הרוח ואני

Shay20

New member
הרוח ואני

הרוח ואני כיף לה. כיף לה לרוח. קר בחוץ. בררר. בזזז. התנור עושה פו אבל זו העונה של הרוח והיא לא תיתן לאף אחד לגנוב לה את הבמה. רוחות הן כמו אנשים, כשמגיעה התהילה אף פעם לא מוותרים. כיף לה, לרוח. ראתה עולם. כשאני חושב על זה אני מבין שהרוח הזו כאן, הרוח שלי, הרוח שלי באה ממש הרחק מכאן. ראתה מדברות, ראתה שלגים, אנשים קטנים, גבוהים, עיניים שונות וכל מיני נשמות שאני אף פעם לא אזכה להכיר. הייתי רוצה לפגוש את כל הנשמות שבעולם, או, אולי, רק את הטהורות שמבינהן, אבל לא נראה לי שזה ייצא. גם בגלל שאני לא רוח, גם בגלל שאין הרבה נשמות טהורות וגם בגלל שאני תקוע במקום. הרוח שלי בטח הייתה בכל מקום בעולם ורק אני מאז ומתמיד הייתי תקוע באותו המקום. מה שרציתי לשכוח לא שכח אותי, מקומות שרציתי לראות לא רצו אותי, דברים שרציתי לעשות נעשו על ידי אנשים אחרים. וזה לא שאני מתבכיין. אני כבר ילד גדול. אני כבר מזמן יודע שיש דברים כאלו שאין כבר מה לעשות איתם. איש חכם פעם אמר לי שלא משנה מה, יש דברים שלא נועדו להתרחש. יש כאן רוח בחוץ. בזזז. כבר המון זמן שלא כתבתי באמת. פה הזוי שם נחמד, אבל כבר המון זמן שלא כתבתי אני. והסיבה שלא כתבתי אני כי לא מצאתי אותי, וכשאתם לא מוצאים את עצמכם אתם בטח שלא תכתבו את עצמכם. איזה כיף לה לרוח שמטיילת בכל העולם. איזה מסכנים האנשים שאף פעם יהיו רוח. איזו מסכנה הרוח שלעולם לא תיהיה אדם. אבל, רוב הזמן זה נראה לי, זה נראה לי שלכולם יש את התבניות שלהם ורק אני תבנית כלפי עצמי. אומרים שזה טוב להיות חריג, ייחודי כזה, אבל הדבר היחיד שאני אי פעם רציתי זה להיות עם כולם, ואיכשהוא יצא שתמיד הייתי הנבדל. ואפילו רוח לא נתנו לי להיות. זה, כמובן, עד היום. בגלל זה אני גם יכול לכתוב אותי היום. רוחות של תקווה סוחפות אותי. אם הייתי קורא על זה הייתי אומר שזה נחמד אבל לא אמיתי. ונכון שאני יכול להשבע עד מחר שזה אמיתי אבל גם אם הוא היה נשבע לא הייתי מאמין. מי מאמין שהרוח בכלל יכולה לעשות משהו חוץ מרוח. גם אני לא מאמין. אני עדיין לא. שום דבר שאי פעם עשיתי בחיים הצליח. או שהתחיל להצליח והפסיק באמצע. או שאולי אני הפסקתי. אולי אני מפסיקן של דברים. יש כאלו שלא נועדו לעולם לנצח. בטח יש המון בתי קברות של אנשים שנורא רצו וכלום לא יצא להם. שום דבר לא יצא לי אף פעם. או, וזה יותר גרוע, מה שרציתי לא קבלתי ומה שקבלתי לא רציתי, שזה בכלל בלגן. אבל. וזה בסדר. אני יודע שלא מבינים. מי בכלל מבין היום חריגים אני לא יודע. אולי קצת אני. ורק חריגים כמוני. צריכים לעשות קבוצה של חריגים נראה לי. שלפחות ירגישו בודדים ביחד. `שלום` חיים יבין יגיד בטלביזיה, `והנה קרן נויבך מסקרת את קבוצת החריגים החדשה שרצה לכנסת, מר. חריג, ספר לי מה מציק לך`. אבל מכוון שחריגים הם גם ביישנים רוב הזמן אז לא נרוץ לכנסת בכלל. סתם נשב באיזו קומונה של חריגים וניהיה לבד ביחד. כיף להיות לבד ביחד. לפחות אתם לא לבד. בגיל דיי צעיר החלטתי שאני רוצה להיות רוח. מה זה רוצה להיות רוח, אתם שואלים, זהו, שגם אני לא ידעתי. האמת שאני עדיין לא. אבל החלטתי שאני רוצה להיות רוח, ואלוהים יכול לרדת בעצמו ובכבודו על הברכים, לא אכפת לי. רק רוח. הם אמרו לי שאני לא יכול. הם אמרו לי שצריך להפסיק לדבר שטויות אחרת כשאני אהיה ילד גדול יאשפזו אותי. תמיד אמרו לי שצריך לאשפז אותי. תמיד אמרתי שהם לא מבינים כלום ובפנים הרגשתי שזה באמת נכון. אבל לא צריך לאשפז אתכם בשביל לשגע אתכם. תאמינו לי שגם לשגע אתכם זה סוג של אשפוז. משמע, כשאני חושב על זה לעומק, מאז ומעולם הייתי מאושפז. אני בן אדם מאושפז. נולדתי לאישפוז. זה מבאס לא להצליח אף פעם כשזה באמת חשוב. האמת שלהגיד מבאס זה קצת להפחית מהעניין, אבל אתם תכנסו לבאסה אם אני לא אפחית מהעניין, אז רק נגיד שזה אחושלוקי באמא של העצבן באסה לא להצליח כשזה באמת חשוב. עדיף להיות מדוכא על להיות מדכא. ואלו שהם שניהם אז זה בכלל צרות. לפחות מדוכא אינדוידואלי כמו שאומרים. המפזר חום והתנור עושים קהוטס בשביל לעשות לי חם בגוף. אבל איפה, איפה התנור של הנשמה אני לא יודע. זה היה יכול להיות אחלה של דבר תנור של נשמה. מייקרוסופט היו ישר קונים אותו ועושים כסף, אבל לא נורא. לפחות לעשות לאנשים חם על הנשמה. מייקרוסופט או לא. `אתה לא תיהיה רוח, ותפסיק לבלבל את המוח` הם כל הזמן אמרו לי, `דיי, אתה כבר לא ילד קטן, תוציא את הרעיונות הדבילים שלך מהראש` ואני רק רציתי להיות רוח, ואף אחד לא הסביר לי למה אני לא יכול להיות רוח, רק אמרו לי שאני משוגע, את זה אני זוכר, ולהפסיק `עם הממבו ג`מבו שלך אחרת יעשו לך מה שעשו לסבתא שלך`. כשהגעתי לגיל שאפשר להתחיל סיפרו לי שסבתא שלי

