הרחבה בנושא בונהאם הבן

M e n s R e a

New member
הרחבה בנושא בונהאם הבן

מקריאת הביוגרפיה, שהופכת לכ"כ רלוונטית היום. אי שם בסוף שנות ה-70, לקראת ההתפרקות, הבן אף ניגן עם הלהקה בחזרות. בונזו שם אותו על התופים, והיה מוקסם לשמוע את לדזפ בלייב, בפעם הראשונה, ככה העיד... ושאר חברי הלהקה התפלאו כמה חזק יכול ילד בן משהו כמו 10 (אין הרבה הפרש בין הבן לאב בגיל לדעתי, אם אני לא טועה, ג'ייסון נולד כשאביו היה בן 18) להכות על התופים. וברור מאיפה הוא קיבל את זה. אומרים שלפני הקמת לדזפ, היו מקומות שלא הסכימו לאפשר ללהקות שבונזו היה חבר בהן לנגן, בגלל הרעש מהמערכת, עקב התיפוף החזק שלו.

מיוחד4

New member
נכון, וגם

בגלל שבונזו היה, בנוסף לשבירת מקלות בכמויות, קורע את העורות שעל התופים. אני בעצמי מתופף. לא ראיתי אף פעם מישהו קורע את העור של התוף מרוב עוצמה...עוצמה שיש בה המון FEEL. האמת שראיתי בכמה קטעים את ג'ייסון מנגן, והוא מצוין. מזכיר בנגינה את אבא שלו. רק שבתכל'ס יש בודדים שאפשר להגיד אותם בנשימה אחת עם בונזו. לג'ייסון יש DVD ובו הוא מראה טריפלים ומעברים שהיה עושה אבא, וגם כמובן גרסה שלו לפתיחה של ROCK AND ROLL.

M e n s R e a

New member
נראה לי שראיתי את הקטע הזה, וגם הבאתי לינק פה

אגב-המתופף שלנו קרע את הסנר. הוא אכן מתופף די חזק, אבל אני מניח שאתה מדבר יותר לכיוון הטאם טאמים והפלור, שבונהאם היה קורע? אני קצת מתמצה, הייתי מגדיר את עצמי מתופף חובבן לגמרי

למעלה