הרזיה וחיטוב אחרי לידה ובכלל

rinaron

New member
הרזיה וחיטוב אחרי לידה ובכלל

לפני כשבועיים נרשמתי לסטודיו לנשים בלבד שנפתח בהוד השרון. קוראים לו FIT בעלי המקום הביאו שיטת אימון חדשנית מארצות הברית עם מכשירים מיוחדים אשר מתאימים את עצמם באופן אוטומטי ליכולת של המשתמשת משהוא הידרואלי כך הם הסבירו לי. משך האימון הוא 30 דקות עם מוזיקה משגעת ומדריכות מדהימות לא מרגישים איך הזמן עובר. הבנתי מבעלי המקום שהם מתכננים לפתוח עוד מקומות כאלה. כדאי להתנסות אני אישית ללא דיאטה מיוחדת הפחתתי 1.2 ק"ג מבנות ותיקות יותר שמעתי סיפורים כיצד הם כבר ממש מרגישות בבגדים את השינוי אני מקווה שגם לי זה יצליח

1אורניתה

New member
פרסומת!!!

לפני נוסח הדברים נשמע המלצה תמימה של משתמשת מרוצה שרוצה להעביר הלאה את שביעות רצונה ולהמליץ,בשפת פרסום מקצועית קוראים לזה-testimonyal שמוכר לנו מהטלויזיה מהפרסומות לאבקות כביסה בעיקר (אישה "רגילה" ולא דוגמנית או שחקנית מספרת על התנסות חיובית במוצר) מדובר בפרסומת לכל דבר!!! מנהלות ל מ ח ו ק

מעיןבר

New member
אני עדיין לא מוחקת

ראשית, אין לי שום דרך לוודא שאכן המקור הוא פרסומי. חוצמזה, כל עוד לא מציפים את הפורום יש מקום להודעה מפרסמת חד פעמית אם מישהי מהגולשות תמצא שזהו שירות שנחוץ לה.

גם לי זה נראה פרסומת אבל זה עובד../images/Emo127.gif

אני התעמלתי במקום כזה ברעננה (נקרא lady) והייתי מאוד מרוצה. זמן האימון 30 דקות, מאוד אינטנסיבי, גם אירובי וגם עיצוב, מקום נעים, לא המוני, מאוד ידידותיים לאמהות אחרי לידה-הציעו לי להביא את האפרוחון אתי (ויתרתי, כי אם אני כבר יוצאת מהבית, רוצה זמן לעצמי). מאז שחזרתי לעבודה הפסקתי להגיע וחבל לי.

למעלה