הרחבת בגרויות בקיץ 2013

zuris2

New member
הרחבת בגרויות בקיץ 2013

היי

יפה מישהו שניגש להרחבת בגרויות? גיאוגרפיה, היסטוריה, תנך וספרות כולם השלמה ל5. חוץ מגיאו שאת זה אני עושה מאפס. אני מחפש עזרה בנושא הזה. איך אני משיג חומר? איו לי ממי לבקש חומר להרחבות. אין מיקודיות או אתרים לזה?

בבקשה עזרה מישהו

ybo4

New member
לא ניגשת אבל

לגבי היסטוריה - התייחסתי כבר בתקופה האחרונה בפורום.

ערוך חיפוש בהודעות הפורום ותמצא - הפניות לאתר המפמ"רית, קישורים ועוד.

אני רק מבקשת להזכיר כי מדובר בכמות גדולה של חומר לימוד ובעיקר בדרישות גבוהות יחסית של תשובה מפורטת ומוסברת לגבי השאלות.

כדאי לחפש שאלונים משנים קודמות ולתרגל הרבה תשובות.

בהצלחה

zuris2

New member
אוקיי......החיפוש לא ממש הניב תוצאות טובות...

אז אחרי חיפוש של 30 דקות של "בגרות", בגרות בספרות" ועוד כהנה וכהנה. לא מצאתי את מה שחיפשתי לגבי חומר לימוד להרחבות האלו. והשאלה המרכזית שלי היא האם יש מיקודיות שאפשר לקנות לבגרויות האלו? ז"א אני רק צריך את החומר לבגרויות וזהו נגמר הסיבוך. אין פה מישהו שניגש ויכול לעזור לי בזה?

לספרות יש מיקודית לפי מיטב ידיעתי..

ממליצה לחפש באינטרנט\להתקשר לשאול במכוניים הפרטים\רכס בשביל לברר אם מוציאים לקראת המועד קיץ.

FYI, עדיין לא יצא מיקוד לבגרויות קיץ, אמור לצאת במהלך החודש-חודש וחצי הקרובים

ybo4

New member
היסטוריה

אליה התייחסתי גם בתשובה הקודמת.

המידע שחיפשת מאורגן כאן: בקישור

לדעתי אתה מחפש את המידע לגבי שאלון 24 - יחידות ההרחבה - פירוט לגבי החומר, ספרי הלימוד פה

matan21b

New member
תשובה

שלום,
לגבי גיאוגרפיה וספרות מוגבר ניתן לרכוש את המיקודיות של הוצאת רכס שיצאו בחודש הקרוב.
בקשר להיסטוריה מוגבר ניתן לרכוש מיקוד מאתי רפאלי (חיפוש קצרצר בגוגל יניב לך את מבוקשך- "אתי רפאלי-מיקוד").
תנ"ך מוגבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא חומרי לימוד, וגם אם כן אז ספק אם יהיו רלוונטים למיקוד הנוכחי.

בהצלחה
מתן

למעלה