הריגוש שבחיזור

tairon

New member
הריגוש שבחיזור

פעם היה חיזור,היום החיזור ישנו רק ששני המינים יכולים לבצע אותו פעם שגבר היה יוצא לדייט עם בחורה היה מגיע עם פרחים ,פותח דלתות, מזיז כיסא לפני הישיבה על העלמה היו מה שנקרא גינוני טקס היום בחורים הולכים לפאב לבד,בחורות גם הבחורה קולטת לפתע מישהו בקצה של הפאב שנראה לה ושולחת לו משקה מה שנקרא דרינק און דה גירל און דה האוס ועוד עם פיתקית ולא לבנה! היום הבחורות יותר יוזמות ונועזות התפקידים קצת התבלבלו ושלא תבינו אותי לא נכון לפעמים זה נחמד זמנים משתנים...תקופות שונות פעם זה היה שונה בחורה היתה מחכה שיחזרו אחריה היום ששנים מגיעים לבית קפה האישה ממהרת לשלוף את הארנק להשתתף בעוול התשלום ולעיתים גם הגבר ממתין לשליפה הזו אם אתם תשאלו אותי אני בעד השתתפות והתחלקות לא!!!!!! בפגישה הראשונה תרשו לי לשלם שם אני לא שובניסט אני בעד ההתפתחות של הנשים-לימודים ,עבודה וכל מה שהן בוחרות לעשות אבל לעיתים יש בי מגינוני העבר אני חושב שהחיזור של פעם היה בו מין היפה והיה שם משהו מהרומנטיות ואם..לפעמים אני יבשל ארוחה לשנים יניח פרח על שולחן לא יפחית מכבודי במאום אז אל תקחו את הדברים הללו מאיתנו תשאירו לנו משהו

~Lia~

New member
חיזור

קודם כל נחמד לשמוע שאתה בעד התפתחות של נשים :) למרות שלא הבנתי מה בדיוק הקשר בין זה לבין חיזור למרות שהיום יותר מקובל שגם בנות מתחילות עם בנים, אני חושבת שעדיין רוב הבנות מעריכות גברים שיודעים לחזר אחריהן ולהעניק להן תשומת לב. אני לא חושבת שהרבה מאמינות שארוחה לאור נרות מורידה מ``כבודו`` של הגבר. למעשה זאת הפעם הראשונה שאני שומעת טענה כזאת. אבל מצד שני, אני לא מבינה מה יש להתלונן... בדור קודם היית צריך לבזבז את כל זמנך ומירצך סביב אישה שעושה לך טובה בזה שהיא מתייחסת למאמצי החיזור שלך... ואילו היום... הכל נראה יותר אינטראקטיבי.. בחורות לא מתביישות להגיד לך בדיוק מה הן מרגישות או להפתיע אותך מדי פעם בארוחות לאור נרות... בכל מקרה... תמשיך לפתוח דלתות (דרך אגב יש אנשים שעושים את זה מטעמי נימוס ולא רק חיזור), לשלוח פרחים, ולארגן ארוחות לאור נרות... אחרי הכל אני חושבת שמה שרוב הבנות הכי מעריכות הם גברים שעושים בדיוק מה שהם מרגישים לנכון מבלי להתייחס לאיך הסביבה רואה אותם ליה

קרני

New member
לבה מתפרצת... ;-)

טאי יקירי... תורת החיזור היא שטיפת מוח שעשו לגברים ולנשים עוד מימי ארתחשסטא הגדול (ובטח שעוד לפני...) בדיוק כמו שעשו את שטיפת המוח על יכולות ומעמד האישה. שופנהאור לדוגמא טען שהתפתחותה האינטליגנטית של האישה נעצרת בגיל 5!!!! דיעות מסוג זה, אליהן דרך אגב התחבר ניטשה בצורה משולמת ``בלכתך אל אישה, אל תשכח את השוט`` (גם כן חיזור...;-)) והרגילו את המינים שהעולם מתחלק לשני סוגים: החזק והטוב יותר אל מול החלש יותר והפחות יותר... האישה הפאסיבית אל מול הגבר האקטיביסט... ובכן, דברים השתנו יקירי (כן אני יודעת שאני סתם תוקפת אותך על לא עול בכפך, אבל אני חייבת לפרוק קצת משהו לא... :)) ונשים הפכו לאקטיביסטיות לא פחות. זה לא אומר שעליכם הגברים לחדול מהאקטיבסטיות הידועה לשימצה שלכם. כן יהיה נחמד לקבל פרח, וכן יהיה נחמד אם דלת תפתח, אבל אם תתנו גם לצד השני להיות שווה בעניין ותסכימו לדוגמא לקבל פרח או שיפתחו לכם את הדלת... אם כבר שיוויון, אז שיוויון עד הסוף (אגב, יש גברים שממש נעלבים בעניין הדלת...) אז זהו. רומנטיקת החיזור היא מצרך יפייפה... אולי אפשר שיהיה יותר יפה, אם יסכימו גברי העולם לקבל גם בחזרה, בלי לחשוב שזה מוריד מהערך שלהם כגברים... טאי יקירי... ובכן... שיהיה לך יום רומנטי ומקסים :)))

למעלה