הריאיון עם David Ivory

parnar

New member
הריאיון עם David Ivory

לפני שנתחיל בריאיון על קולולוש, הנה מספר עובדות מעניינות על דיוויד איבורי שהוא סיפר לנו בריאיון. הוא אוהב לנגן ולהפיק, והוא עושה זאת כבר 25 שנים. הוא התחיל לנגן בגיל צעיר על גיטרה, את הנוכחות שלו על הגיטרה אפשר לשמוע בסינגל של Jazzfatnastees "Let It Go", הסינגל מופיע גם בסאונדטראק של סרטה של אופרה וינפרי "Down in the Delta". הוא ניגן בגיטרה לתוכנית טלויזיה של Patti Labelle. והנה הריאיון על קולולוש שכבר הרבה זמן הבטחתי :) - מה הציפות שלך בעבודה עם קולולוש? לעשות אותם להקת הקלטה טובה וגם יותר טובים בהופעה חיה יותר ממה שהם עכשיו. -יצא לך הזדמנות לשמוע את קולולוש בהופעה. עוד לא אבל הרבה ראיתי אותם בהרבה קטעי וידאו. -האם התרשמת מחבר להקה ספציפי בקולולוש? אני חושב שכולם ביחד משלימים את החבילה המלאה כדי לתת את הכל. -האם אתה מתכוון להשתמש באלמנטים שנחשפת אליהם כאשר עבדת עם The Roots ו Erykah Badu? בהחלט, אני מתכון להשתמש בחלק מהסאונד ורעיונות הארגון בזמן שאני תמיד מחפש משהו רענן. -מה הסיבות שלך להתחיל לעבוד עם להקה ישראלית די אנונימית? הניסיון. אני תמיד לומד וזה נראה לי הזדמנות טובה להרחיב את היכולות המוזיקליות שלי עם השפעות מוסיקליות חדשות מארצות אחרות. -איך העבודה שלך איתם תשפיע על האלבום שלהם? הסאונד יהיה יסודי אך מעודן עם הדגשה מכוונת לשירים. -האם אתה מתכוון להזמין אנשים שאתה מכיר כדי לעזור בעבודה על האלבום? -תלוי בבקשות של הלקה, אני מאוד רוצה להביא מספר נגני Hip Hop מפילידפיה. -לפני סיכום יש עוד משהו שאתה רוצה להוסיף? הכנה על כל אלבום הוא כמו הכנת סרט, הוא צריך שחקנים טובים (הלהקה), הוא צריך עלילה טובה(השירים והסאונד של הלהקה), הוא צריך את הסצינות הגדולות(הלהיטים), סצנות האהבה (השירים שלוכדת את היחידויות של הלהקה) וסינמטוגרפיה טובה (הכלים שמשתמשים והקלטות טובות והסידור) הריאיון הזה די הרשים אותי לטובה ואני מאחל לקולולוש הרבה הצלחה עם העבודה איתו, ומי יתן ועוד הרבה ריאיונות כאלה יהיו :)

למעלה