לעניות דעתי גם היתושים לא ממש מעוניינים בזה.אני לא מעוניין באותו "גרילר" חשמלי שלוכד את היתושים וצולה אותם על רשת.
לעניות דעתי גם היתושים לא ממש מעוניינים בזה.
יתושות מחפשות עור חם עם פליטות נשימה,יש בשוק אמצעים שונים להרחקת או קטילת יתושים החל מנרות ועד מכשירים חשמליים.
אשמח להמלצה מבעל נסיון.
עקרונית אני מעדיף אמצעי הרחקה ולא קטילה ואם אפשר כזה שניתן להפעילו גם בבית וגם בחצר.
מראש אני לא מעוניין באותו "גרילר" חשמלי שלוכד את היתושים וצולה אותם על רשת.
תודה מראש.
תודה על ההתייחסות.יתושות מחפשות עור חם עם פליטות נשימה,
זמזום, אור UV פחות יעיל אבל קל יותר לייצר ולמכור,
לא קיים בשוק מכשיר במחיר סביר שפותר את הבעיה,
יש מכשירי אידוי או עישון תמיסות שונות שמכסות בריחן על ריח הנשימה וקצת משיח דעתן של יתושות,
חשוב על פגיעה בעין של מישהו, ואולי תבין את הבעיה במכשיר (המגניב!) הזה.לא נראה לי שתמצא את מה שאתה מחפש. אפילו אם תוותר על המגבלות ה-"הומניות".
מליוני (!!!) בני אדם מתים כל שנה ממלריה, שמופצת ע"י יתושים. כך שהבעיה הרבה (!!!) יותר גדולה מהזימזום והגירוד שהם גורמים לך ולי. ולמרות זאת, זה המצב. כלומר שלא נמצא פתרון מספק. לפחות לא לשימוש ביתי.
אגב - לפני כמה שנים ראיתי סרטונים על פיתוח מכשיר לייזר שמזהה יתוש מעופף, ופוגע בו עם קרן לייזר תוך כדי מעוף. מכשיר מדהים, שגם יודע להבדיל בין סוגי חרקים שונים, ובין יתוש זכר לנקבה! (חפשו ביוטיוב). משום מה הסטרטאפ הזה לא התקדם לשום מקום![]()
אני מכיר את השילוב של שמרים וסוכר כאמצעי למשיכת חרקים , משתמשים בו בגינון להדברת זבובי פרי שפוגעים בפירות בוסר. אם הכמות גדולה מדי זה מפיץ ריח לא נעים של רקבון או צואה. ניתן לייצר בבית ע"י ניקוב כמה חורים לא גדולים בבקבוק פלסטי והכנסת החומרים דרך הפיה, החרקים יודעים להיכנס אבל לצאת כבר לא ... וכך הם מוצאים את מותם. כעבור זמן מוצף הבקבוק בגוויות של חרקים שונים וכבר קרה לי שהיתה עדיפה עלי העקיצה ....חשוב על פגיעה בעין של מישהו, ואולי תבין את הבעיה במכשיר (המגניב!) הזה.
לכאורה בעיית היתושות לא נראית חמורה, ואותי, כסובל מאד מיתושים, מפתיע שאין לה פתרון סביר. גורמי המשיכה של היתושות ידועים (ריכוזי פחמן דו-חמצני, חום הגוף וריחות מכימיקלים שונים שנפלטים בעיקר בזיעה) ולא נראה שקשה לייצר מלכודת שתפלוט את גורמי המשיכה האלה ותכין ליתושות הפתעה קטלנית. משום מה זה לא קורה, אם כי יש טענות שמלכודת ביתית פשוטה יכולה לעזור, אלא שהטירחה לא מועטה, וכוללת החלפה תכופה של החומרים המפתים. אני לא יודע עד כמה היא אפקטיבית, כי ניסיתי אותה רק פעם אחת בחוסר הצלחה אבל אולי נשברתי מוקדם מדי - אפשר לשחק עם הכמויות של הסוכר והשמרים ואולי אפילו לחמם את המים לטמפ. קרובה ל 37 מעלות עם תרמוסטט קטן. חפש "מלכודת יתושים" ולך על הפתרון שכולל סוכר ושמרים (דומני שגם קליפת בננה רקובה במים אמורה לעבוד) . אם תדווח כאן על התוצאות יהיה יופי!
