הרזייה

• פותח הנושא R-o-i
  • פורסם בתאריך

R-o-i

New member
הרזייה

אני בגובה 183 ושוקל 64 , אך יש לי בעיה של שומן בגוף איך אני יכול להוריד אותו ? האם ריצה של 40 דקות ביום תפתור לי את הבעיה ? (במידה ואני אוכל ארוחות מסודרות ? ) אני רוצה להוריד משהו כמו 4 קילו ובדרך הכי מהירה תודה רועי

spoild

New member
איפה בידיוק השומן הזה?

אני טועה איפה השומן אצלך ? אחרי הכל לפי הנתונים לא נראה שאתה סובל מבעיה רצינית, (אם בכלל) 4 קילו זה יהיה מטורף מצידך, תשקול טוב את הסוגיה ! בכל מקרה, בקשר לתוכנית שתיארת, כל יום זה לא הכי מומלץ, אתה צריך לתת לגוף זמן להתאושש, אחרת עלולות להיות פציעות, מה גם, הגוף יכול להתרגל מהר מדיי ואז לא יהיה אפקט ממשי, תנסה 4- 5 פעמים בשבוע. בקשר לארוחות, תקפיד על מינימום 5 אחרוחות ליום, במטרה לדרבן את הגוף להאיץ את חילוף החומרים, כמובן שאמליץ לך גם לעשות תרגילי משקולות או מכשירים על מנת להעניק מראה טוב , בהצלחה!

משה א.

New member
לפי כל הנתונים אתה רזה ....

אפילו רזה מדי. 64 ק"ג על 183 זה בהחלט הרבה מתחת למשקל הרצוי. אם יש לך אפשרות תנסה למדוד אחוזי שומן . ייתכן שכל מה שאתה זקוק לו זה כפיפות בטן כדי לחזק אותה ולשוות לה מראה יותר מוצק . שוב קשה לי לראות איפה יש בדיוק שומן בגוף כל כך רזה.

R-o-i

New member
הבארה

השומן נימצא באזור של הבטן תחתונה (אני יודע שאין דבר כזה זה רק על מנת לתת מאין תיאור של המקום ) , באזור המותניים, והישבן. אני עושה כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, צולל/גולש כל יום. וכמובן רץ כל יום לא כולל שישי שבת מקווה להתפטר מהעונש הזה רועי

a_goa

New member
אני בן 21 גובה1.83 ושוקל 83 ואני

לא שמן!!!!אז איך אתה חושב שאתה צריך דיאטה??!@@@!#@$@ אני מתאמן כבר שנתיים במכון,יש לי גוף בריא ויש שומן פה ושם אבל לא רציני

אלי ו.

New member
הכל ענין של הרכב גוף

יכול להיות אדם בתת משקל עם עודף שומן ואדם עם "עודף" משקל באחוזי שומן נמוכים. אלי האנה למשל לפי כל הטבלאות שמן, אבל הוא פשוט שרירי. גם ההפך קיים, חבר´ה בעלי מבנה גוף רזה מאוד עם מסת שריר נמוכה אבל בכ"ז עם אחוזי שומן גבוהים יחסית. כמו כולם, הם צריכים להחליט מה המטרה הנוכחית, להוריד שומן או להעלות שריר ולאכול ולהתאמן בהתאם.

בעיית שומן

אני מצטרף לתשובה של אלי, ובנוסף חשוב לי להבין איך הגעת למסקנה שהבעיה היא שומן ? אין קיצורי דרך להוריד מהר שומן ונראה לי שאצלך ריצה לא תעזור.נסה לעלות במסת השרירים הכללית בגוף ולא רק בבטן. 64 קילו לגובה של 183 ס"מ - זה בד"כ לא בעית שומן. אבל כפי שאלי כתב, פיזור השומן בגוף אינו קבוע בדרך כלל הוא מתרכז באזור המותנים אצל הגבר ובירכיים ובאגן אצל האישה (תפוח ואגס) לכן יכול להיות אצלך שישנו ריכוז גבוה יותר של שומן באזור זה. לצערי הדבר גנטי ואינו ניתן לשינוי. רמי

למעלה