הרוח הנכאה.

רולנדה

New member
הרוח הנכאה.

לאחר פרישתכם לטובת אתר אחר עם שמות של זרובבלה ושות... גם אני רולנדה.

מרוצה

New member
../images/Emo42.gifשבת שלום.

היה קשה להכנס בשבועיים האחרונים לאתר. הבנתי שהיו בעיות ב"תפוז". עכשיו כולם יכולים להצטרף אל דאוד ששמר על מוראל גבוה גם באנגלית. להתראות.

daud

New member
לא מובן כ"כ

זה נשמע כמו הייקו לא גמור או כמו כתב חידה לא ברור!!!

dodo281

New member
סוני - בינתיים אתרגם לך ../images/Emo13.gif......

מצד אחד - :
ברור לי מדוע אינך מבין ההודעה לעייל - היא אינה עומדת במבחן המציאות - שכן - : לא היתה שום בעייה להיכנס לתפוז בשבועיים האחרונים, למעט זמן קצרצר של תקלה - שמיהרו לתקנה - כמובן
משום מה - ... תקלונת זו - תורגמה ע"י מרוצה - יהייה/תהייה אשר יהייה/תהייה...... לתקלה של שבועיים...........
, ובתקלה בת שבועיים זו - .......כביכול - טמון ההסבר -: מדוע פורום זה לא היה פעיל לאחרונה. ובאשר לחלק השני של הודעת מרוצה - מה לא ברור? היא/הוא - מברכים אותך על ששמרת על הרוח - בניגוד לאחרים - שאינם עשויים ללא-חת - כלומר אינם עשויים כמוך - ועל ש-: למרות הקשיים/התקלות - בכ"ז - הצלחת - למרות הכל ..........!!! להיכנס לאתר - תוך שימוש באנגלית. ומצד שני - ........................
כלל לא ברור לי כיצד ייתכן שאתה עצמך - ! אינך מבין את אשר כתב.... מרוצה -
הדגש|

מרוצה

New member
שלום דאוד.

אכן, לא הצלחתי להכנס במשך כמעט שבועיים, לאתר "תפוז". כשנכנסתי ראיתי שאף אחד כמעט לא נכנס למעט אתה עצמך כאשר כתבת באנגלית. ייתכן שהאנגלית נכתבה במקרה ורק אני חשבתי שזה בגלל התקלה.

daud

New member
אני לא מבין אותך ואת דודו....

אם לא נתייחס לשטויות של דודו ש נועדו כניראה לנגח איכשהוא אותי או את הפורום אז ההודעה שלי היא הכלל לרולנדה, אני לא כ"כ מבין את תוכן ההודעה הזו. לי לא היתה בעיה להיכנס לפורום לא בעהברית ו לא באנגלית מצד שני ראיתי איזו הודעה של אדמין הפורומים של תפוז על איזה תקלה שתוקנה אבל לא כ"כ שמתי לב בכל אופן ההודעה שלי היתה בקשת הבהרה לגבי הטקסט הלא מובן לי שבהודעה של רונלדה.

למעלה