הרחבה - שאלות

gandelf

New member
הרחבה - שאלות

אני מעוניין להרחיב את הזכרון של ה 3670 שלי. מה מומלץ ? האם כל ההרחבות טוענות את הבטריה ? האם כדאי CF ? האם כרטיסי זכרון זה בעצם כמו של מצלמה והאם ניתן לקנות כרטיס של מצלמה? האם השרוול יכול להכיל גם מודם או שזה שרוול אחר ? תודה מראש

ron20

New member
אז ככה ...

נתחיל בזה, שהדרך היחידה (למעט הרחבה פיסית) להרחיב את הזכרון של המכשיר שלך (התכוונת ל 3760 ??) היא באמצעות שרוול הרחבה. יש מגוון עצום שם שרוולים ולכל אחד מהם היתרונות שלו. על "רגל אחת" אתה יכול להרחיב ל CF, PCMCIA, SD. כלומר לרכוש שרוול שכולל חריץ לאחד או יותר מהנ"ל חלק מהשרוולים כוללים גם סוללה חיצונית. הכרטיסים סטנדרטיים ואכן גם מצלמות עושות שימוש בהם. אם ברשותך מצלמה כדאי לך לבחור שרוול עם חריץ שתואם לכרטיסים שיש לך עם המצלמה. אם אין לך "עקבות" אני הייתי הולך על CF , שכיום הוא הזול ביותר ביחס לנפח וגודל פיסי. אני לא יודע אם קיים מודם CF, בכל מקרה השרוול לא מכיל מודם אלא חריץ הרחבה למודם. אפשר לשלב מודם PCMCIA בשרוול תואם ולהשתמש גם ב CF עם מתאם ל PCMCAI.

כדי להרחיב את המכשיר שלך

יש צורך בשרוול הרחבה חיצוני, היות ורק בסדרה 38xx ומעלה יש חריץ MMC/SD פנימי. שום הרחבה לא טוענת את הבטריה, מדובר על שרוולים מיוחדים שיש בהן סוללה נוספת, אשר מאפשרת זמן עבודה ארוך יותר. כרטיסי זיכרון זה כמו כרטיסים של מצלמה, ואם זה CF, אז כן, ניתן להשתמש בו. אתה צריך שרוול CF קודם או שרוול PCMCIA עם מתאם ל-CF. השרוול יכול להכיל כל התקן CF TypeI/II.

למעלה