הרזיה...

Tombac

New member
הרזיה...

אני בן 16 וחצי,מבנה גוף רחב ושוקל בערך 80 ק"ג ולא הכל שרירים,אלא יש לי כרס (לא ענקית אבל קיימת) איך אוכל להוריד אותה? אני עושה פעם ביומיים ככה 60-85 דקות אופני כושר...אבל זה לא מספיק כי אני יודע שהתזונה שלי ממש לא נכונה אמא שלי תמיד מכינה ל"ארוחת צהריים" המבורגר בלחמנייה או פיצות ומאכלים כאלה...ומכיוון שאין משהו אחר לאכול אני אוכל את זה,אז הספורט שאני עושה לא שווה את זה. איך אוכל להרזות? כוח רצון יש לי,כיצד לעשות זאת אין לי מושג אשמח לעצות תודה

../images/Emo212.gifלמה שלא תאמר לאמא שלך?

שאתה מנסה להרזות ואתה צריך את עזרתה. בקש ממנה שתכין סלטים, מוקפצים, אם אפשרי הדבר... או שתקנה... או משהו ....

yuvalfrr

New member
אולי אמא שלו מוזרה קצת

הבן: "אמא , אני רוצה לאכול בריא , תוכלי בבקשה לקנות לי פחמימות ממקור מלא , בשרים ודגים רזים , שמן זית , ירקות , אגוזים ושקדים?" האמא: "עזוב אותך שטויות בוא תדחוף פיצה!" לפותח השרשור, כנראה שיש לך בעיה פסיכולוגית להיפרד מהפיצה, אחרת היית פועל לכך שהיא לא תהיה מונחת לך על הצלחת בצהריים.

Tombac

New member
חחחח

זה לא אני,זו היא אני ואמא שלי ביחסים רעים,היא לא שמה על זה שאני אומר לה שהיא קונה רק ג'אנק פוד,ואז היא מתחילה לקטר לי "לך תאכל אצל חברים שלך" וכל מיני שטויות כאלה (היא פולניה אז אתם מבינים,אם מישהו פה פולני סליחה מראש). היא כאילו "עושה ארוחות צהריים" אבל היא סתם תוקעת כמה שניצלים (לפעמים טבעול) בתנור ומחממת אורז או משהו,ככה כל יום. ושאין מה לאכול יש הכל במקרר חוץ מדברים שמוגדרים כ"בריאים". אין לי בעיה להיפרד מהאוכל המשמין ורק לעיתים רחוקות לאכול אותו,הבעיה שעם אני יחליט "אני אוכל רק אוכל בריא" אז אני יסבול מתת תזונה ואולי ילך לעלומי בטרם עת (עקב מחסור באוכל בריא). אז בקיצור,איפה אני יכול לקבל תוכנית דיאטה או משהו כזה? לא יעזור לי רק לעשות ספורט ואז לאכול את האוכל המשמין בבית,לא יצא מזה כלום. אז מה כדאי לאכול? חוץ מבכללי "לחם קל,ירקות,ביצים,קצת בשר" יש לכם משהו ספציפי יותר,מאמר כלשהוא?

למעלה