הרטבות לילה- פעם שלישית שאני מפרסמת את ההודעה

לירן170

New member
הרטבות לילה- פעם שלישית שאני מפרסמת את ההודעה

שלום, הבת שלי בת 3 ושמונה חודשים. לפני חודש בערך היא ביקשה להוריד את החיתול בלילות ולעבור לתחתונים (ביום היא גמולה כבר מגיל שנתיים וחצי). בשמחה רבה עשיתי זאת אך מאז היא ממשיכה לעשות פיפי במיטה מידי לילה. לאחרונה, היא מתעוררת מהפיפי באמצע הלילה שזו התקדמות בפני עצמה כי לפני כן היא פשוט היתה קמה בבוקר רטובה.... היא מתעוררת באמצע הלילה, מעירה אותי ואני רוחצת אותה ומחליפה מצעים. יש לציין שבבוקר היא קמה יבשה. לא ברור לי אם מיוזמתה או שפשוט אין לה פיפי.... לעניות דעתי, היא עדיין לא קלטה את הענין הזה של להתעורר לפני שהפיפי יוצא. היא תמיד מתעוררת דקה אחרי.... יש משהו שאוכל לעשות כדי לעזור לה? אני מאוד משתדלת לא להגיב על ההרטבות האלה כדי לא להלחיץ אותה אבל מתחיל להגמר לי הכוח לקום לילה לילה ב- 2 לפנות בוקר.... עוד דבר חשוב- אני אמורה ללדת בחודש הקרוב. אני מניחה שזה לא עוזר במיוחד לבטחון העצמי שלה. אבל כרגע, אין דרך חזרה... אשמח לעצה טובה. תודה רבה, לירן

"טקס נעילה" - " כוחו המרפא של הדמיון"

שלום רב לירן, נסי לקיים טקס נוסף כחלק מטקס ה"לילה טוב" . "טקס נעילה" בדמיון מודרך, בקשי מביתך לעצום עיניים, לנשום עמוק, ולקבל ממך "פקק" או "מפתח" באמצעותו הזמיני אותה לנעול את שלפוחית השתן. ואמרי לה שמעתה היא המפקדת של הפיפי שלה בלילה. רק היא יכולה לשלוט בו ולתת לו פקודות, והוא כמו "חייל טוב" יסור למרותה. כאשר היא תנעל אותו, אין סיכוי שיפתח אלא כאשר ה"מפקדת" תיתן פקודה. קיימי את הטקס באופן קבוע בימים הקרובים. אחת הגולשות סיפרה לי כאן בפורום שבעלה נתן לביתו מפתח אמיתי וראו זה פלא ביתם התחילה לקום יבשה. אל תצפי לקסמים, אפשרי לתהליך להתחרש בהדרגה. בברכת לילות יבשים עינת גבע.

בבקשה, מצפה לעדכונים ...

והכי חשוב להצטייד בהרבה אורך רוח, סבלנות ויכולת ספיגה וקבלה. להשתמע עינת גבע.

למעלה