הרזיה, קוארדינציה, הורדות, וכאלה

הרזיה, קוארדינציה, הורדות, וכאלה

אהלן אני מתאמן ב-ddr כבר כמה שבועות, מאז שהמשטח הגיע הביתה, ואחותקטנה הייתה צריכה יריב. במקרה הזה, יותר משהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק. אני מתאמן להנאתי כמה פעמים בשבוע, וגם כדי לשפר קוארדינציה ולהוריד עודפי שומן מיותרים. ולזה, בעצם, מתקשרת השאלה שלי. אני מחפש המלצה איך להשתמש במשטח כדי לשפר קוארדינציה ולהוריד משקל. איזה מצב לבחור? באילו אפקטים להשתמש? אילו שירים מומלצים (גם שירים ספציפיים, וגם סוגים)? איזו פעילות גופנית, שאפשר לעשות בבית, כדאי לשלב? חשוב לציין שהרמה שלי לא גבוהה במיוחד. אני בד"כ רוקד את השירים הקשים יותר ברמת המתחילים, ואת השירים הקלים יותר ברמה הקלה. אם תוכלו, על הדרך, להמליץ לי על אתרי הורדות טובים, אודה לכם מקרב לב. לילהטוב!

lusaka

New member
שלומלום!

היי... בוא נגיד את זה ככה: קורדינציה זה יכול לשפר לך אבל עודפי שומן... אתה תצטרך "לרקוד" הרבה זמן וזה קשה כדי להוריד במשקל. אם אתה חושב שאתה שמן או משהו כזה אני מציעה לך ללכת לדיאטנית כדי שתבנה לך תפריט מאוזן (פאק, זה נשמע ממש כמו פרסומת...) אני מציעה לך ללכת למכון כושר או להתאמן בבית. אם יש לך הליכון זה יעזור או כל דבר אחר. אתה יכול גם לשחות. זה מפעיל את כל השרירים וזה גם ירזה אותך. בקשר לרמת המשחק: אני מציעה לך לעשות שירים שאתה מרגיש שהם כיפיים וגם מאתגרים קצת. (אני אישית לא עוזבת שלב עד שאני מגיעה לתוצאה של A לפחות). אני לא כ"כ מכירה אתרי הורדות אבל אתה יכול לשחק באי-מיול או בקאזה. מקווה שעזרתי... =]] עדידה [[=

המפף

אני ממש לא שמן, רחוק מזה, למעשה אני מתחת למשקל הממוצע ביחס לגובה שלי. אני פשוט רוצה לשמור על המצב הזה, ולהוריד עודפים קלים שהצטברו לאחרונה. המונתודה, בכל מקרה

I Tusha I

New member
בענייני קורדינאציה וכאלה

פשוט צריך להתאמן... אני מצאתי שירים שעובדים עליהם על משהו ספציפי אחד- או קפיצות, או קפואים עם ידיים או אפילו בלי, או חיצים מהירים, או שירים פשוטים אבל בסולו או עם אפקטים (בלחיצה כפולה על השיר וכניסה לאפשרויות) לאט לאט משתפרים... גם אני אומרת לא לעזוב שיר עד שמגיעים לA או AA כרגע אני עובדת קצת על סולו שאני ממש על הפנים בזה :) באופן כללי תוך חודש וחצי ככה הגעתי ממתחילים לבינוני כמעט בכל השירים, קשה בקצת... (עדכון למתמידים שראו הודעות קודמות- סופרקלי כבר לא בעיה בשבילי, עליתי בבאטרפליי לקשה...
) כעקרון אחרי קת אימון משתפרים נורא נורא מהר... בהצלחה :)

המלצה שלי../images/Emo179.gif

סליחה על האיחור חחח פשוט לא נכנסתי לפה הרבה זמן כי פשוט לא היה כאן אף אחד... אני מתאמנת כבר שנה עם השטיח או על המקלדת, ובהחלט הגעתי לרמת קואורדינציה יפה. אני ממליצה לך שתחפש שירים ברשימות שם שנשמעים לך מזמינים ושיהיה לך כיף לרקוד איתם, כי אחרת אין סבלנות ולא מרוכזים. ברגע שתמצא לעצמך כמה שירים שאתה ממש אוהב אתה תראה, תרקוד ותרקוד עד שתרגיש שזה קל מדי ותחליף ליותר רגליים. עם הזמן, כל עוד תתמיד כמובן
ממש תשתפר. עצה נחמדה, כדאי לך לנסות גם בידיים, עם האצבעות על המקלדת, עם 4 המקשים הרגילים, זה ממש ממש משפר את הקואורדינציה, אני הרבה יותר טובה בזה מאשר ברגליים ואנשים נדהמים לראות כמה מהר האצבעות שלי זזות (אני משיגה AA בסופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושיס מהמיקס של דיסני בירוק עם הידיים
) יש באתר של IDDR לינקים להורדות דרך האימיול של חבילות (תיקיות) או שירים בודדים. דיסני רייב ממש מומלץ
(וגם המיקס השביעי)
וסליחה על השטיפת מוח

I Tusha I

New member
במקלדת? :-\

אני משערת שגם אני יכולה להגיע לרמות מאוד גבוהות במקלדת, לא ניסיתי... נשמע לי מוזר

I Tusha I

New member
מצחיק...

במקלדת יוצא לי יותר גרוע מבמקלדת, זה בגלל שאני לא רגילה :) *הולכת לעשות בבינוני את סופרקלי ב*רגליים**

I Tusha I

New member
לעזאזל

תמיד כתום לי עד הסוף ובסוף הכל מתחרבש לי ויוצא E :\ צריכה עוד אימונים P:

../images/Emo3.gif../images/Emo179.gif

זה הכל אימונים שם. פתאום אני קולטת שעברה שנה מאז שהתחלתי
אני די מעדיפה את המקלדת, כי יותר קל לי ויותר כיף לי איתה, וגם לא מזיעים
שלחתי מסר

I Tusha I

New member
XD כנראה המקלדת עזרה

עכשיו עשיתי B בסופרקליבלהלבלהבלה בבינוני!

../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

תיזהרי חחח שתפוז לא יחסמו אותך מחשד להצפה
המקלדת הכניסה אותי לקצב, וגם לבטחון כי הולך לי שם ממש טוב
ואני מקלידה מאוד מהר, אבל זה היה עוד קודם

Tamar from IDDR

New member
גם אני ממליצה על אימון עם המקלדת

למרות שדי קשה ללמוד טכניקות ככה, כמו לדוגמה CROSS OVER שזה הצלבות של הרגליים. אם כבר עם ידיים אז אני ממליצה להשתמש בסה"כ ב-2 אצבעות (כמו הרגליים) ולא ב-4. בהצלחה

למעלה