הרזיה במקום מסויים בגוף

הרזיה במקום מסויים בגוף

אני בן 20, גובה 1.86 ושוקל 75 קילו. הבעיה אצלי כי שיש לי ישבן ממש גדול ביחס לגוף וכנ"ל לגבי ירכיים,בוא נגיד שאני לובש מכנסיים במידה 36 והם יושבים עליי בול,אבל כשאני מעלה אותם לכיוון הבטן הם בחיים לא יעלו כמו שצריך כי אם אני מודד לפי הבטן אני צריך מכנסיים במידה 30 או אפילו פחות(ז"א שיש הבדל עצום בין האיזור העליון של הגוף לאיזור האגן התחתון) השאלה שלי היא מה אפשר לעשות כדי להוריד משם את השומן המיותר?(מבחינת הרגלי תזונה,אימוני ספורט וכו)

oridoron77

New member
להתאמן נכון, ולאכול נכון

על מנת להוריד אחוזי שומן, צריך להיכנס לתזונה שתגרום לכך - מאזן קלורי שלילי שמורכב מיחס נכון של פחמימות, שומנים וחלבונים עם תיסוף של הויטמינים והמינרלים שכל אחד זקוק. ההמלצה הכי טובה תהיה להיפגש עם תזונאי ספורט (הדרך המהירה והבטוחה). בכל אופן, ההמלצה היא להתאמן באימוני התנגדות בתרגילים שיערבו את כל קבוצות השרירים (מה שבאופן עקיף יגרום לטונוס הרקמה שדיברת עליה גם כן לעלות ולהתקשח, וגם שריפת הקלוריות שלך בזמן מנוחה תעלה מה שיגרום לך לשרוף יותר קלוריות ביום יום). תוכנית שכזו מומלץ שתורכב ע"י מדריך חדר כושר פנים מול פנים. בהצלחה אורי

...ולא נשכח שישנה גנטיקה בתמונה...

חשוב ללמוד לקבל את מה שיש לנו ובמקביל לנסות ולהציב מטרות שהן ברות השגה. החוכמה היא להתמודד "בעד" וללכת עם הגוף ולא "להלחם" וללכת נגדו.

oridoron77

New member
צודק, אך אם זאת

מצאתי שאנשים מתרצים יותר בעניין הגנטיקה, מאשר מה שהיא באמת. אני חושב שאדם דבר ראשון צריך לעבוד לפי הספר, ואם אחר כך הוא אינו יהיה מרוצה מהתוצאות, יש מקום לעלות השערות. מתוקף היותי בפורום וירטואלי שלא יכול לקבוע האם הגנטיקה כאן משפיעה, ולכן אני מתרכז על החלק שכן ניתן לשינוי. אם זה משהו מבני, אני משאיר את זה לאנשי המקצוע העתידים שיהיו מול האדם, לקבוע (אני חייב לציין שלא ראיתי הרבה אנשים שעבדו כמו שצריך, והבעיה לא השתפרה. עניין של גנטיקה הוא ממש 1 ל20 עפ"י הניסיון שלי). אורי

goanin

New member
תזונה, אימון ומצב הורמונלי:

אני לא אחזור על מה שאחרים אמרו בעניין תכנית אימון ותזונה מקיפה. חשוב להכנס לרוטינה שתתאים לך ולהבין שאין הרזיה נקודתית. דבר קטן שכן חשוב להזכיר: אתה ככל הנראה אנדומורפי, ובעל רמות נמוכות יחסית של טסטוסטרון. ניתן להשפיע על המצב ההורמונלי שלנו באמצעות אימון וגם באמצעות תזונה. עבודה אינטנסיבית על הרגליים באמצעות תרגילי סקווט ודדליפט ידועה כמעודדת הפרשה של טסטוסטרון. זאת דוגמא קטנה. כשיבנו לך תכנית עבודה, יש לשים דגש על הנושא הזה.

