הריב, פרק מס´ 4 בבלוג שלי...

חנושי

New member
הריב, פרק מס´ 4 בבלוג שלי...

הקישור למטה, (אתם יכולים לקרא לי חן כל הזמן ולא חנושי, חנושי זה רק כינוי) חן

xero1

New member
לא משהו אישי נגדך

אבל תחשוב איזה בלאגן יהיה פה אם כל אחד יפתח הודעה חדשה בכל פעם שהוא מעדכן את האתר.

חנושי

New member
על זה רציתי לדבר...

אם אני לא ארשום כל פעם הודעה שאני מעדכן את הבלוג שלי אתם תראו את העדכון לבד, בעצמכם? חן

veredgf

New member
תרשום...

אני לא מתממת... אנחנו כותבים כי אנחנו רוצים שיראו... כנ"ל לגבי כל סוג של יצירה... וגם כתיבה היא ברובה כזו... ואני גם לא מתממת שאם אנחנו לא עושים פרסום אז אין התייחסות... זה המקום לכתוב לגבי חדשות בבלוג הפרטי, לפחות לפי דעתי... עכשיו, אם זה יעשה את הטריך, אז מה רע? והרי זה פורום לבלוגים... נראה לי שאם לא היו כותבים פה שיש חדש בבלוג, תוך זמן קצר היה כאן שקט מאוד, לא? כן כן... כולנו במידה זו או אחרת מרוכזים בעצמנו... ואני לא אומרת שזה דבר רע... נשמע לי די אנושי... מישהו רוצה לראות מה חדש בבקרו שלי
(אם כבר, אז כבר!!!
)

איה@

New member
וווווואווווו ורדדד ../images/Emo70.gif ענק ../images/Emo45.gif

איזה יופי! - הצלחת לתת תחושת השתקפות - פשוט יפייפה! אני ממש מתלהבת מאד מאד אוהבת את העבודות שלך! אנא - עדכני אותנו על כל חדש אצלך. 0לא שאני לא נכנסת כל שעתיים בערך לראות אם יש חדש
) כיף לי שהצטרפת לפורום - את מוסיפה לו נופך אומנותי ויצירתי. ערך מוסף חשוב.
איה.

ורד...../images/Emo12.gif

עד שסוף סוף הפנמתי מה זה בלוג... את עכשיו באה לי עם בקרו??? רחמים עלי!!
אז שני דברים יש לי להגיד לך: א - אין לי צל של מושג איזה קסמים את עושה עם המברשות האלו ומה זה בכלל.. אני רק יודעת שאני עומדת פעורת פה מול התוצאה, ושואלת את עצמי אם זה אמיתי... תגידי, זה אמיתי? מה זה, שכבות של תמונות אחת על השניה? טוב, נו, אל תסבירי לי כי חבל לך על המאמץ. ממילא אני לא אבין את זה. רציתי רק שתדעי שאפילו שאני לא יודעת להעריך את העבודה שלך מבחינה מקצועית, אני בכל זאת ממש ממש מתפעלת ממנה ואוהבת את התוצאה.. ב - המוח שלי לא אוהב מילים סתומות. מילים, להבדיל מתמונות/ציורים/עיצובים וכ"ו, אני כן מסוגלת להבין... אז תסבירי לי בבקשה מה זה בקרו. ראשי תיבות של מה? קיצור של מה? אם לא בא לך להסביר, או אם הסברת כאן כבר ורק אני פיספסתי, אז אולי את יכולה לתת לינק לאיזשהו מקום שמסביר את זה? תודה מראש על התשובה, ורד... (או אם יש מתנדב אחר...:))) חמדה

xero1

New member
רגע רגע!

בקרו זה מושג חדש?
ואכן, עבודות מדהימות :)

veredgf

New member
אז מה זה בקרו... הסבר

קודם כל בקרו זה לא משהו שאני המצאתי, מדובר בשני חבר´ה משוויץ שיצרו את bkaro.net שזה בעצם אתר שנותן לאנשים דף (עמוד) אינטרנט אחד שבו הם יכולים להתבטא בכל אופן שהם רוצים... שירים, סיפורים, בלוג וכמובן יצירות אמנות... מה שחשוב כאן הוא שיווצר רצף לינקים בין בקרו לבקרו כדי שתווצר קהילה... היופי שמאפשר לי להשתולל שם היא היכולת לעבוד שם בשכבות עם כלי העבודה שהם יצרו עבור בקרו... אני שמה שכבה של תמונה, מעליה עוד שכבה, וגם שכבה של טקסט ואני יכולה להעביר אותם מצד לצד וליצור דף ארוך לאורך או לרוחב. הנה כאן - במילותיהם של היוצרים. בכל אופן, לבקרו שלי קוראים "מישמש"... ורד

ali25

New member
אהבתי../images/Emo42.gif

אני אגיד לך מה אהבתי: לא רואים איך עשית את זה, יש התייחסות לצבע, לצורה ול"נייר" שאת עובדת עליו. יפה ! אליסיה

איה@

New member
אהלן חן ../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

כמה דברים...... ראשית - אני לא מצליחה לראות את עמוד היומן שלך בשלמותו, רק את הכותרת של העמוד אני רואה - והשאר חתוך. רק אצלי? תבדוק. שנית - אנחנו נשמח לקבל ממך עידכון, רק שאתה לא צריך לפתוח הודעה חדשה לכל עידכון כי באמת זה יצור כאן בלאגן בפורום. או שתשרשר להודעה קודמת שלך, או ל"שירשור העידכונים השבועי" או שבתגובה שלך למישהו אחר תציין בנוסף, שעידכנת ואל תדאג יראו את זה כי כולם קוראים כאן את כל ההודעות.
אני סקרנית לקרוא על הריב.....תסדר את האתר.
איה.

חנושי

New member
תגובה!

אני מקווה שעכשיו תראי את היומן שלי בשלמותו, שיניתי קצת את הבלוג שלי כי מיקודם הוא היה קצת תינוקי מידי. הסברתי את מקרה הריב שהיה היום. כנסו לבלוג, תקראו, תסתכלו ותתרשמו...
חן

איה@

New member
מחר תשלימו ../images/Emo35.gif ../images/Emo132.gif

מקווה מאד שכן. יש מספיק ריבים ומלחמות מסביבנו. אולי תגש אליו מחר ותיישרו הדורים? - אשמח לקרוא על כך.
איה.

למעלה