובדה!

את מסתדרת עם האנשים שציינת, כי הם חברים שלך. אבקש שתקראי שנית את מה שכתבתי בפוסט הקודם... ואם אפשר אז לקרוא היטב היטב. אם אלה שציינת הם חברים שלך, די טבעי שתסתדרי איתם. אבל כשמכניסים לבית אחד אדם הומו, אדם ערבי, ואדם ש-שונא הומואים וערבים-, ועובר שבוע ואין מכות... זו הוכחה שהעסק מבויים. ...אלא אם הספיקו בינתיים להמציא מישהו שתמורת כסף מוכן לשכוח ו/או להדחיק למשך תקופת זמן (כמה זמן שיידרש) את העובדה שהוא שונא את האלמנטים שהוזכרו... אבל אדם שכזה הוא גם צבוע, בנוסף על היותו גזען והומופוב. יש מבינה? ולסיום: בדיחה. דני הקטן פרץ בבכי מר בסוף הארוחה. שאלו אותו מה קרה ומדוע בכה, והוא ענה, "רק עכשיו נזכרתי שאני לא אוהב קציצה, אבל בינתיים כבר גמרתי לאכול אותה".

Lir האחת

New member
גם בבית הזה

הם לומדים להכיר את האדם שמאוחרי התווית והסטריאוטיפים. עדיין לא מסכימה איתך

LEATHER REBEL

New member
ושוב טעית!

ההוא שלפני כניסתו הצהיר כי הוא שונא הומואים וערבים, לא נשאר עד הסוף בכדי לזכות בכסף. ולא רק זה, סך כל הזמן בו שהה בבית היה קצר מכדי להפנים ו/או ללמוד... וכשיצא מהבית נשאר עם הדעות הקדומות שלו. זה פורסם בשעתו מחוץ לרדיוס של התכנית, כך שגם מי -שלא צפה- יכל להתעדכן. וזוהי בוודאי הוכחה לכך שהעסק היה מבויים. העניין הוא בכך שמי שמכור לתכנית כזו, לא ממש יעניין אותו אם זה מבויים. ...אלא אם בטלויזיה שלך ובעתונים שאת קוראת ראו אחרת... אבל אם אכן זה מה שקרה, אז אין לי שליטה על זה.

למעלה