הרטבה אצל ילדה

הרטבה אצל ילדה

יש לי ילדה בת 4.9 שהורדנו לה עכשיו בקיץ את החיתול. היא הסכימה לכך. כל לילה היא מרטיבה פעמיים. גם כשאנחנו מעירים אותה לפני שאנו הולכים לישון ואח"כ באמצע הלילה קורה שהיא מרטיבה, אפילו פעמיים בלילה. מה עושים???? היא ישנה חזק מאד ואין היא מתעוררת בכלל...

הרטבה בגיל 4.9

שלום רב הגיל הנ"ל הינו גיל בו כבר ניתן לטפל בבעיית ההרטבה נדמה לי שכבר שוחחנו פעם?? ממליץ כי הילדה תבדק באחת מרפאות הרופאים המטפלים בהרטבה בכדי לבחון את נכונות הילדה להגמל ממהמצב. הפרעה בדפוס השינה הינו בהחלט אחד הגורמים להרטבה המרפאה שלנו נמצאת בבית חולים איכילוב טל 6973498 בהצלחה וכל טוב ד"ר יוסי בנימיני

שלום דוקטור ותודה ועוד שאלה

איך אני מסבירה לה שאני לוקחת אותה לבדיקה. מה מנסיונך? כי הרי אני לא רוצה לגרום לה לרגשות אשם על מה שהיא עושה (שבטח יש לה) אנחנו לא עושים ענין מזה ואפילו לא מדברים איתה על הענין (כי אני מניחה שזה לא בשליטתה) יש משהו מיוחד שניתן להגיד? תודה

שאלה נוספת

שוב שלום רב בדיוק כמו שאת מסבירה לה כאשר הולכים לרופא הילדים הדבר הכי חשוב הוא לשוחח עם הילדה להסביר לה כי הולכים לרופא שמטפל בהרטבה ויכול לעזור לה לפתור את הבעייה הפיפי שבורח. בשום פנים לא לגרום לה רגשות אשם ולא לתת לה הרגשה כי היא אשמה במצב. בהחלט ניתן לדבר על המצב !!!! בברכה ושנה טובה ד"ר יוסי בנימיני

למעלה