עוגן של כאב

כל כך הרבה כאב..חיים בלתי ממומשים..כמו עוגן שמחזיק אותך במקום אחד לי קשה להזדהות עם זה..אני מאושרת ממה שאני,ממה שיכולתי להיות,ממה שאני אף פעם לא אהיה. פעם רציתי להיות כל דבר, כל יום הייתי מעלה רעיון חדש, חלום חדש, תקווה בלתי אפשרית לחלום בלתי ניתן למימוש. הכי רציתי להיות ירח, גבוהה, לבנה, כולם צופים אלי מחכים לבואי, אני גורמת לאנשים אושר, נותנת להם אור ומראה להם את הדרך. כל דבר שאתה רוצה להיות, אתה יכול ומסוגל, אני יכולה להיות ירח, אתה יכול להיות רוח, להכיר את כולם, להיסתובב בכל מקום, לצרוב לאנשים בעניים...כמו סופר. סופר הוא הרוח..אף פעם לא נמוג, כולם מצפים לו, הוא יכול לחמם או לצרוב, לעטוף אותך באהבה או להכאיב לך במקומות שאפילו לא הכרת. סופר יכול להיות כמו נר, נישא ברוח, מאיר עלינו, מחמם אותנו, יכול לשרוף ולהכאיב, ובסוף נמוג...או מצית בערה חדשה. אתה יכול להיות כל המ שתרצה...אני יכולה להיות ירח. משוגע הוא אדם שעושה דברים בניגוד למקובל..מה זה מקובל בכלל?! יש איזה חוק כזה או לפחות חוברת הוראות לחיים נורמלים? אנשים בדרך כלל הולכים בתלם..לא מעיזים אפילו להיסתכל לכיוונים אחרים..הראש באדמה והלב ...איזה לב בכלל...מה נשאר ממנו?! משוגעים רצים..לא הולכים..מביטים קדימה,אחורה,לכל הכיוונים,מנסים להשיג דברים שאנשים ``נורמלים`` בכלל לא מסוגלים לראות, רודפים אחרי חלומות..אחרי עצמם! תיהיה משוגע..כדי שאני אדע שיש עוד כאלה, שיש עתיד בהצלחה

Dovsha

New member
Sometimes

All i need is the air that i breath and you. ומצטרפת לכריסטיאנה - תשאר כך שגם אני אדע שעוד יש עתיד.

רותי ב.

New member
בשבילי, אתה באמת באמת

הבן של הרוח, שולית הרוח, נגיד, וגם נר, וגם עששית, ועוד המון דברים, אפילו כאלה שאתה לא כל כך רוצה להיות אולי, ועיניים, ולב ונשמה. וכן, הכתיבה אוהבת אותך, לפחות היא, בזה אתה יכול להיות בטוח. ועוד המון אוהבים אותך, כל אלו שאוהבים את הרוח, אולי, הגלים, והעץ ההוא, ועוד אחד, וגם ההוא על הגבעה המבודדת, והמעיל שחמלת עליו, ו-כל כך הרבה, המון אוהבים, ולא רק בבוקר, לא רק בלילות, לא רק ברגעים של שפיות, אלא תמיד תמיד. היו לי עוד מלא דברים לכתוב, וגם מחשבות, אבל לא מצליחה למצוא את המילים הנכונות. סליחה, ותודה שאתה משתף אותנו פה.

קרני

New member
איזה יופי...

של מחשבה, של מילים, של ראיה... אהבתי לגמרי את התפיסה שלך ובטוחה שהירח וה``טירוף`` יובילו אותך למקום הרצוי... בהצלחה:)) ולא להכנע לקודים החברתיים

ללה ה

New member
לשי ולמילים שלו

לשי, שהוא (אתה) פשוט מוכשר לטעמי, ולמילים שלו שהפעם פשוט הצליחו לגעת בנימי נפשי. אולי זה הרוח, החום והנשמה שהיו בהם. מדהים, כמה שמילים שמטבען רחוקות ואולי אפילו זרות לתחושות, הצליחו לגרום לי. המילים שלך שי, לפחות עבורי, הצליחו לגרום לי את מה שאין לו מילים. ללה

למעלה