הרחקה

shacharn17

New member
הרחקה

בניגוד לשאלה שחוזרת על עצמה! יש משהו שיכול להשכיח לי מישהי שאני אוהב מהראש?

PurpleFilth

New member
כמובן.

תלוי מה עושה לך את זה. ויזואליזציה, טקס טיהור סימבולי, לשרוף תמונות שלה, להקריב בתולה לאלים כדי שיעשו לך טובה...

בתולות זה מצרך נדיר

בעבור בתולה אפשר להשיג הרבה יותר

PurpleFilth

New member
למה נדיר?

כל הזמן נולדות חדשות. חוצמזה, כל מה שאתה צריך בשביל להשיג 70 זה להתאבד למען מטרה נעלה (רק אל תשכח להתאסלם לפני).

כמו שהופץ באינטרנט

היה בלבול בקוראן, זה לא שבעים בתולות, אלא בתולה בת 70
(האמת, שיש איזה חוקר שהצביע שהכוונה היא לא לבתולות, אלא לפנינים רוחניות או משהו-בסגנון-הזה לא זוכר בדיוק). תראי, האלים בטח כלל לוקחים בתולות שהן כבר *לפחות* נערות (אולי יש אלים פדופיליים, מי יודע?), ואלה מאבדות את הבתולין בשלבים יותר ויותר מוקדמים. כך שהמצרך הזה נדיר...

PurpleFilth

New member
אה הא. פנינים רוחניות. בטח.

וזונה היא בעצם מוכרת תפוחים. תראה, התקופה שבה נחקקו החוקים האלה היא תקופה שבה נשים היו מתחתנות בגיל 12 בערך. כל הנושא של "גיל ההסכמה" הוא די מודרני. הנקודה בלהקריב בתולה הוא לאבד דבר נדיר. ואני כבר בכלל לא מדברת על אילוף של חדי קרן.

ברור שהעקרון הוא לאבד דבר נדיר

לדעתי היחידות שהיו זוכות לשמור על בתוליהן עד גיל מבוגר יותר (דהיינו, הן היו מחותנות בגיל המופלג של 16) היו בנות אצילים, ולחיתונם היה ערך כלכלי, פוליטי או שניהם יחד (כמו בזה בדרך כלל), אז ללא ספק זה היה דבר יקר. בגלל זה גם טענתי שעבור בתולה הוא יכול להשיג יותר מאשר לשכוח מישהי

MetalSinagouge

New member
בונ'א זה הופך את כל התמונה!

הרי שאם זו בתולה בת שבעים, אז כל אדם שפוי יאמר שעל התאבדות מקבלים עונש! היאסלאם הריצוני היא בעצם הדת הכי "אוהבת חיים"!

לשכוח לגמרי?

זה נדיר, אבל בהחלט אפשר לסייע לתהליך. אני אישית לא ממליץ על משהו שנועד "למחוק זכרון", כי אנחנו לא תמיד יודעים איזה זכרון קשור למה ואיזה "חורים" ישארו (גם בהיפנוזה נזהרים). פעם כבר כתבתי כאן ויזואליזציה שיכולה לעזור להתגבר מהר יותר ולהקהות את שיני הזכרון. רק שאלה קטנה קודם - יש לך נסיון כלשהו בדמיון מודרך?

Swicca

New member
Well..

What you can do, seriously.. is take your time to heal. Really. Meditate over it I suppose. Running in circles chanting to the goddess, or sacrifycing cats and other criters wont make it better. :3

kakroto

New member
במקום לנסות להשכיח את יכולה פשוט

לנסות להשלים עם זה. התוצאה היא אותו דבר... " וכך למשל, בכישוף להתמודדות עם אהבה נכזבת המכשפה עשויה להפריח באויר עלי כותרת של ורד חיוורייני. תוך כדי צפייה בריחוף העלים באויר היא תפזם לעצמה לחש בחרוזים: "הלך אהובי ואיני דומעת, יבוא אחר אני יודעת". ריח הורד המתוק וצבעם הרך של עלי הכותרת ירגיעו את לבה המסוכסך של שבורת הלב. הפרחת העלים לאויר תעניק לה תחושה של שחרור ופיזום הלחש ייתן דחיפה קלה לבטחון העצמי שלה. זוהי דוגמא תרשימית ופשוטה מאוד לשימוש במערכת סמלים כדי להשפיע על רבדים רגשיים ומנטליים, וכדי לגרום שינוי. במערכת ההתאמות כל דבר ביקום מגיב למשהו שמתאים לו. גם רגשות, מחשבות, אמונות, תחושות ודמיונות יוצרים התאמות ולכן יכולים לגרום לשינוי." זה מהמאמר הזה. את יכולה להמציא גם דרכים וסמלים משלך.. אבל העיקרון הוא אותו דבר. זה פשוט דרך לתת קצת ביטחון כמו שרשום - כי כשאת אומרת בקול תמילים זה שונה מאשר לנסות לשכנע את עצמך בלב שיהיה בסדר. וגם דרך לגרום לך להרגיש יותר טוב - וזה התוצאה שאת רוצה לא?!

למעלה