הרחבה בפיירפוקס מבקשת ממני להתקין תוכנה נוספת בשביל שתפעל

רוב הזמן נח

Well-known member
התוכנה מכאן:
בגרסאות קודמות לא היה צריך את זה. זה משהו לגיטימי שמישהו אולי ניסה? או שזה יכול להיות סוג של מזיק?

ההרחבה היתה כאן:
אבל היא כבר לא.

השם שלה
flash_video_downloader_youtube_hd_download_4k-16.0.9-an+fx.xpi
מוכרת גם בשם:
FVD_Downloader

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, בקשת התקנת ישום EXE בנוסף להתקנת ההרחבה, בשביל שתפעל, יש גם בתוסף דומה
Video DownloadHelper
המוכר, צילום מסך (3014).png

שגם לא דרש את זה בגרסאות הקודמות. אולי יש כאן עניין נוסף שקשור לזה שהם פועלים ככה?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אף אחד כאן לא משתמש בהם? אף אחד לא ניסה את הישומים האלה?
אני לא מוריד כלום שלא מהחנות הרשמית וגם אז צריך לקוות שהתוסף לא מזיק..יש סבירות שהוא רוצה שתוריד משהו מזיק כל האתרים הבלתי רשמיים בעיתיים עלולים להיות ..תשתמש באתר להורדה לא בתוסף או בתוכנה שלו גם עובדת יופי

רוב הזמן נח

Well-known member
אני לא מוריד כלום שלא מהחנות הרשמית וגם אז צריך לקוות שהתוסף לא מזיק..יש סבירות שהוא רוצה שתוריד משהו מזיק כל האתרים הבלתי רשמיים בעיתיים עלולים להיות ..תשתמש באתר להורדה לא בתוסף או בתוכנה שלו גם עובדת יופי
הבעיה שלתוספים יש איכויות ופונקציות יחודיות שאין לאתרים. אם התוסף היה לגיטימי ועכשיו הוא מציע בנוסף גם ישום בשביל לפעול, ומדובר על שני תוספים כאלה, כנראה שזה לא משהו רע. אולי זאת דרך לחמוק מההגבלות של יוטיוב ועוד כל מיני אתרים שלא מרשים שהתוספים האלה יורידו מהם קבצים.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הבעיה שלתוספים יש איכויות ופונקציות יחודיות שאין לאתרים. אם התוסף היה לגיטימי ועכשיו הוא מציע בנוסף גם ישום בשביל לפעול, ומדובר על שני תוספים כאלה, כנראה שזה לא משהו רע. אולי זאת דרך לחמוק מההגבלות של יוטיוב ועוד כל מיני אתרים שלא מרשים שהתוספים האלה יורידו מהם קבצים.
אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה טוב? בהצלחה ..אחריות שלך בחירה שלך אני לא מתכוון לנסות את מה שאתה רוצה להוריד לבדוק לא חושב שמישהו יעשה את זה קח אחריות נסה או לא בעיה שלך לא שלנו

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה טוב? בהצלחה ..אחריות שלך בחירה שלך אני לא מתכוון לנסות את מה שאתה רוצה להוריד לבדוק לא חושב שמישהו יעשה את זה קח אחריות נסה או לא בעיה שלך לא שלנו
אני חייב לקנות מחשב נוסף בשביל לבדוק את כל ישומי ה- EXE האלה בלי שיגרם נזק. פעם הייתי מפעיל בלי חשבון קיבצי EXE. אם היה וירוס הייתי פשוט מפרמט ומתקין מחדש. היום המחשב עושה עוד דברים אז אי אפשר לעבוד ככה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מנסה לבדוק אם מישהו מכיר וניסה את זה. בנתיים לא בדקתי בעצמי. אלה שני תוספים וותיקים בפיירפוקס. נראה פחות סביר שפתאום הם יפיצו מזיקים.

למעלה