Dark Muse

New member
לא צריך להגיד שטויות

איך הסקת שהוא בעל רמות נמוכות של טסטוסטרון? 75 קילו על 1.86 זה משקל סבבה לגמרי.

goanin

New member
לא צריך להגיב ככה. להרגע.

מה זה? הוא ככל הנראה אנדומורפי, ולכן יש סיכוי גבוה שעבודה ותזונה שיעודדו הפרשת טסטוסטרון יטיבו עמו. תודה. הכללת המילה 'שטויות' בתגובה שלך היא לא עניינית ואין לה מקום. תדחף את האגו שלך למקום שממנו יצאה האמירה הזאת.

Dark Muse

New member
כי אתה כותב שטויות

אין שום דבר ממה שהוא רשם שאתה יכול לכתוב "ככל הנראה אתה אנדומורפי וחסר לך טסטוסטרון". פשוט תגובה שלא קשורה ולא מקצועית בכלל, לכן האמירה מאוד עניינית ובהחלט יש לה מקום. ומה זה קשר לאגו שלי? אני רגוע לגמרי ובנוסף לתגובה הזו שלך אני חושב שאם אתה לא מסוגל להתמודד עם העובדה שמישהו מבקר את דבריך השטותיים, אולי כדאי שתלמד את העבודה שלך יותר טוב או שפשוט אל תכתוב באינטרנט? זה לא שבאמת אכפת לי ממך, אכפת לי מפותח השרשור שלא יסיק מסקנות שגויות בגלל אמירות טיפשיות שיוצאות ממך. יום טוב לך!

goanin

New member
שוב טעות. אני לא כותב שטויות.

ישבן וירכיים גדולים יחסית, קשורים למבנה גוף "נשי" יותר, אנדומורפי. משם הסקתי שכדאי לבחור להתמקד על עבודה שיכולה להגביר את הפרשת הטסטוסטרון בגוף. זה עכשיו, זה ברור לי שגם אם מישהו יכתוב לי פה מגילה ארוכה, אני לא תמיד אדע עליו הכל. אבל זה פורום, ואנחנו מייעצים בכלליות. לא שלחתי את הבנאדם לטפס על הר או משהו, אלא נתתי לו כיוון מסוים, בהסתמך על המידע שכן ניתן לי. אני תמיד משתדל לא לרדת לרזולוציות גבוהות מדי, ולא להיות ספציפי מדי. העצה שלי כללית, והיא יכולה לעזור מאד. מה שכן - היא לא תזיק בשום מצב. חמודי: אתה מתלהם. ואני לא יודע מי עשה לך מה, וגרם לך להתנהל בסגנון כזה על גבי הפורום. הסגנון שלך, והדברים שלך מכוערים מאד. אתה גם מסיק מסקנות מאד מרחיקות לכת על מקצועיותו של אדם שאינך מכיר בכלל. זה נובע כנראה מחוסר פרגון קיצוני, שיש לו קשר הדוק לאגו. אבל דם את זה אני לא יכול לקבוע בוודאות. אני חוזר: כל מה שנכתב כאן על ידי נכון, ואני קורא לפותח השרשור להשתמש בעצה שלי, ולבחון את העניין עם מאמן כושר מקצועי שרואה בעיניים.

oridoron77

New member
אדם

אני מסכים איתך ולא מסכים איתך לגבי כמה דברים: 1. התגובה של DARK MUSE אכן לא היתה במקום, וגם אם הוא לא מסכים איתך הוא פשוט היה יכול רשום זאת. 2. יש הבדל דק בין אבחון, לבין הסקת מידע ונתינת עצות. ראשית, למרות שאני מבין את ההגיון שאתה פועל דרכו, אין לך יכולת לאבחן אדם או את הפרופיל הורמונים שלו דרך מערכת וירטואלית. מצב גופו של פותח השרשור יכולות לנבוע גם מהקשרים מבניים, ומהקשרים של הרכב גוף (ולמרות שישנה נטייה לגברי להשמין באיזור הבטן, ולנשים באיזור פלג גוף תחתון, איאפשר להסיק מכך לגבי רמת ההורמונים של אדם זה או אחר). 3. אני רואה לנכון להפנות אדם כזה לאיש מקצוע ולבדיקות, ואולי לתת לו כיוון חשיבה מסויים בהקשר ההורמונאלי, אבל לא יותר מזה. 4. גם במקרה שתגובה זו או אחרת לא מצאה חן בעיניך, הסר דאגות מליבך.. יש כאן מנהל פורום, והוא ידאג לכל ענייני ההתנסחות, ככה שלהבא נסה לא להיגרר לרמת התנסחות שלא הולמת איש מקצוע. אני שמח שאתה לוקח פעיל בפורום
אורי

