הרווק-------

shawn 1

New member
משום מה, אני לא מבין מה הבנות

מוצאות בבחור..!! הוא פשוט מכוער..! ברמות!חח... ראיתם את הפרומו, שהוא בכה?? "ממש גורם לך לראות את הסדרה"..... אני לא סובל אותו! את אחיו לדוגמא אהבתי!

TheCharm

New member
יש מקומות לדעות

לא אומרים דברים לא קשורים במקומות לא קשוים לדבר הלא קשורים

shawn 1

New member
כי פשוט כבר ענו לה על השאלה, אז

סתם רציתי להגיד סופסוף מה אני חושב על היצור הזה....

דיקלושש

New member
אבל למה?...הוא דווקא חמוד... :)

כאילו הוא לא ממש יפה, אבל יש בו משהו חמודי קצת כובש כזה. אבל באמת שלא יותר מזה :) במי אתם רוצים שהוא יבחר?

shawn 1

New member
בשרה. הבחורה הקנטנות והחמודה...

הבלונדינית. השנייה מזה מרגיזה אותי@!! ראיתם את המשפחה שלה! את הסבתא....! סתם, היא ממש מרגיזה!

snier1991

New member
הוא לא חמוד

הוא מבזה את אחיו אפילו המשחק שלו בתוכנית ריאליטי נראה מפוברק

TheCharm

New member
איזה שטויות

אפשר לחשוב גם מי אחיו. נראה לי שהפעם האחרונה שמישהו באמת דיבר עליו הייתה רק בגלל צ'ארלי.

shawn 1

New member
אהבתי את אחיו ב"גולשים בזמן"!

אני מת על הסדרה הזו!!

צ'ארלי אחלה בנאדם מה אתם מדברים?

הוא בנאדם אמיתי ומצחיק.אחלה גבר הלוואי ובחור כמוהו יתחתן עם אחותי. אין ספק גם שהעונה הזו היא הטובה ביותר. ואני בהלם מזה שקריסטל לא ניבחרה..היא תוססת מלאת חיים לעומת שרה היבשה והמשעממת (וניראית נחש...).אבל,אבל - שרה אישה טובה ויפייפה. מאחל להם הצלחה. נ.ב ראיתם איך ההפקה טחנה את הזמן?????הלכתי למות הפרק היה אינסופי!! העברתי ערוץ לפחות ל20 דקות ראיתי קצת MTV.. נ.ב נוסף רק בעיניי קריסטל הייתה דומה בטירוף להילארי דאף?!

שרה הזו מזכירה לי חזרזירה

צריך לשלול מהמנתח הפלסטי שעשה את האף שלה את הרשיון שלו. היא מכוערת ברמות וגם כזו יבשה ומשעממת. איכס, מה הוא מצא בגמדה הזו? הקריסלי הזו לא משהו גם, ניראת לי נחש מתחת לקש. תיראו את המשפחה שלה, נודניקים כאלה. פולנים ממש. אבל לפחות יש לה שמחת חיים, שרה הזו מעניינת ומלהיבה כמו פריכית של אוסם. צ'ארלי אכן לא מלך היופי אבל הוא חמוד, מה זה משנה איך הוא ניראה? יש לו חוש הומור וזה הכי חשוב בחיים (כסף יש לו?). אגב, קראתי בפורום אמריקאי שהוא והחזרזירה נפרדו ביולי. הכי טובה בשבילו היתה קימברלי, הדוגמנית. גם חמודה וגם ניראת מצויין.

pinkishhh

New member
חח הוא גם מככב בסידרה בארה"ב

נראה לי קוראים לה Crossing Jordan

למעלה