שיהיה לך בהצלחה עם חומר דוחה. את היתושות שלי הוא רק מצחיק, וכך גם האור הכחול שאמור לעניין אותן.אני מכיר את השילוב של שמרים וסוכר כאמצעי למשיכת חרקים , משתמשים בו בגינון להדברת זבובי פרי שפוגעים בפירות בוסר. אם הכמות גדולה מדי זה מפיץ ריח לא נעים של רקבון או צואה. ניתן לייצר בבית ע"י ניקוב כמה חורים לא גדולים בבקבוק פלסטי והכנסת החומרים דרך הפיה, החרקים יודעים להיכנס אבל לצאת כבר לא ... וכך הם מוצאים את מותם. כעבור זמן מוצף הבקבוק בגוויות של חרקים שונים וכבר קרה לי שהיתה עדיפה עלי העקיצה ....
עדיף חומר מרחיק ודוחה מאשר מלכודת משיכה.
שיהיה לך בהצלחה עם חומר דוחה. את היתושות שלי הוא רק מצחיק, וכך גם האור הכחול שאמור לעניין אותן.
כשכתבתי שיש טירחה במלכודת התכוונתי לכך שצריך להחליף את החומרים כל יום-יומיים למניעת סירחון.
יש נרות להרחקת יתושים שמגיעים בדלי קטן לשימוש רב פעמי. אשתי אומרת שזה עוזר לה, ומרחיק את היתושים. היא משתמשת בזה רק מחוץ לבית. (למזלי ולשמחתי, אני לא נעקץ על ידי יתושות. הילדים שלי כועסים עלי שלא העברתי להם בתורשה את התכונה הזו...)נרגעתי !
מה , הנרות האלה שמוכרים למוסדות, גני אירועים וכד' באמת לא עושים כלום ?
תודה רבה, אולי נלך על זה ....יש נרות להרחקת יתושים שמגיעים בדלי קטן לשימוש רב פעמי. אשתי אומרת שזה עוזר לה, ומרחיק את היתושים. היא משתמשת בזה רק מחוץ לבית. (למזלי ולשמחתי, אני לא נעקץ על ידי יתושות. הילדים שלי כועסים עלי שלא העברתי להם בתורשה את התכונה הזו...)
![]()
יתושלך XL - נר דוחה יתושים ל 24 שעות | גרין פלייס - הדברת יתושים
גרין פלייס - הדור הבא של מוצרי הדברה, מתמחים בייצור ייבוא ושיווק נרות דוחי יתושים לשימוש ביתי ותעשייתי. כנסו למידע ורכישת יתושלך | נר דוחה יתושים ל 24 שעותwww.greenplace.co.il
מה הטווח שלו ?רכשתי בעבר משהו קטן שמכניסים לשקע, והוא משמיע איזה רעש בתדר שאנו כבני אדם לא שומעים אותו. אבל.... את היתושים זה מטריף. אצלי זה עבד יופי. אני רכשתי אותו בחו"ל, אבל לדעתי ניתן גם להשיג כאלו גם בארץ.
רדיוס עד 20 מטרמה הטווח שלו ?
אתה מתכוון לאלו ?רכשתי בעבר משהו קטן שמכניסים לשקע, והוא משמיע איזה רעש בתדר שאנו כבני אדם לא שומעים אותו. אבל.... את היתושים זה מטריף. אצלי זה עבד יופי. אני רכשתי אותו בחו"ל, אבל לדעתי ניתן גם להשיג כאלו גם בארץ.
זה לא מפריע לכלבים?רכשתי בעבר משהו קטן שמכניסים לשקע, והוא משמיע איזה רעש בתדר שאנו כבני אדם לא שומעים אותו. אבל.... את היתושים זה מטריף. אצלי זה עבד יופי. אני רכשתי אותו בחו"ל, אבל לדעתי ניתן גם להשיג כאלו גם בארץ.
לאזה לא מפריע לכלבים?
תודה (לפי התמונה שמצורפת אליך אתה בטח יודע על מה אתה מדבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.