הרופא שלי הרגיז אותי אתמול

ריקי29

New member
הרופא שלי הרגיז אותי אתמול ../images/Emo123.gif

עברתי כבר ווסת אחת מאז היום הנורא וגם ביוץ כבר היה לי החודש. אתמול היינו אצל הרופא נשים שלי עם תוצאת הנתיחה והוא לא ידע מה הוא אמור לעשות עם זה. יניב שאל אותו משהו לגבי החיידק שמצאו אצלי והוא התעצבן עליו שהוא מתעסק בזה יותר מדי. לבסוף הוא אמר לי לחכות עוד שניים-שלושה ווסתות ורק אז לנסות ולא הבין למה אני לחוצה להכנס להריון עכשיו. "מה הלחץ?" הוא שאל אותי. אז שני דברים: מישהי מכירה רופא מקצועי ונחמד באיזור רמת-גן תל-אביב? למי אמורים להראות את תוצאות הנתיחה של העובר???

ריקי, אני מצטערת

אני יודעת (ושוב, זה רק באישור רופא) שאפשר להרות מייד לאחר קבלת ווסת אחת תקינה. הוא לא פסיכולוג, וזה לא עניינו אם את לחוצה או לא, זכותך לשקם את חייך ולהרות במהרה, אם הכל תקין
. אני לא יודעת באיזו קופה את, לכן קשה לי להמליץ. אם זה מכבי, אז מומלץ ד"ר קופרמינץ שהוא מנהל יחידה להריון בסיכון גבוה בליס, והוא רופא של הקופה. אם את רומה עוד המלצות כתבי לי למסר.

למיטה ועכשיו

הי ריקי אם את מרגישה שאת רוצה הריון עכשיו, זה בסדר גמור כבר אחרי מחזור אחד. בהצלחה. אני חושבת שאת יכולה ללכת עם תוצאות הנתיחה לייעוץ גנטי, למרות שלכאורה זה לא "גנטי", אבל הם עוסקים שם בכל סוגי הסיבוכים. המון בריאות פילה סגולה

קטיה 007

New member
פילה איפה ההמלצה בסוף

על ד"ר צלאל שאומנם לא בת"א רמת גן אבל מדהים ואת זה את כבר יודעת בדיוק (אם לא יותר) כמוני

עד ששכנעת אותי...

עד ששכנעת אותי לשמור אותו בסוד רק לשתינו (הרי רק מאיתנו יש לו משרה מלאה, אפילו אם כמעט ללא שכר...) אז עכשיו את רוצה שאני אחלוק בו? וברצינות: אכן רופא מופלא, מקבל במכבי בראש העין ויש לי חברות שמגיעות אליו מבת חפר וקדימה ועד מודיען וגדרה. שווה כל קילומטר של נסיעה.

עד ששכנעת אותי

עד ששכנעת אותי לשמור אותו רק לעצמנו (הרי רק ממך וממני יש לו משרה מלאה, אפילו אם לא רווחית במיוחד) ועכשיו את רוצה שאני אחלוק אותו עם אחרות??? וברצינות, אכן רופא מופלא. מקבל במכבי בראש העין ויש לי חברות שבאות אליו מבת חפר ומקדימה, מגדרה וממודיעין. שווה כל קילומטר.

קטיה 007

New member
בסופ היוצרות מתהפכות

את שוכחת שאני אחרי מספר ימים של בילוי כמעט צמוד איתו ולכן אני מרגישה חייבת לשבח אותו. חוצמזה נראה לי שיש לנו פה עוד כמה שותפות בפורום הנהנות ממנו. אמרתי לך פעם שצריך לפתוח פורום\אתר למטופלות שלו בלבד לא???????? קטיה

קטיה 007

New member
ריקי29

אני לא יודעת מהו החיידק שמצאו אצלך והאם צריך לחכות שהוא יחלוף אך כמו שכבר אמרו לך אם אין מניעה בשל כך קפצי למיטה. את התוצאות של הנתיחה אמורים להראות לד"ר והכי הרבה הוא מפנה לגורם המתאים. בהצלחה

תמי ס

New member
../images/Emo12.gif אני מתרגזת גם בשבילך...

מעולם לא שמעתי על רופא שמדבר בצורה כזו, מה זאת אומרת "מתעסק בזה יותר מדי"???, הללללוווו, האם הוא לא מבין שאיבדתם ילד??? ומה הוא מצפה? שזהו? היה ונגמר ולא צריך לחשוב על זה יותר? ואם הוא לא יודע מה צריך לעשות עם תוצאות הנתיחה - מן הראוי שלפחות ידע להפנות אל מי שכן יכול לתת הסברים, זכותכם הלגיטימית היא להבין את האסון. ולגבי כניסה להריון נוסף, כל רופא ששאלתי בנושא (ולצערי שוחחתי עם רופאים רבים, מדובר בשני אבדנים) אמר לי שמבחינה פיסית הגוף מוכן להריון נוסף כבר לאחר מחזור אחד, לנפש ההחלמה היא ארוכה יותר, אך כל מקרה הוא לגופו וכל זוג צריך לעשות לעצמו את חשבון הנפש ולהחליט מתי הזמן הנכון לנסות שוב, אם את מרגישה מוכנה - ורוצה (ואני יודעת שכן) אז...יאללה, לעבודה, ושנשמע בקרוב מאד בשורות טובות. ב ה צ ל ח ה

ריקי29

New member
תודה, בנות, תודה!!!

איזה כיף לקבל חיזוקים מכם! כל כך חשוב שיש פורום שכזה, שכל דבר שעובר לי בראש אני מוצאת עוד לפחות שתיים שלוש נשים שחושבות בדיוק כמוני ופתאום זה לא נראה פריקי להרגיש ככה (ואני לא מדברת על השירשור הזה אלא על כל מה שחויתי בחודש וחצי האחרון). בא לי לחבק כל אחד ואחד מכם ולומר ת ו ד ה!!! אני אוהבת אתכם.

גל חדשה

New member
שמחה להתחלק אתכם בד"ר צלאל

אכן רופא מדהים,גם אני נוסעת לראש העין בשבילו.רופא עם חיוך על הפנים ולא פחות חשוב מקצועי ורגיש.הוא עזר לי לצאת מהעיניין עד כמה שזה ניתן עם הרגשה טובה.

שלי בלב

New member
הנתיחה

גם בעלי ואני נתקלנו בתגובה דומה מצד רופא הנשים שלי, כשהראנו לו את תוצאות הנתיחה למרות שבדרך כלל הוא בסדר גמור. פנינו לרופאת המשפחה שהסבירה לנו באופן מפורט מה כתוב שם. וזה באמת עזר לנו להבין את תוצאות הנתיחה אבל לא ממש את הסיבות למום בתינוק. שלומית

למעלה