הרזיה מהירה מידי

הרזיה מהירה מידי

רציתי לשאול האם מי שמתרגל לסגנון תזונה בריא ומבוקר (לאו דווקא דיאטת רצח) וחוזר אחר כך להרגלי התזונה ה"רעים" שלו, האם הוא הופך לשמן יותר ממה שהוא היה? האם הגוף מפתח קצב השמנה גבוה יותר במצב כזה? אני בדיאטה מבוקרת בליווי תזונאית כבר כשמונה חודשים והורדתי כחמש עשרה קילו, אבל תמיד ידעתי שזה לא ימשך לנצח. עכשיו אני מתחיל לחשוש שעשיתי לעצמי שירות דב, ואם אני אפסיק את הדיאטה אני אעלה בחזרה אולי איזה עשרים קילו?

מהיר מידי

אני נוטה להאמין שהדיאטנית שמלווה אותך בדיאטה מבוקרת תלווה אותך ותצייד אותך בטיפים להשך ולשמירה על המשקל. תיאורתית אם תחזור לאכול כפי שאכלת טרם הדיאטה ללא בקרה, כן תעלה במשקל.

orlysamu

New member
מהי דיאטה

פירוש המילה דיאטה היא דרך חיים,ולא כמקובל לחשוב הפחתה במשקל. מכאן ניתן להסיק כי יש צורך לפתח הרגלי אכילה נכונים שמתאימים לך ונוחים לך. לכל החיים!! הכוונה בנוחים הוא לאכול מידי פעם גם פלאפל שאתה נורא אוהב אך כל דבר אחר במידה מקווה שתהיה חזק לשנות את הרגלי התזונה שלך וכל הכבוד על ההתמדה עד עכשיו

stkachov

New member
דווקא

שמעתי פעם שפלאפל זה בריא, אם לא מטגנים אותו בשמן עמוק כמובן.
מישהו יכול לאשר?

orlysamu

New member
פלאפל

פלאפל בהחלט יכול להיות בריא אם מכינים אותו בבית ולא קונים אבקות מהירות להכנה, כאשר שם מכניסים להם בתהליך התיעוש חומרים שאינם בריאים לנו וחומרי שימור לחיי מדף ארוכים, רצוי אם מכינים פלאפל בבית להשתמש בזמן הטיגון במעט שמן קנולה שנשרף בטמפרטורה גבוהה יחסית ולפני התחלת טיגון הכדורים לזרוק לתוך השמן חתיכת גזר ששומר שהשמן לא ישרף מהר

למעלה