goanin

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אל תיתן להתלהמות של DARK MUSE לנפח את ההמלצה הטריוויאלית שנתתי למימדים של אבחון רפואי או משהו. אני עומד מאחורי מה שהצעתי. אנשים שיש להם הצטברות שומן באיזורי הישבן והירכיים יקבלו ממני המלצה לעבוד בצורה שתתרום לרמות טסטוסטרון גבוהות יותר, כי יש קורלציה. שוב: זה לא אבחון וזאת לא טרגדיה. בסך הכל לתת דגשים בכיוונים מסוימים. ומה שכתבת ב-3: בדיוק את זה עשיתי. שבוע טוב ותודה על קבלת הפנים

Dark Muse

New member
נשמח כולנו אם תביא סימוכין לכך

שהצטברות שומן באזור הירכיים אצל גברים קשורה לרמות טסטוסטרון נמוכות. וכן, לא שלחת אותו לטפס על ההר, אבל עשית הבחנה דרך האינטרנט שיש לו רמות טסטסוטרון נמוכות, שהקביעה הזו היא שטותית. "ככל הנראה" זה ביטוי שאומר שלפי איך שאתה רואה את הדברים. זה לא שכתבת "יתכן" או "יש מצב" או "כדאי לבדוק רמות טסטסוטרון". אתה אפילו לא יכול לקבוע את מבנה הגוף שלו לפי הדברים שהוא כתב. בקיצור, כתבת שטויות, והנסיון שלך לקשר את זה לאגו שלי והנסיון שלי כביכול להכנס בך בקטנות, הוא פתטי. ממש לא אכפת לי מי אתה, מה אתה עושה, מה הידע שלך ןכו'. אני מתייחס נטו להודעה הראשונה שכתבת.

goanin

New member
עוד פעם?!

אתה יכול לחזור על עצמך מאה פעם גם, אבל אני לא כתבתי שטויות. אני לא הולך להציג סימוכין על כל מילה שאני כותב כאן בפורום. לך תעשה את שיעורי הבית שלך ותעזוב אותי בבקשה. אתה יכול להיות בטוח שיש סימוכין לדברים שאני אומר, אחרת לא הייתי אומר אותם.

oridoron77

New member
Dark Muse

גם אם נראה לך שגולש זה או אחר כותב שטויות, זו לא הצורה להתבטאות, בייחוד לא בתור איש מקצוע. אם חשוב לך כ"כ ליידע את פותח השרשור שלדעתך התשובה שהוא קיבל אינה מקצועית, אפשר לידע אותו על גבי הבפורום או במערכת המסרים. אגב, אני שמח שהחלטת לחזור לפורום. אורי

Dark Muse

New member
לחזור לפורום? מתי עזבתי? ../images/Emo6.gif

אני לא רואה בעיה לומר שמישהו כותב שטויות. גם אני לפעמים חוטא בשטויות

oridoron77

New member
היה נראה שעזבת...

בכל אופן, הימנע להבא מהמונח "שטויות" בהקשר לדברים שאיש מקצוע (או אפילו גולש מן השורה) מגיב פה. לתגובה הזאת אין שום יתרון לנגד התגובות שהעצתי, וכמוני גם לך יש ניסיון להבין שזה סתם מתסיס. אורי

למעלה