הרחבת נעלים

הילית111

New member
הרחבת נעלים

שבת שלום מהלידה האחרונה הורדתי את המשקל המיותר עליתי די הרבה כ 15 קג אבל משהו במידת הנעלים שלי השתנה פשוט עליתי במידהת נעלים פשוט קפצתי במידה אחת מ 39 אפילו 38 בחלק מהנעלים קפצתי למידה 40 ולפעמים 39 בחלק מהנעלים אבל ברובם אני 40 . עכשו רוב הנעלים שלי פשוט לוחצות ולא עולות מה אפשר לעשות ? מדברת על כל סוגי הנעלים סירה מגפונים ספורט אני פשוט נהייתי מידה 40 מה ניתן לעשות ? אני יודעת שאצל סנדלרים יש מין מכשיר כזה שמרחיב נעלים אבל זה בערך 50 שח לנעל.. יש משהו בבית שנית ן לעשות ? הקפיצה היא במידה אחת לא יותר אף על פי כן היו כמה זוגות בודדים שבכל זאת עלו עלי כך שאני לא בטוחה אם קפצתי במידה אחת או בחצי מידה מה שבטוח שזה לוחץ וקטן ואני לא יכולה לזרוק עכשו את כל הנעלים של..\מה ניתן לעשות ? אני כבר כמעט 4 חודשים אחרי הלידה ואני חושבת שהרגל לא תחזור למידה הקודמת לצערי ... תודה מראש על העצות הטובות שלכם ושבת נעימה

צפנתי

New member
אמצעי שמצאתי הוא הרחבה ע"י קרח (לא נסיתי)

קישור ואם זה לא ילך...פני לסנדלר. אולי בכלל חלק מהנעלים לא מתאימות להרחבה, הוועצי בו ונסי להשיג "יעסקת חבילה" מוזלת

psa

New member
הילית , החזרת אותי לנוסטלגיה

יש לי כאלו מבית ההורים . הם כבר בני יותר מ50 שנה . אגב, יש אפשרות נוספת ... לשים מעט אלכוהול בנעל ומיד לנעול אותן . " תרופת סבתא " מילדות . לרוב זה עבד.

הילית111

New member
תודה גם לנו היה בבית כזה....

זה גם שומר על הצורה של הנעל אבל אני לא מגיעה לאיקאה בזמן הקרוב... רק 7 שח לא רע... לילה טוב

psa

New member
הילית , הכניסי עיתונים לתוך הנעל ...

גם טריק...גם לשמירת הצורה וגם להרחבה... תנסי עם אלכוהול כפי שציינתי בהודעה הקודמת. אם לא מסתדר בבית , כשתצאי , לכי לסנדלר...

למעלה