הרופא שלי עבד עלי 7 חודשים!!!!

yorck

New member
הרופא שלי עבד עלי 7 חודשים!!!!

שבוע אני הולכת בהלם מוחלט, מרגישה מרחפת בגלקסיה אחרת ולא רוצה להאמין. הרופא הפרטי אליו אני הולכת בהמלצת מישהי, 7 חודשים נותן לי טיפולים שכל חודש מוכיחים שלא עוזרים ואני מקבלת נזיפות ממנו ומבעלי שאני בלחץ ובגלל זה הכל לא הולך, ואני סובלת תופעות לוואי וכאבים שרק אתן יודעות איזה...ובשבוע שעבר הרופא שכתוב לו על כרטיס הביקור ועל הדלת מומחה לפריון אומר לי מול בעלי ש"אני צריכה לעלות מדרגה" והוא לא יכול יותר לעזור לי...שמעתן דבר כזה? הוא ממליץ לי לעשות הפסקה ולהרגע חודשיים שלושה ואח"כ לפנות לפרופסור או מומחה אחר. איך אני עושה הפסקה עכשיו? ואיך זה שבאולטרא סאונד לא רואים זקיקים והוא טוען שזה פסיכולוגית! אולי פסיכולוגית אני משפיעה גם על האולטרה סאונד!!! אלוהים, איפוא אתה ?!?! עכשיו מה אני עושה? אין לי שם של אף רופא אחר, אין לי מושג מה אני ממשיכה ואני מרגישה כאילו שכחו אותי בלב הים. אני רוצה רופא פרטי אבל שיש לו קשר לקופת חולים הכללית שאני יוכל לקחת את המרשמים לפחות על חשבון הקופה, כי אין לי תקציב גם לרכוש את האמפולות. חברות, אנא עיזרו לי, אני על סף יאוש ומרגישה כל כך כל כך נטושה.... והכי גרוע שלא יכולתי לשלוח הודעות לפורום היקר שלנו כי משהו דפק לי עם המודם, אני מקוה שעכשיו אני אמצע נחמה מכן...

מרב.

New member
בובינקה.... להרגע

וואוו, כמה קיטור שחררת. בואי נעצור רגע, לא קרה שום דבר, השמיים לא נפלו (גם אם קבלת מכה). רובינו הגדול טופלנו זמן רב אצל רופא אחד או שניים, החלפנו רופא או עלינו מדרגה. אני לא כל כך יודעת איזה טיפול קבלת ומה זאת אומרת שאין לך זקיקים- 7 חודשים? אולי לפני שאתחיל להשתפך, תכתבי קצת את השתלשלות העניינים, ורשמי באיזה קופה את ולאיזה איזור את משתייכת- המלצות יש בשפע. גם לא צריך פרטי, יש רופאים טובים ומצוינים גם ברפואה הציבורית. יורקית חמודה, נשמע שלהחליף רופא יהיה הדבר החכם ביותר לעשות, כדי להרגע, כדי לשמוע חוות דעת נוספת, וכדי לבנות מערכת של אמון. מחבקת ומרגיעה, ואם תפרטי יותר אולי אוכל לתרום גם מנסיוני ומהידע שרכשתי (בשל "עלית המדרגה"
) מרב

איפה את גרה , יורק? רוצה להמליץ לך

על רופא. כל מה שקורה עכשיו - קורה לטובה. תזכרי את זה.את תגיעי לרופא שיטפל בך מעכשיו ועד ההריון. הבנת???

נועם@בת

New member
רגע יורק, ../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif

איזה טיפול קיבלת 7 חודשים. מה הבעיה שלכם? מה התגובה שלך לטיפול? מה האבחנה של הרופא? נורא קשה להבין משהו ממה שכתבת לכן אענה רק בכלליות. כל מי שקיבלה טיפול והוא לא עוזר לה נאלצת לעלות מדרגה כדי לקבל משהו שכן יעזור. אבל רופא שמלחיץ אותך הוא לא רופא שאת צריכה. ורופא שאומר שאת לא מגיבה בגלל ענין פסיכולוגי משול בעיני לפניסטית שפעם עשתה לי פן עקום ואמרה שזה בגלל שיש לי צמיחה לא סימטרית של השיער. למה את מעדיפה רופא פרטי? (בעיקר אחרי שהתאכזבת מאחד כזה?) ובכל מקרה- מאיזה איזור את- כדי שיוכלו לתת לך המלצה. שבוע טוב נועם

עמית@

New member
צודקות אחיותי לפורום- לא ברור

לי מה קיבלת ואיזה טיפול. ובאמת- תחליפי רופא, אני אישית עברתי רופא בדיוק משום שהוא כל הזמן טען שאני סתם לחוצה ולא צריך טיפול היות ואני צעירה וכדומה. אז עברתי- בהצלחה בהמשך, עמית

DDNL

New member
באמת מקומם אבל הסתכלי על החלק

החיובי של העניין-סוף סוף גילית עם מי היה לך עסק ואת עומדת להתחיל דף חדש עם רופא חדש. בהצלחה.

אוראושר

New member
יורק יקרה ../images/Emo91.gif

אם את גרה באזור המרכז אני מאוד ממליצה על ד"ר ווליוביץ (המלצות עם הוכחות) והוא מקבל דרך קופ"ח כללית ויש לו קליניקה פרטית ברמת גן. כך שתזכי גם לרופא מצוין וגם ללא תשלום. אם את מעוניינת אשמח לנדב את מספרו. ודבר מאוד חשוב ת-ר-ג-ע-י, קחי אוויר ותנשפי הרבה - זה יעזור לך לחשוב טוב יותר. וטוב שאת רוצה לעזוב את הרופא הזה!!! אלק "פסיכולוגית"

למעלה