הרטבה

רחלי01

New member
הרטבה

בני בן 7 עדיין כן כן מרטיב רק בלילה שינה ארוכה ועמוקה ניסיני `` ה כ ל `` כן כן הכל האם יש אולי עוד דבר אחד שאפשר לנסות??????????? בבקשה אנא עיזרו לי

באיזו תדירות..

אם זה פעם ב...לא נורא כי לפעמים בורח, אם זה כל ערב צריך לבדוק שני דברים-משהו רגשי שמפריע לילד-והוא כבר גדול,אפשר לדבר איתו...או בעיה רפואית של שליטה בשלפוחית...אגב,אחי הרטיב עד גיל 10,הוא פשוט היה זקוק לתשומת לב וזו היתה הדרך שלו להשיג אותה.לא להתייאש ולא להראות לו שזה מלחיץ - אוהבים אותו בכל מצב-זה חשוב. בהצלחה

רחלי01

New member
לגברת תפוזיי

זה ממש כל לילה-ולא לא חסר לו תשומת לב הוא הבכור והוא מקבל אפילו יותר. יש לו אח קטן בן 2 ואני לא מוצאת שום בעיה נפשית אני בכל אופן.

רחלי01

New member
לגרא!!!

ניסיתי מתנות צפצפן שמעיר-ד``ר קושניר שיחה עם רופאת ילדים-יש לו חוסר בהורמון כלשהוא ספריי מינירין כל לילה -עזר רק לכמה שבועות בקושי גם לא כל לילה. שיחה עם בני הבית על רקע נפשי אוהבים אותו בכל מקרה.הבטחות חוזרות לפיצוי והפתעות בבית הספר-הוא תלמיד טוב נו....מה עוד עד אז הוא שם תחתון גמילה (מגן) כל לילה לפחות לחסוך לי את הכביסות והריחות הלא נעימים נו........מה עכשיו??????????????. מיואשת טוטלי...

גרא.

New member
נסית אימון בהתאפקות?

אם עדיין לא,אז נדריך אותך למה הכוונה,מאוחר יותר..

הרטבה וטיפול קינסיולוגי

האם ניסיתם טיפול קינסיולוגי? יכול לעזור. טיפול המאבחן את הגורם לבעיה דרך בדיקות שריר. בדקות השריר הן כלי איבחוני. מאבחן חסימות רגשיות, תזונתיות, מבניות....

גרא.

New member
כבר הגבתי בפירוט יתר לשאלה,אז..

שלחתי אליך העתק באי מייל.אם יתעוררו שאלות.את כמובן מוזמנת לשאול.

למעלה