שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה
E eliko59 Member 5/5/22 #1 שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה
GoldenEyes Well-known member 5/5/22 #2 נכתב ע"י eliko59: שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה לחץ כדי להרחיב... איזה רשתות ? אני משתמש בד"כ ברשת פלסטיק , ואם צריך לחבר שתיים יחד , מחבר עם חוטי נחושת של בזק
נכתב ע"י eliko59: שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה לחץ כדי להרחיב... איזה רשתות ? אני משתמש בד"כ ברשת פלסטיק , ואם צריך לחבר שתיים יחד , מחבר עם חוטי נחושת של בזק
שיח סלימאן Well-known member מנהל 5/5/22 #4 נכתב ע"י eliko59: שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה לחץ כדי להרחיב... זה כמובן תלוי בסוג הרשת. אני השתמשתי ברשת דיג משומשת וחיברתי לקיר באמצעות ברגים עם דיבלים שלכל בורג הייתה בקצה חתיכת חוט חשמל כמתואר בתמונות המצורפות. קבצים מצורפים 1.jpg 1.1 MB · צפיות: 14 2.jpg KB 882.5 · צפיות: 13 3.jpg KB 641.4 · צפיות: 13
נכתב ע"י eliko59: שלום איזה כלים נדרשים לביצוע התקנה רשת להרחקת יונים כיצד מחברים שתי רשתות תודה לחץ כדי להרחיב... זה כמובן תלוי בסוג הרשת. אני השתמשתי ברשת דיג משומשת וחיברתי לקיר באמצעות ברגים עם דיבלים שלכל בורג הייתה בקצה חתיכת חוט חשמל כמתואר בתמונות המצורפות.
י יונה ביבי New member 16/3/23 #6 יש פה כמה כתבות מעניינות שאולי יכולו לעזור לך, בהצלחה: ביי ביי יונה - בלוג 2023 ביי ביי יונה, האתר הרשמי למציאת מרחיקי ציפורים ויונים מקצועיים ובמחירים אטרקטיביים, היכנסו לאתר השאירו את הפרטים ואנחנו נדאג לשאר. byebye-yona.com
יש פה כמה כתבות מעניינות שאולי יכולו לעזור לך, בהצלחה: ביי ביי יונה - בלוג 2023 ביי ביי יונה, האתר הרשמי למציאת מרחיקי ציפורים ויונים מקצועיים ובמחירים אטרקטיביים, היכנסו לאתר השאירו את הפרטים ואנחנו נדאג לשאר. byebye-yona.com